Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu ma gandesc sa fac un afish A4 si sa-l lipesc la poarta din cand in cand INGERASHUL SI MAMI DORM,(sau se odihnesc) VA RUGAM REVENITI PESTE 2 ORE

Dbunny36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am vorbit cu raluca e acasa si e racita.
mai are contractii, dar se pare ca adinuta mai vrea sa stea la caldurica.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

in legatura cu tema zilei: nu ma voi stresa prea tare pt. musafiri: niste fursecuri, alune, sucuri.
in general la lauza se vine cu mancare.
cand au nascut prietene de ale mele m-am dus la ele cu prajituri, bebe cu alcool si fara, borcane cu dulceata facuta acasa, fripturi.

eu nu sunt de acord ca lumea sa vina buluc la mine acasa imediat ce vin de la spital. eu stiu ca e indicat ca musafirii sa vina in vizita, cam dupa o luna.
cand au nascut prietenele mele le-am rugat pe ele sa-mi spuna cand pot sa merg in vizita. cele care au nascut iarna, m-au chemat dupa o luna in vizita. alta care a nascut vara m-a chemat in vizita dupa o saptamana.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mirona, multumesc mult!!!

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Tema zilei: NU MA STRESEZ!!!! se va ocupa sotul meu de asta...eventual un vin, o bere si ceva "uscaciuni"...si la noi e obiceiul sa se aduca praji sau tort sau mancare imediat dupa nastere....

Alex, felicitari pentru casuta!!!! Ce daca e etajul 4???? SUPER..

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Faine obiceiuri pe la voi, eu imi aduc aminte de acele timpuri cand se punea bani la perna la bb...hihihi...
Atunci am sa pun afishul in felul urmator: Mami si bebe fac nani, reveniti peste 2 luni sau ... daca aduceti ceva de potol sunati la sonerie, daca nu...reveniti peste 2 luni.
Aici obiceiu-i sa vina, sa se cocoteze pe canapea si asteapta sa-i servesti cu una alta, mancare nu aduce chiar nimeni. Aici se aduce cadou la bb, vreun costumash sau alte hainute. Mie de dat o cola la ei nu mi-e...mi-e ca n-o sa am timp de curatenie, strans pahare dupa ei, maturat, curatat. I-am prezentat situatia sotului la care el mi-a propus sa chem pe cineva o data la saptamana la curatenie ! De parca ar pica banii de pe garduri
Dbunny36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Nu ma certati abia acu plec si eu acasa. Din nefericire n-am acces la net asa ca nu stiu cand mai vorbim. Daca nu se produce marele eveniment, mai vin si luni la munca, dar m-am hotarat sa imi reduc serios programul.
Roxana multumesc de parerea aia buna, dar nu e chiar asa. Stresata, sau mai bine zis speriata sunt si eu. Dar incerc sa nu ma gandesc la ceea ce urmeaza, decat din perspective faptului ca va veni bebelusul meu pe lume. Mi-e tare frica de nasterea in sine, dar si de ceea ce va urma. Ma tot gandesc ca eu am abia 38 sapt maine si as fi vrut sa stea mai mult la mami, dar se pare ca e nerabtator sa ne cunoasca. Sa dea DD sa fie sanatos, acum e tot ce imi doresc!
Fetele mele va pupic dulce dulce, daca cumva odiseea mea se termina acest weekend va doresc la toate copii sanatosi, frumosi, mancaciosi, recuperare rapida tuturor si cu alte cuvinte ce imi doresc pentru al meu bebe si pentru mine va doresc si voua. Si mai ales ca ne vedem n continuare in clubul scutecelor!!!! Unde probabil ne vom plange de late probleme si mai multe griji. Dar tecem noi peste toate! Mai ales una cu ajutorul alteia!!
Si ca sfat... ca asa sunt eu nu pot sa imi tin gura.... Nu va mai certati. Am impartit tot... de la bebelusi si vesti bune pana la certuri cu soti si parinti. Strijiniti-va in continuare, pentru ca mai sunt printre noi mamici care mai au de asteptat pana sa isi cunoasca printesele si printii.
Aveti grija de voi si de bebelusi, multa multa sanatate si multiiiiiiii pupici!
Si cine stie poate ne mai auzim si luni?!

Laura si bebe strumf 37+

Mergi la inceput

S-auzim de bine Laura, de bebelashi grasuni, sanatosi si frumusei... ah ! si de mamici fericite !
Te pupam si ai grija de tine !

Dbunny36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

uau, ce gospodina esti! jos palaria! pe mine ma lasa rece oricine vine, nu am de gand sa stau de coada lor, presupun ca o sa ma tina bebelina destul de ocupata...si daca vin pt mancare, sa ma caute la botez!... dar asta nu inseamna sa iti pierzi si tu avantul...

quote:
Originally posted by Dbunny

Aseara am fost si noi la eco. BB e in grafic 2.780 grame, dar marja de eroare a aparatului e de 400 grame.
Avem un femur lung de 7.2 cm, deci...fotbalist, si un capsor si mai mare cu diametru de 95 mm si circumferinta de 33 cm...caposu' lu mama...o sa ma rupa toata. Am vazut ventriculele, rinichii, outzele, putzulica larga-n vant, guritza... ne-o scos limba de vreo 2 ori..si nu statea nicicum la masurat...doctorul era mare figura..cu okii-n ecran zbera:´aha ! Te-am prins !´ Vestea buna e s-a intors cu capu-n jos. l-am intrebat daca are circulara in jurul gatului si mi-a facut si o doppler (??) ca sa vada cordonul, si da, are o tura in jurul gatului. Dr zice ca asta nu inseamna nimic ca singur si-o face singur si-o desface...
Bamboleta si Dolores intepaturile in uter la mine sunt de obicei seara...nu prea dese, si se aseamana f mult durerilor de cm... nu cred ca-s contractii ca burtica nu se intareste. Si bb inca se mai zbenguie destul de mult.
In afara de Bamboleta, nimeni n-a mai vazut caruciorul lui Dani ? Atata-i de metalizat, ca deja parca-l vad pe bb suit in el si facand din buze: brrrrruuuum, bruuuum.
va propun urmatoarea tema a zilei: v-ati gandit sa pregatiti niscaiva biscuiti, bomboane, sucuri pt zilele de dupa, cand tot satul o sa vina la voi acas sa vada bb ? Eu m-am gandit la cipsuri, grisine, bere, fanta cu duiumul. Nu de alta, dar acele zile om fii obosite, chiar si cu dureri inca, fara chef de cumparaturi, curatenii, alea-alea. lumea ar trebui sa inteleaga ca nu-i momentul de a merge pe capu omului, dar or sa vina oricum. Voi la ce v-ati gandit ? Obiceiu-i sa pui ceva pe masa, nu ?

Dbunny36+

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am ajuns la sinaia, dar dupa cum vedeti tot cu nasul in calculator sunt...inainte de a pleca din bucuresti am oprit la carrefour feeria, si am nimerit in miniblu. am luat un costumas galben, din acela cu labutze, o pereche de manusi de interior cu niste ratuste parca pe ele, care zornaie, tot galbene, si o jucarica zornaitoare care cica se prinde de picior si tine copilul ocupat. hai sa o vedem si pre asta! mai trist e insa ca am realizat ca atunci cand or incepe jucatriile alea multe si mai mari, chiar nu am unde sa le tin, si m-am cam amarat...dar om trai si om vedea

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput