Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Eu sunt aici numai ca nu am ce sa va zic.De joi seara va veni maicamea aici asta e nu am ce face .Eu trebuie sa iau medicamentatia si sa stau cat mai mult in pat si in conditiile astea chiar ca de Mara nu ma pot ocupa.

Vad ca fetele se plang de fri si aici e la fel frig ,vant, ploaie de toate la un loc

Nelia imi pare rau sa aud ca Tudora e bolnava .Multa sanatate.

Gabitza sa bagi la cap cand baiatu iti arata ceva si sa pricepi mai repede.

Mai vroiam sa va zic ceva da pozitia numai e buna.Asa ca mai revin.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
noi am fost de dimineata la policlinica sa ii ia un exudat faringian si vineri aflam daca am primit sau nu cadou un e-coli. Sper ca nu dar nu sunt prea optimista.
Acum doarme ca era obosita. Trezita si de dimineata si "tarata" afara fara apa si lapte a fost cam ciufu. Plus ca azi noapte, ca niste parinti responsabili ce suntem nu ne-am dus nici unu la ea in miez de noapte sa ii dam apa. Asa ca a adormit solo tot maraind.
Si se vede ca azi e marti, ca dorame iar in vacarmul organizat de vecini. Exista in Bucuresti vreun cartier mai linistit? Sa stiu unde sa ma mut de la anul.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

monu,cred.ca.in.orice.cartier.de.blocuri.vei.avea.problema.asta.
eu.zic.ca.locuiesc.intr-un.cartier.decent,
dar.uite.ca.am.parte.de.vecini.foooarte.diferiti...

Camera.Emei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao, pe aici si eu, nu stiu ce sa va scriu ca-s intr-o stare "speciala", undeva intre transa-coma-betzie...o fi astenia de toamna sau mi-am uitat neuronul pe undeva, cred ca l-am bagat din greseala in masina de spalat.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, dadu depresia in toate? Ia, liniste si ascultati aici.
Diseara se pare ca e meci,, asa ca avem convocare generala la chat cam pe la 9-9:30pm, sa nu cumva sa lipsiti!!

Edit: Am uitat sa o "parasc" pe Lucas, maine o vedem la televizor, pe Money Chanel, la 18-18:15! Raluca, bafta, tinem pumnii sa nu ai trac. O sa fii frumusica in orice caz, nu-ti face probleme cu ce te imbraci.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza io-s aici...da mi-e o foame de nu vad tastele la calculator...am ciugulit niste praji ca era ziua unei colege si acuma mi-e mai foame...
Deseara nu lipsesc...io semnez condica de-acuma...

Ieri a pus-o femeia pe Delia pe oala si s-a ales cu un pisu pe ea...apoi a insistat si a vrut sa o puna direct pe wc ...ce vorbesti frate...urlete si proteste vehemente...na beleaua acuma ...asa-mi trebuie daca am tot amanat capitolul oala pana la varsta asta...

P.S ce canal e ala Gabitza?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, e un canal de e la mine pe la sfarsitul telecomenzii Vorbesc aia numai de bani, bursa, actiuni, chestii nashpa si plicticoase. Dar sunt sigura ca Raluca o sa fie grozava.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza la mine nu exista programul asta...de-aia intrebam...

Mai mamici eu imi aduc aminte cu mare drag ca atunci cand venea Mos Nicolae tremuram de emotie si abia asteptam sa se crape de ziua sa-mi caut papucii de cadouri... dulciuri,ciorapi,sosete...
Intrebare de 10 puncte: ce cadou se ia la un copil de 18 luni de Mos Nicolae,mergand pe ideea ca traditia de patreaza...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen raspuns - o nuielusa avand lungimea in functie de cat de cuminte e coplilasul din dotare

Mergi la inceput

Mercedes atunci va trebui sa iau o padure...

Mergi la inceput