LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina te rog cumpar-mi si mie Cd pentru poze, ca eu nu am timp.
Eveniment major: A raspuns doctorita mea la telefon. Uraaaa. ba chiar maine la prima ora e la mine, ca era super prinsa cu consultatii iar eu i-am zis ca nu avem febra si suntem ok deci o astept maine. Oricum am stabilit prin telefon masurile de urgenta asa ca sunt multumita.
Si domnul Titi e mai bine, a dormit 1 ora si 15 min., a mancat tot si dimineata si la pranz, deci lucrurile merg spre bine, sper eu.
Pisi sanatate puiului.
Gandacel hai ia de la mine un pupic si o doza de optimism
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by lavi02

negaracristina no way compot la copil daca are aspirina.

Sa ma scuzi, draga mea, dar daca esti atat de categorica in a da verdicte impotriva bietului compot, ne zici si noua de ce?!

Nu de alta, dar iar iese o faza din aceea gen Stefanel-burticel si sa nu iti para rau ...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Edit:

Ideea e ca nu as vrea sa o ia nimeni nasol, asa cum pare, pentru ca mesajul e cam sec si cam...neprietenos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Wooow, ce misto sunt pozele, Laviutza! Rochitza e de la Z, nu? De-aia vroiam si io sa-i iau, daca nu zicea nasa ca-i cumpara ea si nu stiu ce a ales. E superba turta, dar mare rau, asa e, dar sunt convinsa ca a fost super buna. Chiar, cum e la gust, dulce sau ca o painika? Mai, dar cum sta acolo sus Silviuka? Nu ti-a fost frica sa o lasi pe calorifer? Dar am si o critica: prea putiiiiiiiine poze!
Remarca lui barbac'tu e IDENTICA cu cele ale lui Adila...of, ardelenii astia...
PS - ti-am trimis PM!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

quote:
Originally posted by lavi02

negaracristina no way compot la copil daca are aspirina.

Sa ma scuzi, draga mea, dar daca esti atat de categorica in a da verdicte impotriva bietului compot, ne zici si noua de ce?!

Nu de alta, dar iar iese o faza din aceea gen Stefanel-burticel si sa nu iti para rau ...

pisi, raspund eu: aspirina este interzisa sub 3 ani , chiar sub 12 ani la copiii cu afectiuni respiratorii. poate da presiune intracraniana mare care face alte goimbuslucuri in continuare...exceptii sunt doar la sfatul medicului in cazul operatiilor pe cord deschis.
nu mama di tutti da verdicte, ci medicii.
nu mai sari pana la lustra, cum esti tentata, de obicei.
oricum informatia cu aspirina este musai a fi cunoscuta de orice mama.

EDIT: am uitat sa zic, uite netul imi spune ca poate da si sangerari gastrointestinale, marfa si alea!

mihaeluta, cate kg are d-nul titi? e pufooos:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Atentie-atentie-atentie, schimb scutecul!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai Anda, n-am sarit pana la lustra, te rog chiar sa nu faci aprecieri in numele meu.
Ideea e ca din cate stiu acid acetilsalicilic exista si in medicamentele pentru copii, din pacate nu am aici la indemana enciclopedia medicala sa iti dau citate...
Dar nu asta era ideea... ideea era exact aia: Nu Lavi da verdicte ci medicii.
In plus, e aspirina in compot, nu compot in aspirina, by the way.

Dizolvat si procesat.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Lavi,, frumoasa printesa de ziua ei! la fel si sora mai mare...ce turta mare...la noi nu sunt obiceiuri legate de turta, mot, dar au farmecul lor...
Gandacel, sanatate multa si putere cu bogdan, cred ca te solicita foarte mult...stim toate ce greu e cu pitici si fara a fi insarcinate, voi, cele cu samburei in burtici, stiti muuuult mai bine ce inseamna un bebe vioi si jucaus...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda domnul Titi are 12 kg, cantarit ieri pe cantarul electronic al meu, ca pe cel de bebelusi nu mai are loc de mult; si oricum cantarul de bebelusi pe care il am eu nu mai are gradatia necesara cantaririi domniei sale.
Roxi ce mai face Alexia? Sper ca e mai bine.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput