Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
kristinutza spune:
mey, am aparut toate pe supereva: http://www.supereva.ro/info.asp?id=850.
alinam, nici eu nu m-am lamurit. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
da, supereva e un forum nou care apreluat baza de date de pe DC dar trebuia sa intri cu nickul si parola de pe dc ca sa iti ramana contul activat pe supereva ......mie personal mi se care o "prelungire inutila" a forumului DC, iar celalat forum despre care se tot vorbeste cel anti Dc nu poate fi scris aici.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kristinutza spune:
mda, mai e vorba de nu stiu ce forum opinia. sau n-am inteles eu nimic... am citit ceva pe la scandaluri, dar cam pe diagonala.
ioana sau cineva, imi puteti face un rezumat sa stiu si eu pe ce lume sunt?
pe scurt asa si ca pt prosti.
oricum, eu la cat timp imi omor pe dc, sper ca nu o sa capat vreo dependenta de alt forum....
. dar nu inteleg care-s problemele, scandalurile. dar trebuie sa recunosc ca nu mi-a convenit sa-mi vad postarile si pe forumul ala. ![]()
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
BiuMil spune:
mai, fetelor, cititi si va ingroziti : http://www.ziua.ro/display.php?id=209867&data=2006-10-26
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Bianca, am citit articolul de ieri, si chiar ma bucuram ca i-am dat copilului multe borcanase bio produse in germania
.
Kristina, daca nu mai intru pe DC inseamna ca mi s-a blocat contul din cauza rezumatului pe care ti-l fac tie imediat
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
'neata.
Maddy, eu zic ca o sa isi revina Bianca cu mancarea.
Si povestete-ne ca noi stim cum e cand te apuca disperarea cu kupilu'.
Kristinutza, "Multi Ani fericiti" alaturi de familia ta.
Acum vreau sa il laud pe Victor care intra in vacanta de maine.
Are 'FB' la toate materiile.
Ieri au avut in avans petrecerea de Halloween la after school, el a fost vrajitor.
Diana, Petrut a fost un 'pumkin' super.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
ca sa nu dezimformez, va spun ca pe www.supereva.ro pana mai adineaori, in dreapta jos a paginii era, la "discutii pe forum", "de pe forumul desprecopii" link catre subiectul "piticodrom festiv de sept-oct 2005". sunt, prin rotatie, aleator probabil, linkuri catre subiecte de pe dc.
nu spun prea multe, ca n-am de ce. e drept ca nu e un capat de tara ca se face trimitere aici, dar sincer, nici prea corect nu mi se pare.
kristinutza spune:
cge, bravo pt rezultatele lui victor. nici nu ma indoiam ca n-ar face fb! multumesc pt urari.
ioana, nareaza
, ca daca te dau astia afara, ne facem noi toate forumul nostru. ii zicem direct piticodrom! ![]()

Ana Maria
Vladut (26.08.2005)