LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 25
madau spune:
Asa...am culcat fata deci reiau:
Feli eu am noroc ca toata gaska noastra a facut copii anul acesta sau cel trecut, deci suntem toti in aceeasi galeata, ca sa ma exprim plastic. Mai avem doar o singura pereche care inca nu sunt parinti, dar fiind in minoritate tre sa se supuna, deh. Insa cred ca fara sa vrei se separa taberele, noi avem un program acum, depindem de pitica, nu mai putem merge in baruri, chestii, etc.
Ioana ma duc sa vad acum si pozele voastre.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Of...am sunat la Medicover, e gata urocultura, dar boii nu au vrut sa-mi zica prin telefon!!!
Asa ca pana dupa ora 14, cand pot merge, stau si tremur de frica!
Altfel, vad ca pitica s-a adaptat noului program, ca s-a trezit pe la 9, deci cam ca de obicei.

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Morgano spune:
Noki, n-a murit mai saracu, Doamne fereste!
E in spital, sub supraveghere si in investigatii, e ceva mai bine. Dar oricum la varsta asta e mare necaz.
Ti-am scris ceva rugaminte pe mess!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
joy04 spune:
neata neata.
an net de tot kk-tul, ca si vremea de afara....![]()
DORDIA imi pare tare rau de catelusul tau.
ELA bine ai revenit...chiar vroiam sa ma iau de tine...si sper ca este bine UKA, al meu este asa si asa.
NOKI buna explicatia gramaticala.
asa "simteam" si eu ca se scrie, recunosc ca nu am facut grama din clasa a VII-a si deci sunt pe dinafara.
eu chiar vroiam sa va intreb ce si cum dar NUMAI pentru cultura mea, ca sunt multe care imi scapa
vreau sa va intreb una alta, dar maraie copilul si ma duc sa-i fac papa.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
Nu stiu cum merge la voi DC-ul, dar mie abia imi incarca pagina
:
Noki stai linistita, ca daca nu e nimic ai scapat, daca e, macar stiti ce trebuie sa faceti. Bravo pentru noul program de somn al lui Sarah 
Ripley of, vai de el!
Eu am ajuns la concluzia ca e prea devreme acum pentru calutz, leagan-balansoar, ca nu stiu sa se dea iar cand o dam noi se da jos imediat, nu are stare. Asa ca il vom folosi mai incolo.
Daca tot suntem la ora de gramatica am si eu o remarca: e corect inec, nu innec.
Si eu cred ca nu avem de ce sa ne suparam, cel putin eu accept atentionarile bucuroasa. Ne mai corectam si noi limbajul/scrisul pentru momentul in care vor incepe piticii sa vorbeasca si sa scrie (mai incolo ce-i drept).
Mai ales noi bucurestenii care suntem celebri pentru dezacorduri
. Unii dintre noi, ca sincera sa fiu pe forum nu prea am vazut (slava Domnului) dar pe strada...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Noki_Lara spune:
Ripley- hai ca-s dusa...scuze de confuzie. Ce bine ca nu s-a intamplat cum am inteles io. Sanatate multa si...uite ca m-am executat cu rugamintea. Am sters mesajul.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
crissy77 spune:
Ioana, ati facut nunta la cantina din Puskin!? In primul camin de langa cantina am fost eu cazata in anii studentiei (P8). Eu eram studenta in anul 3 cand ati avut voi nunta. Of, of, ce amintiri mi-ai strarnit... Placute, bineinteles.
deci fara compoturile mamei... Ale mele sunt fara aspirina, dar nu am facut decat din cirese si struguri. Cat despre borcanele... Sa stea mult si bine in rafturi ca mie mi se pare exagerat sa dau aproape 5 ron pe un borcanel de 150 g.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
bianca_mo spune:
felicia, la fel si inot, mama ce-mi place gramatica! in+ cuvant ce incepe cu n dau cuvinte cu nn, ca innoptat, innodat etc... scuze fetelor, de luni ma intorc la serviciu si imi fac incalzirea, sa nu ma prinda picii nepregatita...
edit: as vrea si eu sa vorbeasca corect pustiul, nu ca majoritatea fotbalistilor de la tv, ca daca ar fi dupa taica-su, asta ar fi meseria lui, nu prof de istorie cum a ajuns el...fara bani, dar cu scoala...ha ha...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata !
Eu am o fata exact de LUNI dimineata, dupa un weekend de alergatura si smotru ( am scos tot molozul din casa pentru ca s-au terminat in mare reconstructia si mutarea peretilor ), si mai ales dupa o zi si o noapte cu febra de 39 cu un sebi somnoros si inert, spital, urgenta, etc. etc.
Dar imi revin.
Dordia, imi pare rau pentru catelul tau.
O sa revin, ca ma chinuie o prezentare powerpoint in care nu pot sa import un word nenorocit !!!!
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!