Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

laura, bafta multa, nastere usoara si bebic sanatos, frumos si hranace!!!!

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

dandusa, sunt convinsa ca nu m-ai pus pe drumuri degeaba, eu ziceam ca tantile alea de la carrefour erau cu capul in nori, niciuna n-a stiut sa-mi zica unde sa caut dupa scutece.... oricum am rezolvat problema azi, avem si scutecele, si pieptarase si caciulite asortate

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Laura ooooo super, deci nu mai e mult....ce emotii trebuie sa ai daca m-as pune in situatia ta cred ca....nici nu stiu dar mi-ar bate rau de tot inimioara. Te pupic si cu Dumnezeu tot inainte, abia astept sa scrii povestea nasterii bebicului tau

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

mirona, am dat un quote la ce mi-ai zis tu, dar nu mi-am dat seama ca se inchisese deja capitolul...
vroiam sa te rog, daca se poate si daca stii, sa-mi spui ce lege anume prevede ceea ce ai zis tu cu acest curs de puericultura, ca la sotul meu la munca daca nu te duci cu legea-n dinti si jalba-n protap, e jale... iar daca suna el la tantile de la personal sa le intrebe, alea se fac intotdeauna ca n-au auzit vreodata ca in romania exista si un cod al muncii... asa ca de-aia mai bine ne facem noi "research-ul" dinainte, sa nu ne ia alea la misto

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura13-ai eliminat dopul? inseamna ca momentul e aproape acusi auzim ca s-a nascut bebe Andrei ce pot sa-ti spun decat nastere usoara,degeaba i-ti spun sa nu-ti fie frica ca nu o sa fie asa rau ca si eu am un morcov mare scumpi ar trebui sa stai acasa maine cumintica sa nu te mai duci la servici

Vroiam sa va intreb daca si voi aveti intepaturi prin uter? eu pana ieri nu am avut dar vad ca si azi am mai avut cateva intepaturi destul de tare oare urmez eu?

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Bamboletta intre timp a devenit bebe Daniel! CRED! Deci tot nu suntem 100% hotarati!
Cat despre bebe Antonia tre' sa mai stea un picut la caldurica, nu?

Laura si bebe strumf 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Deny 75, Zina sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi, mincaciosi si norocosi!

Lory38+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am venit de la servici si am vazut ca au aparut 2 bebei. Intr-o singura zi! Si alti 3 care-s in pregatiri.

ZINA si DENY SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI MANCACIOSI, SA VA BUCURATI DE EI.

Laura, cred ca trebuie sa te vada doctorul daca ai cheaguri. Oricum, si bebele tau este aproape.

Mirona si la tine cred ca-i Karina aproape. Incepem galeria?

De Kokorina mai stiti ceva?

Am vazut fete noi, bine ati venit in gasca!

Alex, tu pe unde umbli?

Dolores mi se pare mie sau esti cam tacuta? Ce mai face David?

Mai fratilor, nici n-am intrat in noiembrie si au inceput bebeii sa vina pe banda rulanta? Haideti, care mai doreste, care mai pofteste?

Mai am 2 zile de servici, dupa aceea pot participa in direct cand mai apare un bebelus.

Roxana35+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Laura 13 din toate butoaiele in care cazi in ala al realitatii nu vrei sa aterizezi?
Ordinea ar fi: concediu si gata cu munca(e un pui de om la mijloc), suna doctorita , mergi la control, fa bagaj.Stai calma si linistita in pat!
Ca sa mergi la spital nu tb. sa ne placa! Stiu ca e urit tare la noi dar tot ce facem facem pt. bebeii nostri!

Lory38+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Bun bebe Daniel atunci ,da ar trebui sa mai stea la caldurica sa mai creasca un pic da cine stie ,probabil se pregateste uterul de nastere si de asta am intepaturi
Si am zis ca stau cumintica in pat da tot nu ma pot abtine si mai vin la pc sa vad ce a-ti mai scris si daca au mai aparut bebei

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput