Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, cred ca cineva ti-a facut un rezumat si ti l-a trimis pe adresa comuna, asa ca nu mai scriu si eu aici rezumatul meu.
Dana Lucia, l-am admirat pe Alberto.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am citit articolul cu mancarea cu E-uri si mi-am adus aminte, nu mai stiu exact cred ca era vorba despre sucul Timbark la cutie ....ei in alte limbi scrie ca e valabil 24 de ore de la deskidere, la traducerea in limba romana scrie ca e valabil 48 de ore hehehe, adika la fraieri merge, sotul a tras concluzia ca la clima, latitudinea si longitudinea romaniei toate vrajelile tin mai mult.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Va multumesc inca o data tuturor pentru vorbele frumoase! Astept sa treaca 2-3 saptamani sa merg la eco sa vad care e "miscarea" prin burtica. Nu-mi vine sa cred ca o s-o iau de la inceput: prima ecografie sa0i vad inimioara, acidul folic,materna, eventuale greturi,alte haine, apoi eco morfologica...ce vremuri...
LiaMia tie si lui Florinel.
Diana n - produsele lactate pot inlocui cu succes laptele, daca le mananca. O sa vezi ca va incepe sa bea si lapte, dar in timp.

Am citit si eu articolul despre alimente si m-am ingrozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ohooo, ce de sarbatoriti pe ziua de azi.
La multi ani Mihai-Cristian, Alexandru, Radu Cristian, Ana-Maria, Vanessa, David si Alexandra Marina! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Brrr ce articol naspa ala cu mancarea.

Maddy, unde ai facut analizele de ai asa repede raspunsul?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Nu am nimic de intrebat/comentat/adaugat...decat doream sa va salut. Pupici deci.
Am admirat un dovlecel atat de scumpic, incat iti vine sa-l mananci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ziua buna la zane!

Bilant:

-am lipsit o zi si am vreo 5 pagini de recuperat;
-am citit ultima pagina si nu am inteles nimic...ce raporturi?...ce supereve? ...ce scandaluri?...

tre sa recuperez ca am pierdut se pare multe!! si vad ca fi-mea e de aceeasi parere: sta pe canapea si se uita la desene...se joaca cu suzeta..o baga si o scoate din pantaloni..daŽnu se da jos de pe canapea

si inca ceva...ca o mama denaturata azidimineata mi-am amintit ca Noelia acum doua zile a facut un an si o luna

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Anya,chiar ce vremuri.. O sa retraim si noi acele momente prin voi, mamele curajoase Dupa ce am citit articolul cu E-urile de toate zilele am ajuns la concluzia ca trebuie sa "mancam" numai apa plata, ca legumele si fructele sunt cu mutatii genetice, carnea e plina de antioxidanti si coloranti, dulciurile si fainoasele- afanatori si emulgatori, deci - fetelor ce ne-a mai ramas??? Doar APA..Brrr, eu ma ingrozesc cand citesc din astea, oare cand vor aparea si la noi magazine cu hrana BIO? Mifloricico, de la noiTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani Mihai-Cristian, Alexandru, Radu Cristian, Ana-Maria, Vanessa, David si Alexandra Marina!

Diana e supr dovlecelul tau!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ciao mamici!
raportam si noi ca am facut vaccinul, MRP ii zice aici, dar pe carnetul de vaccinari a scris priorix, asa ca e tot ala de-l faceti si voi acasa....sunt foarte mandra de baiatul meu care a fost foarte cuminte azi la dr., ca am fost si la ala de face vaccinul si la pediatru.
la vaccin n-a plans deloc, era foarte curios, si cu ochii mai mult pe pereti la desenele si jucariile expuse, a ramas si dr. mirat de cat de curajos a fost
ne-a facut urmatoarea programere la vaccin in ....octombrie 2010!!!! dupa care a trebuit sa ma lamureasca pe mine cum sta treaba....cica ei considera inutile cele 2 vaccinari in plus DTP care se fac la noi, ca alea 3 administrari pe care le-a facut Andu ajung pana la 5 ani, si imi zice ca probabil schema asta de vaccinari o mai are doar Romania si Bulgaria, si ca o sa se modifice si la noi dupa ce intram in UE.....ca ei lucreaza dupa o schema de vaccinari pe care o are toata Europa "civilizata" chiar imi venea sa-l bat......ziceai ca am venit din Somalia, asa vorbea despre Romania

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput