Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 17
asiza spune:
Dbunny, felicitari pentru rezultatele la eco...
Chris, distractie placuta la munte...
Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
adinazot spune:
LAURA,eu iti doresc nastere usoara,multa sanatate si curaj!!!
ALEX,si eu zic ca e ok si la patru,cum a zis DANDUSA,faci conditie fizica!!!pupici!!!
Fetelor,eu nu mai sunt asa cuminte,in sensul ca nu mai stau tot timpul in pat,azi am gatit ceva,ieri am fost la o scurta plimbarica,si culmea acum ma simt mai bine decat m-am simtit toata sarcina.Am intrat in sapt 38,am tupeu...deja nu se mai pune problema imaturitatii,si e ok.Acum cateva zile mi-am facut exudatul faringian,pt ca simnt tot mereu ca e gatul tare incarcat,dar spre bucuria mea a iesit negativ,nici candida.E ok.M-am linistit pe deplin.
Va pup pe toate burticile!!!
Adina 37+Alessia
poze
Adina 35 sapt
adinazot spune:
A,si in legatura cu tema zilei,eu nu ma stresez absolut deloc,mai ales ca sunt aproape tot timpul singura..Cine vrea sa vina sa vina,dar eu nu ma agit.
Adina 37+Alessia
poze
Adina 35 sapt
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Acum cateva zile mi-am facut exudatul faringian,pt ca simnt tot mereu ca e gatul tare incarcat,dar spre bucuria mea a iesit negativ,nici candida.E ok.M-am linistit pe deplin.
Va pup pe toate burticile!!!
Adina 37+Alessia
poze
Adina 35 sapt
Aici se face exudatul vaginal si anal, voi faceti asa ceva ? daca cititi la odisee pe la saptamana 36 se recomanda testele pt infectiile cu streptococii din grupa B...voi faceti asa ceva ?
Dbunny36+
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Aici se face exudatul vaginal si anal, voi faceti asa ceva ? daca cititi la odisee pe la saptamana 36 se recomanda testele pt infectiile cu streptococii din grupa B...voi faceti asa ceva ?
Dbunny36+
D-bunny, poti detalia putin, please??? Ca nu stiu nimic despre ceea ce intrebi tu...Adica, sa te urce ginecologul pe masa, sa-ti ia o lama si sa vada daca e traseul pentru bb pregatit corespunzator???...ca asa ceva parca a facut Miro, daca nu ma insel...
Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dandusa spune:
ADINA,
mi-a placut de tine...,ai tupeu,bravo.Vezi ca de fapt in tine se ascunde un om puternic care a reusit si asta ,cu ajutorul lui D-zeu?Vezi ca tu de fapt esti o luptatoare si o optimista.Bravo!!!Felicitarile mele si iti daruiesc virtual, diploma pentru "CEA MAI PUETRNICA MAMICA"!!!Te admir.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
carla2005 spune:
Dbunny da mie chiar ieri mi-a recomandat medicul sa fac testul asta pentru streptocoul din grupa B, si chiar mi-a zis ca voi mai face testul asta si la nastere! Zice ca e foarte periculos pentru copil daca il ai si nu e tratat!
Gabitza_maxnu-ti mai fa probleme cu dioptriile eu cred ca putem naste normal! Tot ce se poate intampla este ca de la efort sa ne creasca dioptriile sau Doamne fereste sa facem dezlipire de retina, asta depinde foarte mult si de tensiunea oculara si de mai multi factori. Medicul de familie mi-a zis sa merg la un consult oftalmologic si sa vad ce zice si medicul oftalmolog...si asa mi se parenormal.
Eu i-am spus medicului de familie ca nu fac vaccinul ala antitetanos si nu a comentat...desi eu am toate sansele sa nasc pe camp...sau mai bine zis pe autostrada de la Pitesti la Bucurestica cine stie cand o vrea Alex sa iasa...
Cat despre tema zilei, eu am anuntat pe toata lumea 28 de zile sa nu-i prind pe la mine, daca vin vin pe proprie raspundere ca nu stiu in ce toane ma prind si s-ar putea sa-i las balta. Iar daca il las pe sotul meu sa se ocupe de ei, el va da la toata lumea bere si in rest sa se descurce.
Va pup!
Voi cum face-ti semnatura cu caruciorul ?
Carla2005 35+ Alexandra Maria
alexandra_25 spune:
Fetelor sunt plina de emotii....am primit sms de la Kokorina....toata ziua am fost ingrijorata ca i-am trimis 2 sms-uri si nu mi-a dat nici un semn....
A NASCUT KOKORINA..."LA 15:35 A SOSIT PE LUME PASCAL SI ARE 2580 KG SI LA 15:36 SOPHIA CU 1.700 KG....SUNT SANATOSI,GRASI SI FRUMOSI "
..sunt asa de fericita pentru ea.....
Revin cu vesti cand mai aflu ceva....
alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
a_deju spune:
bravo, felicitari KOKORINA, mamica fericita de doi pui frumosi!!!
sanatate multa la toti trei, recuperare rapida mamicii, laptic mult si bebei hranace!!! SA NE TRAIASCA!!!!
Deea 31+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
saryta spune:
Alexandra multumim pt. stire esti o dulceata, pt. asta meriti o gramada de .
Kokorina esti o mamica fericita ai doi pui frumosi si sanatosi FELICITARI si refacere rapida abia asteptam sa ne povestesti cum a fost. Bravo mami.
Primii gemeni au sosit.
Mariana - 35+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA