Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
monu spune:
OlgaT, 

Happy Halloween.
Fetelor, care a vazut ultimul episod din serialul Misterele din Sankt Petersburg? Fie-va mila si povestiti-mi si mie.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
omustata spune:
Sufletzica-imi pare tare rau de Sara, dar eu habar nu am ce o poate ajuta in afara de Olynt si scos mucii cu pompita. Nu prea am avut probleme asa serioase. Multa, multa sanatate ii doresc.
Marilena-eu am avut o criza de o zi, vineri si am crezut ca mor. Imi imaginez prin ce treci tu. Poate nu ar fi rau sa o chemi pe mama ta. Oricat de mult te-ar enerva, ai nevoie de putina pauza. Si ai grija de tine, lasa frunzele si alte prostii. daca nu te gandesti la tine, macar gandeste-te la Mara, ca are nevoie de tine sanatoasa.
Tdi-superbe poze si arati de milioane.
Tina-Maya se ia la intrecere cu Ema la desteptaciune.
babygirl si monu-am vazut pozele si toate sunteti fotogenice. ce frumos arata cismigiul toamna!
Maya a inceput sa fie mai independenta la mers, asa ca acum o mai las si eu prin casa si nu mai stau tot timpul in spatele ei. cu vorbitul, nici un progres.
Sa aveti o zi buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Tdi spune:
Ciao!
azi am avut probleme cu computeru' si n-am reusit sa intru defel, acum cand merge, Alyssa face circ si nu ma lasa...o fericire
.
Multa sanatate la toti bolnaviorii! Sa va faceti bine repede!
Ma duc la datorie 
Album Alyssa
Oana C spune:
Am intrat special sa urez multa sanatate Laurei, Gustei si lui Beatrice.
Vai, Gusta, prin cite treci ... ma doare sufletul cind citesc ce greu iti este. Sper sa te faci bine, repede-repede, sa nu te mai doara.
Laura, tu ai fost la dr? Ai aflat cauza?
Beatrice, ar putea sa fie un simburel mititel? Pt ca tot asa s-a simtit si o prietena de-a mea si colega la fostul serviciu cind a aflat ca e insarcinata. Orice ar fi, sper sa fie bine.
Nelia, Sufletzica, multa sanatate fetitelor bolnavioare. Mergeti cu ele la dr si cereti o radiografie la plamini, ca nu e de stat asa. Nelia, sari in capul pediatrului daca iti spune ca Tudora nu are nimic!
OlgaM, ati ajuns la Sesame? Noi vrem sa mergem iar simbata asta.
Nimic nou despre noi; am avut musafiri, Eva merge din ce in ce mai bine si mai mult, azi chiar incerca sa sara, isi indoia genunchii si sarea doar cu un picior in sus, pe celalalt il lasa in podea.
Eu intru sa citesc in fiecare seara, ma uit la poze ...
Am vazut-o pe frumoasa Ana a Ioanei (cu fetzisoara rotunjoara si ochi superbi), pe Patrick pregatit de Halloween si pe scumpul meu ginerel, Aidan, ajuntindu-l pe tati sa scobeasca dovleacul.
Am mai vazut filmuletul cu Tudora dansatoarea
Doamne, ce ritm are in ea, incredibil pt virsta ei. Cred ca am vazut filmuletul de vreo 4 ori la rind, ca nu ma puteam opri 
Gata, merg sa hranesc copilul.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nelia spune:
Oana, filmuletul cu Tudora e de pe la 11 sau 13 luni!!! Acum nu mai danseaza decit cu capul, in timp ce pocneste din degete si arunca ochii peste cap! Totusi, cind vrea, danseaza foarte frumos si pe ritm, ca duminica la patinoar, pentru ca era muzica tare si frumoasa, a dansat pe acolo spre deliciul celor care o priveau.
Ei, am fost la doctor! Mai, mititica mea a invatat sa arate ce o doare! Toata noaptea cind plingea ma striga mami si imi arat urechea, o intrebam te doare urechiusa si imi spunea da, asa, cu un gest de babuta care stie ce spune. De fapt, de asta m-am si dus la medic si din cauza tusei urite. Da, avea dreptate micuta, o durea urechea, are otita la urechea dreapta! A primit 5 zile de antibiotic. Gitul este un pic rosu, dar fara puroi, la plamini nu se aude nimic, alte semne nu sint, reflexele sint in regula.
Cu nemincarea... am ramas unde sintem. Mi-a mai trintit o explicatie doctorita (Loreen, a intrecut-o pina si pe celebra ta!), asa ca, mamici ai caror copii nu maninca, fiti mindre: sint inteligenti! Mi-a spus ca, un studiu recent, spune ca acei copii care intre 14 si 24 de luni refuza mincarea sau anumite feluri de mincare au o inteligenta peste medie!!!
Ca ea a avut doi copii mincaciosi si cea mai mica o mofturoasa: si da, ea crede ca, nativ, cea mica este mai inteligenta decit celelalte, dar ca e mai lenesa... Na, ce sa-i mai spun! Stiu ca a mea traieste doar cu lapte si struguri de saptamini intregi si cu cite o lingurita pe ici-pe colo... dar daca o face din prea multa inteligenta, atunci sa fie primit! A mai venit si desteptul de doctor din cabinetul de adulti si cind a auzit despre ce vorbim, s-a repezit la mine si m-a intrebat: dna, se caca? Da, zic eu. Daca da, atunci inseamna ca maninca, dar asa au femeile astea o problema cu mincatul copiilor lor, si mama mea a avut-o si o mai are si uita-te cit sint! E adevarat ca e cam mare si cam gras, nu prea am putut sa-l contrazic!
Ma rog, m-am mai linistit, acum ca e pe antibiotic, i-a dat si o solutie cu antibiotic pentru ochisor (mi-a spus ca totul este de la acelasi virus nenorocit - cel de toamna, ca iarna n-a venit inca!
). Poate la noapte doarme si ea mititica si apuca si mami sa citeasca ceva pentru testul de miercuri. A plins si astazi... din orice! Practic, numai cu lacrimi in ochi a stat si numai in brate, sa puna capul pe umarul meu si ma batea pe spate sa o bat si eu la fel (cind e suparata, o iau in brate si o bat usor pe spate, si acum vine ea si imi arata ca vrea sa fie impacata). In schimb, tot raul spre bine, astazi a spus doua cuvinte noi: cana si bebe! Toate cu mama in fata... I-am luat o cana noua, din aia cu supapa, ca cea pe care o avea e la gradinita si cind a vazut-o a zis: mama, Toada cana apa! Iar cind am intrat in cabinet si a vazut citi bebelusi erau acolo (nu am mai vazut niciodata atit de multi in locul ala destul de mic, erau 7, intre 1 si 3 luni!!!) a exclamat: mamaaaa, bebe! A ridicat mina stinga si a inceput foarte serioasa sa-i numere (pe limba ei) cu mina dreapta... de au inceput toti sa rida. In ultimul timp asta facem, numaram tot, adica eu ii numar, ca ea nu pronunta nici o cifra. Dar daca aude cuvintul „numara“ sau vede mai multe obiecte sau mai multi oameni la un loc, incepe sa numere pe degete! Probabil ca i se trage si de la sora-sa, care in ultimul timp numai asta face: numara! Orice, oricind si cu voce tare! Si se incurca, si o ia de la capat...
Dar asa a invatat sa numere foarte mult, ma mai intreaba, eu ii spun si vineri cind eram la banca, in timp ce se juca in legea ei pe linga mine, am auzit-o numarind pina pe la 40 in engleza, pina pe la 20 si ceva in franceza, si pina la 30 in romaneste... pe sarite, ce-i drept, ca nu-i plac fetei cum suna cifrele 6 si 7, numai in romaneste le sare. Si astazi, in timp ce spalam vasele, am tras cu urechea si am auzit-o numarind inapoi, in franceza si engleza, de la 15 la 0. Eu am incercat acum citeva luni sa o invat numaratoarea inversa si din doi in doi, cu niste poezioare, dar n-a parut prea impresionata de oferta. Probabil ca le-a spus la scoala, in franceza, si ea traduce automat totul si in engleza. In schimb, am observat ca de cind invata franceza, face destul de multe greseli in romaneste, chiar si unde vorbea corect acum citeva luni.
Hai, ca nu stiu cum am ajuns sa scriu despre asta... Va las, ma'c la programu' de seara, ca trebuie sa le bag repede in pat, si pentru ca sint obosite ele, dar si pentru ca sint superstresata cu ziua de miercuri. M-am descurcat eu de minune cu totul, zic eu, dar invatatul l-am cam pus in cui... si acum mi-a intrat morcovelul undeva, ca numai miine nu-i poimiine. Cu speranta ca ati avut o noapte dormita, va doresc sa aveti o zi cit mai buna! Paaaa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
mygirl spune:
Neatza si multa sanatate puiutilor si mamicilor bolnavioare
.
e o vreme tare urata la noi, vb lui Loreen, te ia vantul pe sus.
Aseara m-am luptat cu centrala si manualul de instructiuni, ca mai avaem un pic si congelam in casa. Pana acum n-am avut nici o grija cu tehnica, sotzul se ocupa de toate. Dar pana viine el tb sa ma descurc si singura. Azi mi-am propus sa repar clanta la bucatarie, instalatia de la chiuveta ca-mi curge apa pe jos si sina de la perdea, ca mai are un pic si-mi cade in cap
.
Zilele astea am avut o stare tare nasoala, m-a apucat melancolia blegoasa, ma apuca plansul si de la reclame. e una la cosmote parca cu o fata care a nascut si-si anunta familia. cand o vad p'aia, automat ma apuca plansul
. Nu credeam ca o sa ma afecteze asa mult plecarea lui Paul,din contra, ziceam ca o sa fie opauza binevenita, ca ma mai odihnesc si o sa se reintinereasca relatia. Dar m-am plans destul si chiar n-am motive, bine ca suntem sanatosi. Aseara m-a distrat pe mess ca-mi spunea ca si lui i-e greu, dar isi repeta intr-una...bursa si atestat, bursa si atestat
. Adevarul e ca din bursa asta putem face si noi niste economii, ca altfel...
S-a trezit si pitica, sa vedem ce program ne facem azi. gabitza, da-mi si mie un avant sa intru in dulapuri si debarale, ca e jale , dc deshid usitle sa pravalesc toate pe mine![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
loreen spune:
Buna dimineata...
Aici s-a dezlantuit iadu pe pamant...sufla un vant nenorocit de ma ia pe sus...daca ar mai fi si frig cred ca ne-am sparge in bucati...
Una peste alta in casa-i cald,nu si bine,dar suntem sanatosi...
Ieri am constata ca fii-mea stie sa-mi arata lucrurile prin casa daca o intreb ...cel putin ieri ma indragostisem nebuneste de ea...nu stiu ce ma fac ca mi-a crescut copilul atat de repede si nu am apucat sa ma satur de ea si de candoarea ei...
Oana C nu am fost la doctor din nshpe mii de motive...am mai amanat cu o luna mersu...daca nici luna asta nimic atunci o sa ma starnesc sa fac un control mai amanuntit...
Nelia eu joi ma duc la celebra la vaccin si o sa aud si eu explicatii savante legate de mirosul gurii sau pielea Deliei...
daca fac un studiu de caz legat ce cum mananca fetele mele pot sa spun ca Bianca concureaza cu Einstein iar Delia e sora tufa venetiei...gata asat-i explicatia pentru care nu vorbeste pana acuma...
Fran eu nu prea agreez firma aia litte ticks... am avut ceva de la ei si nu-mi place...mi-am promis ca azi imi rezerv seara pentrucascat ochii pe net...ca daca vreau ceva de-acolo trebuie sa-l anunt pe cumnatu din timp ca sa -mi ajunga de Craciun...
Da de Mos Nicolae ce le luam?!
Gabitza te caut azi sa ma indrumi cu faina aia care creste singura ca mi-a iesit un rahat curgaret in cuptor in loc de muffins...
Gusta ce mai faci?!Cheam-o pe mama ta...e mai bine pentru durerile tale decat pentru nervi,iar daca ai un car de nervi atunci cauta-ma si te las sa tipi sa faci cum vrei ca sa te calmezi...
Cuscra?!
Olguta din Canada,Olguta din America,Oana C,Newmami,Robotiza Cucului,Sim 76, Iuliana, Kitti_b,Pisik,Tamar ...HAPPY HALLOWEEN
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Ups...urarea cu Halloween-ul este si pentru fetele diasporei care sarbatoresc ...in capul meu ma gandeam ca doar America si Canada...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Va pup!
Nu am timp sa citesc, am intrat doar sa va salut. Maine merg la doctor cu burta
in sfarsit, ca mai am putin si intru in trim II si nu ajunsesem si eu la primul control...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gabitzam spune:
'neatza!
Mie aseara nu mi-a mers netul. De fapt mergea doar Yahoo Messenger, cum zicea si Flori acum cateva zile. Si parca aveam o mana legata la spate.
Acum cateva zile i-am tot imitat lui Andrei dintr-o carticica diverse animale, printre care si un leu. Si aseara cand a inceput filmul a fost genericul acela cu leul de la MGM, si a inceput Andrei sa arate cu mana si sa faca "oaaaa". M-am terminat de ras. Stie si el prin casa diverse obiecte cand il intreb. Si daca ii zic "du-o la gunoi" la vreo hartie se duce fuga-fuga la bucatarie la galeata de gunoi. Tre' sa am grija sa nu arunce si altceva pe acolo :) De obicei usa la gunoi e inchisa, dar o mai uit cateodata fara siguranta pusa. Si se mai duce fugutza la cada in baie daca ii zic ca a facut kk si tre' sa ne spalam. O singura data s-a dus si singur acolo si tot bombanea si ne-am dat seama dupa aceea ca avea ceva in pampersi. Ne spunea baiatul, numai noi nu intelegeam.
In continuare este extrem de pupacios, ne pupa cand pe mine cand pe taica-su de ne albeste.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)