Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
Despre dop: sora mea l-a pierdut pe parcursul a 2 zile. A nascut dupa inca o zi dupa ce a terminat cu dopul. Nici la ea nu a avut firicele de sange. Nu stiu ce zice in carti, eu va zic cum s-a intamplat in cazul ei. Si al meu!
Laura si bebe strumf 37+
dandusa spune:
DANITA,
multumesc!!!
LAURA,
dar tu chiar ma enervezi...,dar rauuuu.Pai fetele au mare dreptate...,ce cauti tu la munca?Chiar nu se poate sa te linistesti?Chiar sint multi bani in joc?Zi-mi si mie ,ce te tine la munca in saptamina 38?S-ar putea sa-ti iei bataie!!!Si mai mult ca sigur ca ,da!!!
DOLORES,
mi-am mai adus aminte de lista...,am si un sutien pentru alaptat in bagaj si mai am si cercelusii Crinutei.
TEUZ,
te pup tare.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
otikerekes spune:
Salutare la fete!
Vai dar ce harnicute ati fost de ieri,de-abia am apucat sa recuperez la citit. Eu azi am o zi surprinzator de linistita,fara nici un fel de dureri,e drept ca si ieri si azi am stat destul de mult cumintica,ba in patuc,ba pe scaun si nu m-am agitat.Spun asta pentru ca zilele si saptamanile trecute aveam dureri de cosmar,atat de spate cat si de burtica.
La noi bagajelul pentru spital e facut de vreo 2 saptamani si sta cumintel in apropierea usii .Va spun drept ca de cand mi-am facut bagajul pt.spital si am terminat cu cumparaturile pt.bebe ma simt mult mai linistita,nu ma mai sperie gandul sa nasc in orice moment.E drept,carucior nu am luat inca,am vazut cateva care tare ne-au placut,dar nu ne-am hotarat exact de care sa luam.Vreau unul gen Chicco,care sa adapteze si pt vara si pt.iarna,mi s-ar parea mai practic.
alexandra 25 nu fi necajita,nu e un capat de lume etajul 4,poate nu e asa rau cum te astepti tu...eu oricum iti tin pumnii sa iasa totul bine pana la urma.Si in legatura cu mucusul...eu cred ca asta elimin dimineata,ca are o consistenta mai aparte decat restul secretiilor,e mai grosut si nu aveam pana acum asa ceva.
Vai ce mult am scris deja!Fug sa fac o supica pe cand vine sotiorul acasa,dar intre timp mai vin si sa va citesc.
Va pup pe toate,sunteti niste dragute
Otilia37w6d
roxanica2006 spune:
Imi pare rau, fetelor!Nu stiu cum am reusit sa scriu cu caractere minuscule!Poate totusi reusiti sa cititi mesajul
ROXANA 33+ DAVID MIHAI
miraco spune:
Va pup si eu pe toate...
Dandusa ai mare dreptate referitor la prietenii curiosi si nerabdatori ca re ne vor calca casuta imediat ce vom fi acasa...Eu parca nu le-as spune ziua externarii.Parca vad ca ajung acasa buimaca si incep sa dea navala...Nu ca m-ar deranja...dar sigur voi fi extenuata,debusolata,si cica nici in fund nu prea am putea sa stam....Adica... ce, sa stau sa ma intretin cu ei ore in sir....?Sa vina si ei dupa o saptamana,mai incolo,sa apuc si eu sa-mi revin si sa ma obisnuiesc sau mai bine zis sa-mi fac un program cu bebita....Iar de servit cu ceva acolo....se ocupa el tati...cafea,suc....ceva "uscatele"(biscuitei,saleuri,fursecuri...ceva de sezon...)Pai de ex si zilele astea am tot primit vizite...Prietene la cafea...dar cafeaua tine si 2 ore si ceva....auuuuuuu si ce ma mai foiesc pe scaunul ala in bucatarie...ca deh sunt fumacioase toate...(asa mult cred ca fumam si eu inainte)Dar elle char nu-si dau seama...Vine ea bebica....fac program si-l respect...
Dandusica si cred ca ai luat si scutecele de finet la tine...sau nu?
Chiar asa v-ati gandit daca veti folosi scutece de finet,adica veti infasa bebeii.Eu nu stiu inca ce sa zic...dar am inteles ca ar fi bine 1,2saptamani macar,seara dupa baie,ca cica dorm mai bine.Oricum nu accept ideea sa strangi copilul si sa-l legi toata ziua ca sa aibe picioarele drepta si mainile nu stiu cum....Voi cum veti proceda...?
Alexputea fi mai rau...adik parter
Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika
dandusa spune:
MIRACO,
da ,le pusesem in geanta ,dar am uitat sa se scriu pe lista ca si cerceii si sutienul.Am luat trei scutece de finet si sincer eu am s-o infas pe Crinuta pentru ca asa mi se pare normal pina pe la trei saptamini sau o luna.O sa stea mult mai bine infasata la caldurica ,decit cu minutele in vint,in conditiile in care stiu ca bbelusii se sperie si de minutele lor.Nu am s-o string ca pe o sarma ,dar am s-o infas cumva...
ALEX,
nu ai lift ?De ce te necajesti ?Daca chiar nu ai lift gindeste-te ce corp de model vei face tot urcind patru etaje?!?HAAAA?Cine isi va reveni dupa nastere mai repede ca tine?!?Ai sa vezi ca-ti va prinde bine...Eu stau la 4 aici cu chirie si nu am lift,crede-ma ca este super ,asta fiind singurul lucru +plimbarea ,pe care il fac de cind sint mai marisoara in sarcina...si imi prinde bine.Gifii cind ajung la 4 ,dar nu ma las...,imi scot singura pantofii,ma dezbrac de cei mai gros si ...de obicei fug la baie...
ASIZA,
felicitari pentru masinuta,sa faci poze sa vedem si noi frumusetea.S-o sfintiti ca asa trebuie,noi nici acum n-am reusit si-l tot bat la cap pe Claudiu sa mearga sa vb cu preotul...,dar uita mereu,ciudat,nu?Si de cind cu accidentele astea...,l-a lovit de 3 ori din primavara de cind am luat-o.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
dianocica spune:
am fost si eu la magazinul ala de la ciuperca. FOARTEmulte chestii, din pacate majoritatea pt bebei mai mari. pt nou nascuti foarte putine si ceva mai scumpe dacat la mag. victoria, de exemplu. in unirea sus, body cu maneca lunga pt 0-3 luni sunt de la90 la 120mii, in victoria la fel, iar la miniprix, daca ai noroc sa gasesti, le iei si cu 45, 60,90mii. aici cam incepeau de la 150. nu e mare diferenta dar parca nu erau mai deosebite.
a propos de infasat strans. eu am citit ca e mai mult pt confortul lui psihic, decat explicatiile babesti cu picioare drepte... ideea e ca el iese din casa lui de 9 luni care era f mica, in care statea inghesuit si ca se simte mai in siguranta infasat. mi s a parut o explicatie rezonabila.
dianocica, 34s
Gabitza_max spune:
Buna fetelor,
Hai ca am mai reusit si io sa intru un picut, desi n-as fi vrut pt. ca sunt extrem de trista si am o stare tare plangacioasa si n-as fi vrut sa va demoralizez si pe voi. Am aflat astazi ca a murit sotia directorului nostru, si, desi ne cam asteptam cu totii, vestea asta mi-a picat ca ceru'-n cap! Directorul nostru este painea lui Dumnezeu si tinem foarte mult la el, iar mie imi este atat de mila de el...! As fi vrut sa merg maine la inmormantare, dar toata lumea ma sfatuieste sa nu vin, ca la cat de varza eram azi, maine as fi si mai rau. Si apoi, ca exista nu stiu ce superstitii conform carora cica o femeie insarcinata, mai ales cu sarcina asa avansata, nu e bine sa participe la o inmormantare etc. Si directorul ne-a rugat sa pastram discretia, adica probabil sa nu venim claie peste gramada, chiar daca am dori sa fim alaturi de el, ca ar vrea sa fie ceva mai restrans si discret. Cu toate astea exista pers. de la noi care merg maine. Nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac...
quote:
Originally posted by carla2005
Gabitza_max as veni cu drag la cursuri insa eu sunt din Pitesti si imi e greu sa vin si la consultatii o data la 2 saptamani mai ales acuma cand m-am facut cat malul!
Si eu port okelari am dioptrii -2,50 , un medic mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc sa nasc normal, medicul meu insa nu a avut nimic de obiectat iar pana acuma a ramas ca voi naste normal.
Azi am fost in Bucuresti la control, Doamne traficul e infernal am ajuns la medic cu cu burta contractata a trebuit sa iau un NO SPA!
Bebelina cica e 300% fata are 2,700kg cica e peste medie e frumoasa si jucausa. Mi-a spus medicul ca daca nu o sa am contractii nu am de ce sa imi fac probleme fiindca colul este inchis si lung ( adica e de bine)!
Pe voi v-a pus medicul de familie sa faceti vaccinul antitetanos? Sunt curioasa ca pe mine ma tot bate la cap cu un vaccin iar maine ma duc sa-mi dea concediu si imi e ca iara incepe cu vaccinul asta. Medicul meu ginecolog a zis ca el daca ar fi in locul meu nu l-ar face dar sa aleg eu daca il fac sau nu ca cica e o lege in sensul asta si ca in mod normal trebuie facut.
Va pup ca sunt obosita!
Carla200535
Carla - la cat sunt de cascata prin definitie, nici nu m-am uitat sa vad de unde esti! Scuza-ma! Da, ai dreptate, e destul de dificil sa vii aici sapt. pt. cursul asta, asta in contextul in care oricum vii la fiecare 2 sapt. pt. control. Cat despre ambuteiajele din Bucuresti, io iau aproape zi de zi cate un no spa cand ajung la birou ca ma doare burta de stat in ingramadeala, in picioare si de simtit in burta fiecare groapa din Bucurestiul asta minunat!!!
Ufff...m-ai cam pus pe ganduri cu dioptriile astea, bata-le vina sa le bata! Si nu vreau cezarianaaaaa !!! Felicitari pt. domnul col, care inca mai e inchis si lung. Sa stea asa pana la termen, ca e super bine pt. bebe.
Cat despre vaccinul despre care spuneai...mie nu mi-a zis pana acum nimeni de asa ceva. Sapt. viitoare am programare la medicul de familie, asa ca o voi intreba pe ea ce si cum si-ti spun ce mi-a zis si mie.
V-am pupat pe toate si va doresc un weekend calduros, insorit, linistit, perfect!
Gabitza 31+
miraco spune:
Va pupic pe cele care mi-ati raspuns la intrebarea cu vaccinul.M-am mai linistit....nu stiu de ce dar eu aveam impresia ca voi l-ati facut cand aveati mai putine saptamani(probabil pt ca eu aveam mai putine atunci cand citeam despre unele dintre voi care il faceati).Azi voi merge si cred ca-l voi face si eu...deci e ok.
Ma duc sa ma mai uit pe listuta pt bagaj,apoi ma apuc de gatit.Azi fac ciupercute proaspete si le papam cu mamaliguta.
Azi nu apare niciun bebe...?
Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika