Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 4
dianocica spune:
in primul rand felicitari noilor mamici si sa se recupereze cat mai repede
ramsan : in legatura cu greturile:eu tocmai am dat o fuga pana la doctor si mi a zis ca e totul ok dar am colul putin deschis, si, daca se intoarce, ar putea sa iasa oricand...mi a zis sa fac o cura de no spa dar mi a tot explicat ca daca vine acum e totul ok, nu e prea devreme, o sa fie sanatos, doar ca o sa stam un pic mai mult in spital/ m-a speriat de tot.
citeam de unde am ramas aseara si tocmai ma pregateam sa ii spun laurei13 sa nu mai amane, sa se duca direct la doctor.se pare ca am intarziat un pic...
panaa: nasti la bucur? si eu. cu cine?
dianocica, 34s
Gabitza_max spune:
quote:
Originally posted by Laura13
OK! Din butoiul cu melancolie si nervi am ajunsin ala cu panica! TOCMAI AM ELIMINAT DOPUL!!! Sa inteleg ca vine??? Stiu ca mai poate dura chiar si o sapt pana sa vina bebe.... dar eu nu cred. Asa ca....
MI-E FRICA!!!!
Laura si bebe strumf 37+
Uraaaaaa!!!!!!
Stai cumintzica, Laura! Nu te speria! Asa cum spuneai si tu, mai poate dura un picutz pana cand vei naste, dar e clar ca momentul e pe-aproape!!![;-)] Stai calma, desi stiu ca numa' asta nu-ti vine sa faci! Cred ca cel mai bine ar fi sa suni doctorul sa-l informezi de evolutia lucrurilor si sa vezi ce-ti sugereaza...
Ai grija de tine si-ti tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu! Curaj ca DD va fi alaturi de tine si totul va fi ok!
Pupici mii si bafta multa!!!!
Gabitza 31+
Dbunny spune:
O sa iasa bebelushii ca ciupercile dupa ploaie !
Hai Laura, curaj ! momentul mult asteptat e aproape, nu te inspaimanta. Eu cateodata chiar imi doresc sa incep odata cu dop, dureri, alea-alea...ca doar asta ma duce aproape de momentul cel mare: intalnirea secolului ! Primul meu copilash ! Offf
Stiu ca o fii greu si dureros dar abia astept sa-i vad mutrita.
Dbunny36+
Mirona spune:
quote:
Mirona
1. N-am bagajul facut!
2. Oricum nu ma duc la spital ca nu imi place acolo
3. Sunt super gigea colo, tocmai m-am epilat.
4. Stiu ca a fost dopul pentru ca e foarte usor sa va da-ti seama, e ca niste muci foarte grosi, sper ca nu sunteti scarboase. In plus am chemat-o pe surioara mea sa confirme
5. Problema mea e ca eu sangerez de marti de la control. Acum nu stiu daca sangerarea de azi (care a devenit cu cheaguri) e de la control sau de la altceva.
Laura - vrei bataita?
cum sa nu te duci la spital - dar unde vrei sa nasti? HOME?
Pune cate ceva intr-o geanta - strictul necesar - ca poa sa-ti mai aduca si sotul cele trebuincioase - dar nu pleca cu mana goala - prosop, camasa, o sticla cu apa, macar atat.
Tu zici ca dopul e ca un fel de muci? Eu stiam ca mai tre sa fie si ceva firicele de sange, oricum nu o culoare pre deschisa.
DE CE INTREB?
Ca si eu azi dimineata am luat pe hartia igienica un fel de mucus - dar era galbior - spre incolor - si nu era prea tare- doar ca se intindea. Sa fi fost si la mine dopul?
Eu chiar fac acum un tratament cu niste ovule - deci tot elimin cate ceva. Si acest muci - a fost la mine cam de marimea unei alune. La tine?
La ultimul punct chiar ca vin cu jorditza la tine.
Trebuia informat dr. de la prima picatura de sange. Plizzz pune mana si suna medicul.
Hai ca te asteptam cu vesti.
Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Gabitza_max spune:
Alexandra, io cu al meu inca n-am ajuns la cumparaturi pt. ochelari. Incerc sa-l conving ca trebuie sa o facem cat mai curand posibil, desi m-a luat de ieri ca asta nu e o prioritate, ca asteptam urmatorul salariu, ca acum avem alte alea de facut cu banii!!! M-a umplut de nervi! Dar n-are nici o sansa cu mine ! Si cred ca undeva in sinea lui stie si el asta.
Cand ma gandesc la cat de pretentios si perfectionist e si cati nervi imi va face la alegerea ramelor...Dar sunt ai nostri, si-i iubim asa cum sunt, nu-i asa?!
Pupici si bafta multa in alegerea unor rame perfecte!
Gabitza 31+
Gabitza_max spune:
quote:
Mirona
1. N-am bagajul facut!
2. Oricum nu ma duc la spital ca nu imi place acolo
3. Sunt super gigea colo, tocmai m-am epilat.
4. Stiu ca a fost dopul pentru ca e foarte usor sa va da-ti seama, e ca niste muci foarte grosi, sper ca nu sunteti scarboase. In plus am chemat-o pe surioara mea sa confirme
5. Problema mea e ca eu sangerez de marti de la control. Acum nu stiu daca sangerarea de azi (care a devenit cu cheaguri) e de la control sau de la altceva.
Laura si bebe strumf 37+
Laura, era sa ti-o iei si de la mine, dar cum vad ca Miro a fost mai rapida ai scapat, desi tare mai meriti o bataitza buna!!!!! Suna medicul!
Tine-ne la curent cu ce ti se intampla!
Hai curaj si pupici!
Gabitza 31+
atudor spune:
Laura13, cheaguri? Suna medicul papusa, sa stai tu linistita!
Iti tinem pumnii!
Ana 38w6d cu Tiberiu Mihai
jojo_miha spune:
Multa bafta Laura13 sa dea Domnul sa nasti cat mai repede si cat mai usor.
Mihaela si bebita Amalia
Catalina spune:
Va pup fetele, io sunt de la mamici de ian-februarie, unde e mare emotie cand vedem cati bebei turnati mneavoastra. De parca la ce ne asteptam ... In orice caz, stiu ca sunt in asentimentul fetelor, sa va uram multa sanatate, nastere usoara celor ce se pregatesc si bebei superbi si sanatosi. Suntem cu ochii pe voi !!!!!
Am intrat sa ii spun Haricleei, daca mai intra aici ca i-am postat la noi la subiect detalii referitoare la Placenta Previa.
Daca mai e cineva interesat, dati un PM la mama si se aranjeaza.
Doamne ajuta!
Cata 29+
Laura13 spune:
Mirona dopul POATE sa aiba firicele de sange dar nu este obligatoriu. In cazul meu nu avea, sau mai bine zis din moment ce eu sangerez..... Dar dopul a fost incolor, si exact cum spuneai tu se intindea.
Totusi pe doctorita nu o sun, pentru ca inca nu am contractii, ma doare burtica de vreo cateva zile, dar aceasta durere nu este insotita si de intarirea burtii. Asa ca mai stau cu telefonul. Cat despre sangerare este continua de la controlul pe masa.
Avand in vedere ca eu inca mai sunt la munca, decid: SA MA DUC DRACU' ACASA!
Oricum eu net acasa nu am, asa ca speram sa ne intalnim din nou maine (adica eu tot la munca). Oricum, daca se va intampla ceva (adica de ex sa nasc), va va anunta surioara mea.
Pupici la toate, multumesc ca sunteti alaturi de mine. Bineinteles ca acu' ma apuca plansul. va iubesc din tot sufletul pe toate, sa ne dea DD tuturor copii sanatosi!
*100000000000000
Laura si bebe strumf 37+