LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 27
Morgano spune:
Mihaleuta, sanatate multa! 
Cristina, ne inscriem noi la concurs de gramaj redus. [smile]Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
tania-z spune:
neatza!
Diana iti inteleg tristetea, sper sa treci cat mai repede peste acest moment. Si eu stau cu frica de asemenea vesti, pentru ca si eu am neglijat-o pe Padina, de cand eram insarcinata, nu a mai iesit la plimbare, numai in curte. E un caine deprimat si ma doare sufletul...
Uite o
de la noi.
Alondra si pe mine ma interesa Imunobaby ca am tot auzit de el. tare as vrea, Silviuk sa ne dai o parere avizata, ce este si cu se mananca!
Cristina Negara pe voi v-am facut sa radeti cu suzeta, da' sa vezi ce se burzuluise tati pe mine. Cica sunt ca doctorii aia care isi uita cate un instrument in pacient dupa operatie. ![]()
Simona ce te "asortezi" cu stefanel! El are permanent un cucui in frunte, si nu acelasi! 
cristinaMh imi spui si mie mai multe despre Calpol? Ca ne chinuim si noi cu doi canini de sus, gingia e dubla de umflata si starea de spirit: nervoso-excitato-agitatorie!
Anda nu stiu daca Stefan spre becuri sau spre altceva se intainde, dar are o figura in care se arcuieste pe spate, ridica mainile si bolboroseste ceva: seamana cu un vraci care cheama ploaia (se pare ca a si reusit).
Apropo de fructe. ce stiti despre gutuie? Eu compot de fructe am incercat sa-i dau facut de mine dar nu vrea-neam. Nu bea, de ex, nici suc de portocala, in schimb fructul il papa cu pofta 
trimit placinta si ma intorc la copt...
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
tania-z spune:
meems tare dulce Rianna. Mi-ai starnit insa o pofta cu pozele alea, o pofta de ....DVD portabil
. ma gandesc sa-i scriu lui Moshu'
Bic ce mai face Sma? Cu ce ne mai uimeste?
Apropo de pasiuni ale copiilor, Stefan ate o fixatie pe toti stalpii din parc, nu rateaza nici unul. I-am spus eu ca intr-o viatza anterioara o fi fost catzel. Poate depisteaza Anda ![]()
Noki azi cu telefonu', maine te pomenesti ca trimite Saraly mesaje pe Yahoo!
feli ce am observat eu: prietenii fara copii:
- cei care isi doresc copii si il iubesc pe Stefan - ne cauta mai des
- cei care nu au de gand sa faca copii in curand - ne evita clar 
Am comandat si eu la quelle ursuletz-fotoliu. L-a mai luat cineva? ca sunt curioasa...
stefanalex spune:
In sfarsit am luat si eu vacanta si am crezut ca o sa am mai mult timp pentru mine. Nici nu se pune problema, alex e mai vioi ca oricand. A inceput sa mearga si vrea numai pe jos. Si atunci ce poti face, stai cocosata si plimba copilul. Ce-i mai rau ca il atrag cablurile si prizele.Strig la el ca nu e voie dar el rade si incearca sa apuce mai bine.
bianca_mo Sunt copii care vorbesc foarte repede corect si asta datorita parintilor care vorbesc si ei corect. Baiatul meu de 5 ani a vorbit destul de greu, pe la 2 ani si 3 luni in propozitii , dar cand a inceput sa lege cuvintele le-a spus corect.
Asa ca nu-ti fa griji sunt convinsa ca puiutul tau va vorbi corect. Iti urez succes la serviciu si sa te bucuri de ultimele zile de vacanta!
STEFAN si ALEX
tania-z spune:
..asa...ca mai am ![]()
danida de ce mai vrei sa iei Playgym? crezi ca se va mai juca cu el la varsta asta? Stefan l-a adorat numai cand mai statea pe spate, pe la 4-5-6 luni, de atunci e obiect de decor...
Pisi sanatate lui Boscu!
Mihaelutza pai tocmai super-Titi face figuri din astea cu boala? Hai ca-l
sa-i treca!
silvia_d spune:
Dordiuta,ce rau imi pare de catelusa;mai ales ca eu is moarta dupa caini...are mama la tara 4!!!
Feli,iar incepusi ca nu-ti citeste nimeni mesajele?
Si ma bucur ca FETELE care au fost atentionate cu i-mi,sau a-ti NU S_AU SUPARAT!o bila alba pentru ele!
...sa stiti ca daca mai faceti greseli,eu vin cu rigla(vorba lu'Melku') si va dau na-na!
deci,sa nu va suparati daca va mai corectez:acu'sa vb despre i-mi...se scrie LEGAT:mie,imi,mi:deci:imi imprumuti si mie cartea ta?
crissy77 spune:
La Humor fulguieste.... Vine iarna
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
anda77 spune:
IN CAZUL IN CARE FAC (VOI FACE) GRESELI GRAMATICALE IN POSTARI, NU DORESC SA-MI FIE CORECTATE.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
canuta-om-sucit spune:
La multi ani, sarbatoritelor!
Anda
. Si mie mi se pare o mare tampenie faza cu corectatul mesajelor, eu deseori fac greseli, si asta nu datorita faptului ca nu stiu gramatica, ci pentru ca apas aiurea uneori pe taste si imi e lene sa corectez si de ce nu, poate uneori chiar nu scriu bine, insa corectura se face la scoala , nu aici pe forumul Despre copii.
Noi cum ne-am mutat WE asta copilul a fost exilat la bunici. Asa ca a reusit sa termine intr-o zi , o strabunica, un bunic, un unchi si o bunica. Cand am ajuns seara la ei, erau toti super extenuati si mergeau prin casa ca pe ace ca nu cumva sa se trezeasca micul terorist. E drept ca Dimitrie e un copil foarte vioi si el trebuie sa fie intotdeauna participant.
Vreau sa va spun ca e foarte posesiv cu lucrurile lui, drept pentru care, Dada (Alexandra, fetita de langa noi, pe care o striga cum iese afara) si-a primit una pentru ca s-a atins de caruciorul lui. Voi aveti copii asa posesivi ca al meu?! Ca pe mine ma cam ingrijoreaza, daca la 10 luni si 3 saptamani a batut o fetita ce face la 1 an jumate?
Apropo de asta, nepotul angajatului nostru a fost exmatriculat de la cresa dupa o zi, ca i-a batut pe toti din cresa. Bunica-sa il numeste mafiot. ![]()
Poate ma vedeti si pe mine plangand pe la usile gradinitelor sa mi-l primeasca
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
catutza spune:
Salutare pe la pranz!
Am comandat si eu catalogul de la quelle sa vad ce e de capul lui, ca toate vb despre el.
Pisi , sanatate multa lui Sebi!
Eu sunt super stresata, joi ii serbama ziua Biancai si a lui Mihai cu socrii, vineri mergem la parintii mei , iar sambata la nasi ca sa-i lua turta fetei. Am umblat prin magazine ca sa luam cadou la nasi, maine mergem sa cumparam, ne-am hotarat pana la urma la masa de 12 persoana-plianta. Am cumparat deja un plovaras si o salopete groasa pentru nasa mica...abia astept sa treaca ca am niste emotii....
Am si eu o intrebare la cele care a-ti rupt turta/motul : tundeti copii scurt acum? Noi nu stim inca ce sa facem si am vrea si nu am vrea.
Va las ca ma duc sa intind rufele
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca-Maria si noi2