LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 29
pisi-si-boscu spune:
Si ca sa va amuzati, o sa va decriu discutia de la telefon:
Boscu preia telefonul de la mamaie tinandu-se cu mana de cap, probabil ca auzise pronuntat cuvantul Nurofen, siropul lui preferat, pentru care ar fi in stare chiar sa si simuleze o febra sanatoasa )
Mami: Ce faci iubitule, ai mai facut febra? ( mamaie zice ca e cald, dar nu mai e asa fierbinte, deci lucrurile merg spre bine ).
Boscu: (tinandu-se cu mana de cap) Da, mami, si acum am febra, uite, incep sa ma incalzesc, simt eu...Sa imi dea mamaie Nurofen? ( vocea deja e sensibil de voioasa )
Mami: Nu puiule, daca mai faci febra pune mamaie un supozitor.
Boscu: Dar eu stiu ca la febra trebuie Nurofen.
Mami: ( speculand alta coarda sensibila, stie ca saptamana asta e teatru la gradinita, in plus urmeaza lectia de calculator pe care Boscu nu vrea sa o rateze ) pai daca mai faci febra nu o sa mergi la gradi si pierzi joi calculatorul...
Boscu ( cred ca lasa mana de la cap,dezamagit ) Pai sa stii ca eu cred ca nu mai fac febra...se incalzea capul de la mana mea....
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
anda77 spune:
hi,hi,hi
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Bei, la noi sunt 4 grade afara. Asa ca eu o cred pe Cristina ca lapoviteaza la ei.
Noki, vad ca tu ca renovezi de-a binelea apartamentul pt marea petrecere.
Catutza, lasa ca o sa fie bine, ai sa vezi!
Pisi, sanatate lui Boscu, smecherasul lui mama.
Alinuuush, ce faceti, sunteti bine?
Ia sa comand si eu catalogul ala de la Quelle, ca tocmai vazui ca isi fac reclama in Pagini Aurii, pe coperta.
(eu lucram la PA pana sa intru in concediu)
Numai ca fetele nu-s prea incantate de promptitudine.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by danida77
Buna dimineata fetele
O mai fi inca dimineata la 11.45? :)
NOKI ca sa terminam capitolul BE nu te-am oprit di 2 motive:
1.de jena. Ce era sa-ti spun? Ce mai faceti? Eu sunt Daniela. :)
2. cand am dat nas in nas cu voi i-am zis sotului: uite-o pe Sarah. La care el: care Sarah? "Pai nu stii, de pe DC...din filmulete...fetita precoce..." El: a da, hai sa ne grabim ca am treaba.
FELICIA nici noi nu prea mai vorbim cu prietenii fara copii. E clar ca am trecut intr-o alta faza a vietii. Pe mine de la servici nu ma mai suna decat fetele cu copii.
BUBAMARA tin pumnii pt. Quelle. Eu am comandat de pe net.
MADAU de pe site ai comandat tu? Eu nu vreau de pe net ca as vrea sa vada si sotu' cu ochii lui, sa fie si el convins ca e o achizitie buna.:)
RIPLEY multumesc.Ma duc acu' sa vad site-ul.
Pupici.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
Gata, Danida ai scapat nu mai esti moderata. De acum apar mesajele imediat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Gandacel spune:
Buna! Scrieti intr-un ritm absolut ametitor, asa ca sper sa fiu scuzata ca nu pot tine pasul cu voi. Deja simt cum se apropie de capul meu sabia taierii din lista! Deja cand deschid forumul si vad ca nu pot citi mai nimic, imi vine sa inchid si sa nu mai postez nici un mesaj. Ma descurajez.
Din pacate, nu am timp nici sa va povestesc cum suntem noi, cum s-a complicat treaba cu Bogdan... mai ales ca le rezolvam incetul cu incetul. Si nu ne plangem.
Pisi, Boscu vad eu ca se vindeca! Sanatate multa!
Ripley, Dordia, desi nu au legatura, imi pare rau sa aud de necazuri din astea!
Sanatate puiutilor bolnavi!
La multi ani celor care au implinit anul!!!!
Alinush, SPER ca ma confunzi cu plansul ca nu sunt bagata in seama... Nu-mi amintesc sa-mi incep asa mesajele. Daca am facut-o si ai dreptate, atunci scuze si n-am s-o mai fac!
Si ca un soi de concluzie "la cald", ca acum simt ca nici nu mai pot (nu ma lasa nici timpul, nici Bogdan!), nici nu mai am puterea ori dispozitia de a scrie cateva luni pe aici, va zic cu mana pe inima: tare mult mi-ar placea ca, dupa 9 luni-un an de tacere, cand deschid subiectul "meu" sa imi regasesc numele pe lista si sa pot posta in continuare mesaje la grupul nostru, si poate cateva dintre voi o sa-si si aminteasca de mine. Asta e ce simt acum si sper sa nu va suparati pe mine daca chiar n-am sa mai scriu. Simt ca nu mai pot, fac un efort prea mare. Am zile in care simt nevoia sa intru aici si sa va povestesc ce a mai facut Bogdan, cat de mult ma incanta fiecare gest nou... insa mi s-a zis ca nu sunt bagata in seama decat daca intreb ceva. Si cum eu sunt genul care mai degraba ar vrea sa povesteasca si sa raspunda altora, parca mi se pare ca scriu degeaba mesaje in care sa spun doar: astazi Bogdan e in dispozitie de explorat cutia cu dulciuri si nu se lasa pana nu scoate biscuite cu biscuite si bomboana cu bomboana tot ce este acolo.
Va imbratisez pe toate cu drag si sper sa ne revedem in curand. Nu se mai face nici o intalnire? Ca poate ma fortati si pe mine sa-mi mai improspatez culoarea din par, care n-a mai vazut vopsea de mai bine de trei luni jumate!
Gandacel
15+ si Bogdanel (14.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Gandacel sesizez in tonul tau o urma de depresie. sper ca e doar o parere; cat despre citit, te citesc si persoane care nu iti pot raspunde; - la relatari, interesante de altfel cred eu, pentru ca fiecare mamica vrea sa stie ce face alt copil de varsta apropiata si sa se minuneze de fiecare progres, nu cred ca se pot transmite mai mult decat: Bravo Xulet, uite i-a mai iesit un dintisor...
Eu cred ca oboseala isi arata "coltii".
P.S. trageti vopseaua ca e aproape gata apartamentul si facem o bauta... Ma rog, tu o sa bei suc de fructe cu Bogdanel, dar tot bauta o sa fie...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Mihaelutat spune:
Dupa un espresso cat China incep sa ma simt putin mai treaza. Chiar am lucrat ceva,asa ca parca incepe sa se mai lumineze si strada mea.
In momentul de fata singura mea problema este doctorita mea,da aceeasi care ma enerveazza de fiecare data ca nu raspunde la telefon, ghiciti ce face? Da, aveti dreptate, nu raspunde la telefon.
imi vine sa o omor..... De fapt cred ca cel mai util ar fi sa o schimb, asa eu nu ma mai enervez si nici nu mai ocup un loc fie la puscarie fie la spitalul de nebuni; insa cum sunt masochista prefer sa o sun si sa ma enervez de fiecare data.
Noki in conditiile meteorologice actuale nu cred ca ies pe afara, si in plus trebuie sa astept doctorita, asta desigur daca binevoieste sa imi raspunda la telefon![]()
Hai va pup si multa sanatate atat mamicilor cat si bebicilor
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Gata, am retusat ce era de retusat pe sub calorifere, dar "ne-experienta" si-a facut datoria si vopseala a pocnit nitzelus...e, las' c-o improspatez miercuri, la marea si generala curatenie.![]()
Pisi- aoleu, banditisme de-astea ne asteapta pe toate????

Pupam Bosculetzul zvapaiat!
Gandacel- are dreptate Pisi. Si io am remarcat ca de catva timp incoace stresul si oboseala isi spun cuvantul in ceea ce te priveste. Sper ca nu te superi, dar ii dau dreptate si lui BBAlinush ca de multe ori iti incepi mesajele cu "nu ma baga lumea in seama, dar io tot zic" sau variatii pe tem. Si stii bine ca NU este asa, ca esti acceptata in gasca ca orice alta fata de aicea, ba mai mult, poate ai un regim preferential -cel putin din punctul meu de vedere, valabil pentru toate burticutzele - intrucat esti o mamica cu burtica si un samburel mic si drag creste in tine. Asa ca daca este vorba de oboseala maxima -si cred ca asta este- perfect de acord cu tine sa nu te mai stresezi cu un "job" in plus -cititul pe forum -si incearca sa te odihnesti cat mai mult. Pana la urma, sanatatea ta si a bebitzului e cm importanta. Si stai linistita, ca nu te sterge nimeni d epe lista. Vei fi absenta motivata. Pup si o pajiste de 

Vecinico- deja imi cumpar gun pentru doctoritza ta!
FF bine ca e vreme naspa, ca oricum nu puteam iesi, ca merg cu Adila in carrefour dupa-amiaza, sa incepem de pe acuma luuunga lista de cumparaturi pro-party.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Am pus niste poze de la ziua Nataliei in contul comun. Nu am facut prea multe si nu au fost prea reusite, asa ca n-am prea avut de unde alege. Dar cand mi-am exprimat dezamagirea in fata lui Virgil, mi-a zis: Dar ce, tu ai facut ziua lui Nati pt poze? Si asa e, important e ca la fata locului a fost frumos.
negaracristina no way compot la copil daca are aspirina.
Bic in Moldova si la baieti si la fete se taie motul. Nasa fiind moldoveanca, i-a taiat si motul. Dar informandu-se de la colegii ei bucuresteni cum e cu turta, a rupt si turta. Noi suntem ardeleni, dupa noi nu TREBUIA facut nika din toate astea, nici macar tavita, dar nu ne-a deranjat, au contribuit la farmecul intamplarii.
Nasa noastra e la prima finuta, nu prea le are cu brutaria asa ca a comandat o Mega-Turta de 2 kile
O s-o vedeti in poze. Inca ne luptam cu ea sa o terminam.
pisi
simpatic Boscu! Multa sanatate!
-----------
De citit, eu citesc (mai) tot dar nu pot raspunde la tot. Cand raspundeam la toata lumea... n-a fost bine.