Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 17
marinela79 spune:
Salut,fetele
Mmm,Ioana,te-ai scos cu bunatatile de la mama,iar Miruna cu siguranta nu va incheta anul asta.
Dana,mama lui Luca, hai mai des pe la noi.Ce-a patit don'soara?
Cristina,treci dintr-un eveniment in altul, felicitari si la multi,multi impreuna.Da'tanara te-ai maritat,maica...
Cge,sa va fie de bine vacanta.Ce frumos de scolarel ca are numai note bune,bravo lui si felicitari voua,ca doar cu cine sa semene.
Noi suntem tot cu bronsita,luam, Augmentin 3,5 ml de doua ori pe zi, Salbutamol, 2,5 ml de doua ori pe zi,si Humex<siropel de tuse.Eu m-am saturat, ma enerveaza, el e bine in rest, e enrgic, dar are muci multi si tuseste destul de aiurea.Acum sper sa treaca.Sper sa fie bine ca dr asta tot imi spune sa-i dau antibioticul sa nu faca ceva complicatii,ca eu i-an zis ca nu sunt de acord cu atata antibiotic.Salbutamolul asta, este ceva nou pt noi, voi ati mai auzit ceva de el?A mai luat cineva?
Eu ma duc sa cumpar peste ca am visat toata noaptea ca faceam saramura.Am fugit ,va pup.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
maddy77 spune:
Fetelor,multumim de sustinere si incurajare
Catush,bine ai revenit.Sa va fie de bine cu dimensiunile.Bine ca nu are Bria nimic la piciorus,eu am fost la ortopedul de la medlife si vroia sa-i bage copilului piciorul in ghips
...Tu la ce dr ai fost la Grigore?As vrea sa ma duc sa-i mai fac si eu un control la piciorus,ca dr asta a mea e nemultumita de cum il tine.
Locca,le-am facut la medicover grozovici si au zis ca azi dupa amiaza sunt gata.
cge,felicitari pentru Victor!
Mary,sa va fie de bine cu vaccinul!Asa deci..suntem tare inapoiati.
Am citit si eu articolul si m-am ingrozit!Bem noi numai apa,dar ce ne facem cu copiii!?
mary ilie spune:
Raspund si eu din urma, ca acum citesc, am ramas cu "temele"nefacute.....
Roxi, in legatura cu baia, da, eu ii fac lui Andrei baie in fiecare seara, ala e momentul cel mai asteptat...e innebunit dupa baie si dupa apa in general. daca se face ora 9 si eu nu l-am dus la baie, se duce singur la usa si-mi zice BAIE....la cap nu-l spal zilnic, o data la 3 zile(asta cand nu-si pune pamant in cap, ca face si d-astea
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Ruxandra, iti multumesc si eu pentru reteta de budinca,
, o incerc si eu cat mai curand....
Bravo pentru Matei cel cuminte si mancacios
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Diana, ce dovlecel frumoosssss!
E un scump!
Irina, eu cred ca o sa fie bine Vladut, mai ales ca o sa-l rasfete bunica.....si cred ca si tie o sa-ti faca bine sa mai schimbi un pic aerul
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
gabiarama spune:

N-am dat bir cu fugitii , dar greu mai apuc sa intru pe DC sa vad ce mai faceti .De cind l-am dus pe Mihnea la gradi parca mi-e mai greu decit inainte
.Am un program de mama -mama :trezirea la 7 (mi-o dau flacaii ), mincat ,spalat , echipat ,schimbat copilul mic de pampers (ca nu vrea sa stea la olita), dus copil mare la gradi , dus tata din dotare la casa in constructie sa mai ajute si el cu ce poate , intors acasa unde tre' hranit copilul , plimbat, adormit,dus dupa copil la gradi ,dupa tata ,plimbat copiii pe afara , in casa apoi la papa , baie , nani .Toate astea nu ar fi o corvoada daca Mihnea nu ar spune intr-una "Nu vreau "("nu vreau la bye-bye,adica la gradi, nu vreau acasa, nu vreau afara , nu vreau la baie, nu vreau papa etc .)Doar trei lucruri vrea sa le faca :dimineata ma trezeste ca el vrea sa manince lapte cu cereale ,vrea jocuri la calculator si "Baby Einstein" la dvd ![]()
Azi l-am dus pe Tudu la mama si asa am apucat sa fac si eu o baie buuuuna
.
Am citit din urma cam tot , si tin sa o felicit pe Anya pentru bucuria de a fi din nou mamica .
Ma duc ca trebuie sa pregatesc si eu costumatia lui Mihnea de Halloween .Si el va fi tot vrajitor .Trebuie sa ii fac pelerina,palarie si matura ![]()
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
alinam spune:
mai azi m-am tinut de prostii.
La multi ani Kristina , multi ani fericiti cu bucurii si sanatate.
La multi ani si copilahilor care au implinit azi un anishor.
Eu baita ii fak lui Vlad zilnik , de fapt dush ca asta ii place, sau de doua ori pe zi ,depinde ca uneori face cate un kk labartat de nu fak fata servetelele asa ca il arunc in cada si o sa faka dush cel putin zilnik toata viata lui, eu asa sper, ca asa fak oamenii, nu? eu nu sunt adepta fakutului baie la 2-3 zile mi se pare invechita treaba si asa cum mie imi place sa ma arunc in cada de doua ori pe zi banuiesc ca si lui ii face placere.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kristinutza spune:
scrisesem mai mult, dar mi-a sters radu mesajul
plec afara, ca m-am si enervat. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
si sa ma lumineze si pe mine cineva ce e ala "blog" si mai era un termen care vroiam sa il aflu ........am uitat, roza.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
mary ilie spune:
gata, am citi si eu din urma.....am citit si articolul ala cu mancarea......oare unde o sa ajungem pana la urma?
chiar nu mai stii ce sa dai la copil de mancare
Andrei face baie
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze