LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cristinan, da, la Puskin!!
Feli, tu erai cu intrebarea cu prietenii, Cristina H cu gelozia, scuze, am incurcat treburile pe-aici.
Asa, deci eu cred ca prietenii fara copii nu vor sa mai deranjeze familia care are, de-aici si "raceala" asta. Puteti sa le explicati ca nu-i problema daca tineti legatura in continuare, chiar daca va vedeti mai rar.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

PISI, sanatate lui Sebi!
RIPLEY, nasol cu prietenul tau... sanatate multa...
pupici ca ar trebui si eu sa fac treaba, dar mi-e o lene de ma doare...
ma duc...
edit:IOANA, frumusica fetita ai!
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
la mine numai buna nu e dar, ce putem face....
Sa incep cu inceputul:
Declar noapte alba caci in final domnul Titi cred ca a luat de la mine raceala, muci garla si maraiala la greu. febra nu avem, veseli la maxim doar nedormiti. Sun azi pediatra sa vad ce facem. Sper doar sa nu se inrautateasca.
A doa faza Bona cu ego-ul ranit. Lili a mea e o femeie super ok numai ca e cam sensibiloasa si daca nu sunt mereu cu zambetul pe buze are impresia ca nu imi convine ceva si intra la idei si incepe sa se framante pana o intreb eu ce are si tot assa. Acum i s-a pus pata ca domnul titi a tras o mica busitura nimic grav, si ea traieste cu impresia ca eu cred ca nu la- supravgheat si ca l-a lasat singur si de aia a cazut. I-am explicat de 100 de ori ca stiu ca a stat langa el, ca stiu ca are prostul obicei invatat de la tac-su de a se arunca pe spate si deci mi s-a intamplat si mie si toto tine pe a ei ca poate noi nu credem ca il supravegheaza permanent.
In final mi-a sarit mustarul si i-am zis ca nu pot sa fiu cu zambetul pe buze vesnic numai ca sa se simta cei din jur bine, ca ma si eu o gramada de probleme la serv si cu casa si cu copilul etc si nu pot sa fac frumos mereu.
In final sper sa se calmeze ca m-am saturat.
Una peste alta declar o zi de doi bani. Fetele cu bancuri dati ceva ca poate imi mai revin si eu.
Sa nu uit, felicitari si La Multi Ani sarbatoritelor din Week-end Maya si Nati.
Va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Intrebare: de cand aveti copil ati observat vreo schimbare in comportamentul prietenilor fara copii?

asa e, parca am ciuma si nu copii . se "tem" atat de tare sa nu deranjeze... si nici la mare nu mai vin sa stea cu noi, desi erau pe aceeasi plaja...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna dimineata fetele

O mai fi inca dimineata la 11.45? :)

NOKI ca sa terminam capitolul BE nu te-am oprit di 2 motive:
1.de jena. Ce era sa-ti spun? Ce mai faceti? Eu sunt Daniela. :)
2. cand am dat nas in nas cu voi i-am zis sotului: uite-o pe Sarah. La care el: care Sarah? "Pai nu stii, de pe DC...din filmulete...fetita precoce..." El: a da, hai sa ne grabim ca am treaba.

FELICIA nici noi nu prea mai vorbim cu prietenii fara copii. E clar ca am trecut intr-o alta faza a vietii. Pe mine de la servici nu ma mai suna decat fetele cu copii.

BUBAMARA tin pumnii pt. Quelle. Eu am comandat de pe net.

MADAU de pe site ai comandat tu? Eu nu vreau de pe net ca as vrea sa vada si sotu' cu ochii lui, sa fie si el convins ca e o achizitie buna.:)

RIPLEY multumesc.Ma duc acu' sa vad site-ul.

Pupici.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!!
Noki:iti multumesc mult pt explicatia data(nu ma supara, ba din contra!!) pt eroarea gramaticala facuta (si eu care credeam ca mesajele mele nu sunt observate!!)
Hai sa va spun ceva.Daca vreodata aveti de facut coproparazitologice , NU LE FACETI LA BIOLUMEDICA(laborator linga parcul Carol) .Am dus proba pt copro la distanta de 12h -una la Biolumedica , si una la Babes si la prima am luat rezultatul pozitiv la oxiuri, iar de la Babes cu NEGATIV (la bio.. =100.000LEI, la Babes=300.000lei

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Multumim pt felicitari si urari

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bianca, profii de istorie traiesc din pasiune... ca stiu si io cum e

felicia, iris e incantata de calul. isi face singurica vant, descaleca fara s-o ajut. incalecatul e mai greu, dar are ambitie fata.

si raman la ideea ca e manechina, schilodenia lu mama mica, 8600 la 11 luni... ne bate cineva recordul???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare .... merge netul la mine precum racul !

Dordia, imi pare rau pentru Tarra!
Ripley, sanatate multa prietenului vostru !
Pisi, sanatate multa lui Sebi!
Mihaela sanatete multa si lui Dn. Titi! Sa dea Domnu sa scapati repejor si fara complicatii!
Nati, ma bucur ca a iesit bine petrecerea Natalicii!
Ioana, imi place de Maria , e o frumoasa , iar pozele superbe !!!

Dariucai mele ii iese un incisiv lateral (stanga sus) insa aia centrali n-au iesit inca ... o sa am un mic vampirash!

Feli si eu am observat o schimbare radicala in comportamentul prietenilor nostrii ... abia daca ne mai vedem la cate o zi "mare"; nu mai e ce era inainte!!! Are dreptate Cristina, se tem sa nu derajeze!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by pitic-03

fetele!!
Noki:iti multumesc mult pt explicatia data(nu ma supara, ba din contra!!) pt eroarea gramaticala facuta (si eu care credeam ca mesajele mele nu sunt observate!!)

Esti tare!
Dar sa stii ca toate credem, la un moment dat, acelasi lucru - parca am scrie degeaba. Inclusiv eu, dar imi trece repede ca imi dau seama ca nu e deloc asa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput