LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Rapid de tot o postare, ca io m-am apucat de curatenie generala-revizuiri de dulapuri si alte unghere ponosite.

Vecina- off...de-aia era Tzitzi marait aseara. A mea era ca bineinteles ca facuse kk, cum am banuit. Evidetn ca am vazut insa abia la baitza, cand inflorise fundul de un rosu splendid.Sanatate multa de tot puiului si sa va reparatzi repede!
Ce faci azi? Daca sta ploaia, iesi?

- of...si voi bolnaviori...sanatate multa si piticului tau! Cand va mutati? Apropo, da' ce sicron ai tras cu dienutza la imobiliare

Tania- Calpol = panadol= paracetamol. dr meu mi-a zis ca am voie sa-i dau absolut orice fructe + leguma, in afara de varza si fasole uscata.

CristinaMH- da' de 8.500 ce zici?

Pitic- si!

Gata, fug la smirgheluit peretele si apoi vopsit peste. Asta e restantza de la montatul caloriferelor...

Editez: Catutza- noi o sa-i luam o mini-suvitza, ca si asa suntem chelioase...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Nu ma deranjeaza, dar ma simt ca la scoala.

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cuscra Tania, te contrazic total cu playgym
Ana l-a ignorat total pana acum 3 saptamani, de atunci il iubeste la nebunie si il butoneaza ore in sir, sta in picioare si danseaza pe langa el pe cele 8 melodii.... Si nepoata mea de 3 ani e total fascinata de el. Eu eram efectiv disperata ca am dat 2 mil pe el si nu-l vrea, acum m-am linistit.
Noki, Sarah cum se mai poarta cu al ei?

Edit: Catutza, noi am tuns-o pe Ana in vara cu masina de tuns pt ca era fte cald. Acum i-a crescut binisor.... deci am cam sarit faza cu motul, desi atunci am intrebat-o pe nasha dc ne lasa sa tundem fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia nu m-ai inteles: simteam candva nu aucm, stiu ca ma cititi
Anda chiar voiam sa te intreb: cum i-ai zis fostei bone ca renunti la serviciile ei? Direct? Si ce-a zis?
Camelia chiar incisiv? Mama, cate ciudatenii, mai ramane ca vreunui copilas sa-i iasa vreo masea si dinti ioc.
tania

quote:
prietenii fara copii:
- cei care isi doresc copii si il iubesc pe Stefan - ne cauta mai des
- cei care nu au de gand sa faca copii in curand - ne evita clar

Corect! Plus ca unii prieteni-barbati nu stiu cum sa se comporte cu un copil daca nu au inca unul in dotare

negara hai, mai, poate e doar o alarma falsa. Eu nu vreau zapada decat de sarbatori.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Am sunat acasa, copilul e mai bine, multumesc mult pentru incurajari.

Noki, am facut un sincron intradevar, se pare ca i-am facut pofta, si cum e ea mai baftoasa s-a miscat mai repede. Si eu care ma faleam ca azi am vandut casa si a doua zi am cumparat alta...Si de 2 luni ne balbaim la amenajari...Acum suntem in marele impas al modelului faiantei de la baie...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Fetele merci de incurajari. Sper sa se repare repede domnul Titi, in primul rand dintr-un motiv extrem de egoist, si anume somnul meu. Acum, de exemplu, trebuie sa termin un proiect si nu ma pot concentra deloc. Nu am dormit azi-noapte si parca sunt batuta in cap. Imi trec cuvintele prin fata ochilor dar nu reusesc sa inteleg nimic. si mesajul asat mi-a luat ceva sa il scriu. zici ca acum am vazut tastatura prima data.
M-a sunat bona si pare ca i-a mai trecut supararea si depresia. Chiar nu as vrea sa stric relatiile cu ea ca este o super-bona, iar Titi o iubeste la nebunie.
Cam atata. Incerc sa ma apuc de treaba, dar nu cred ca voi reusi ceva azi.
va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Cred ca e ceva in neregula cu ordinea postarii IARASI!
De exemplu, eu am scris pe la 7 dimineata un mesaj, nu mai scrisese nimeni dupa Bic si tup! Peste un sfert de ora intra mesajele Alondrei ai ale lui Noki inaintea mesajelor mele. Cred ca o luam de la capat

Uite asa nu am vazut nimic scris de Pisi. Ma duc inapoi sa vad ce se intampla cu Boscu mic.

Mergi la inceput

Mda, acum vad mesajul-fantoma: Pisi multa sanatate si sa ne tii la curent cu starea lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pisi, si eu acum dupa Feli am dat de mesajul tau. Sanatate lui Boscu mic

Mihaeluta, luni nici iarba nu creste.... asa e si la mine Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor si eu vreau sa-i iau Dariei Playgym, asa ca nu ma dezamagiti ! Nu stiu ce sa-i iau oricum de Craciun si mi se parea potrivit asta !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput