PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 24
Tweety7 spune:
Anasia imi pare tare rau sa aflu ca nu sunteti bine.
fetele sa le treaca. Referitor la teoria pediatrului tau, eu o pot infirma din experienta cu Clara. De 2 luni jumate mananca numai san si nu a avut decat 4 scaune verzi si restul galbene.
Ionela tu ai baiat mare. M-am indragostit de privirea lui matura si zambetul lui frumos! Sa-ti traiasca!
Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
ionelalit spune:
Mersi mult tweety. E un scump. A fost mare de la nastere.
Ionela mamica de Vladut (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
Sabana spune:
Ionela ce haios e pustiul. Si ce par are. A mea e aproape cheala.
Si sa-i raspund si Larissei, da Alexandra are ochii albastri. I-a mostenit de la strabunici, bunicul lui silviu din partea mamei si bunicul meu din partea tatalui aveau ochii albastri. Noi ii avem amandoi caprui. Se pare ca in final va fi blonda cu ochi albastri si am si eu o tacaneala sa fie creata. Toata viata mi-am dorit sa fiu creata. Numai eu stiu cate bigudiuri mi-am pus in cap, fixative, m-am facut si permanent. degeaba, tot la parul meu lins am ajuns.
Da, era vb de dantura.
Bebe si-a mai revenit. I-am dat panadol si acum e ok. Nu stiu daca e o reactie ed la vaccin sau este de la dintisor. Bine macar ca e vesela si mananca.
Legat de cereale, am citit ceva de gluten. Unii bebei au intoleranta la gluten si se recomanda cereale fara. Voi ce stiti de asta?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
voi ce faceti cu lucrurile, care raman mici la bebei? Eu am mai dat din ele, pe la 2 gravidutze, dar m-am gandit ca cele care mi-au fost indispensabile sa le pastrez ptr bebe nr 2.
Anasia imi pare tare rau ca ai probleme cu Alessia. Tu ai avut infectie cu E. colli pe sarcina? Eu am avut, dar acum nu stiu daca ar putea avea si bebelina. Uf ce stresant.
Muuh spune:
Multumim de aprecieri. Sa stiti ca si bebei vostri sunt niste scumpi.
larissa stiu ca seamana cu sotul a mostenit de la mine doar gura, adica calcatura maxilarului deci va fi dintos. Si Alexei se taraie cand sta pe burta si "sapa" drumul cu gura asa ca de fiecare data trebuie sa ii pun un finet curat acolo unde il pun.
amis_zip iti dau numarul meu pe PM si imi dai si tu numarul tau si poate organizam ad hoc o intalnire ca poate asa iese.
oona tu esti cea care canta la vioara? Sunt impresionata, eu sunt afoana complet si cant ca un magar obosit si de aia ma impresioneaza profund persoanele care canta la un instrument mi se pare o munca titanica.
Sabina glutenul este un alergen destul de puternic. Se recomanda evitarea lui pana pe la 1 an cred. De aia exista biscuiti, cereale si alte mancaruri pentru copii fara gluten. Nu e musai sa faca alergie la el dar exista riscul si avand in vedere ca foarte multe alimente contin gluten o astfel de alergie e tare sacaitoare. Eu una voi evita glutenul pe cat posibil pana la 1 an. Ce vaccin ati facut?eu am 4 pungi de haine, de la Alexei si de la baiatul unei prietene si tot intreb in stanga si in dreapta daca le vrea cineva, daca nu le voi duce la Giulesti la neonato pentru cei abandonati. Pe cele mai dragute le pastrez pentru bebe 2.
oncicu Alexei astazi a avut un body cu maneca lunga, un pulover, geaca, ciorapi lungi si pantaloni de stofa si bineinteles caciula pe cap.
Miruna +
Alexei
Poze
larissa_79 spune:
Sabana, si Alexia tot blonda cu ochi albastri va fi. La noi e foarte ciudat...taticul ei are ochi verzi, eu caprui, toti bunicii caprui, strabunicile albastri si sora mea tot albastri. Nici nu stiu cum de a iesit la ea albastri...oare de la sot sa fie ..care ii are verzi sau de la strabunici?
Eu toate hainutele Alexiei intentionez sa le dau..o sa pastrez doar 2 3 asa de aducere aminte. Inca nu am dat nimic..dar trebui sa pregatesc un pachet ptr maternitatea Caritas. Cele de vara..le pastrez sa le dau tot la maternitatea aia..dar la vara cand va fi cald. Bebe 2 intentionez sa il fac in 3 4 ani...si o sa luam altele atunci.
Azi nimic treaba nu am reusit sa fac...Alexia s-a facut o smekera si cat e treaza vrea sa stau cu ea si sa ma joc. Stau ce sa fac...ca doar de asta stau acasa si nu ma duc la job nu?
muuh,

si Alexiunea tot asa marcheaza drumul...cu saliva.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Sabana spune:
Si bebelina mea cand o pun pe burtica incepe sa dea din manute si sa ridice piciorusele in sus. E tare haioasa. Nu prea ii place sa stea pe burtica si incepe sa urle. Tot nu vrea sa se intoarca singura de pe o parte pe alta. Ma enerveaza.
Miruna bine ca m-ai luminat. Pup fata. Nroc cu voi, ca altfel eram rau pe aratura. Eram in ceata total. Dar totusi daca este factor alergen, de ce il contin anumite produse ptr copii?
Muuh spune:
Despre Gluten
Acum ma documentez si eu despre asta. Revin cu informatii.
Miruna +
Alexei
Poze
miti2004 spune:
mamanati nu se vad pozele !
oona ce frumosa e fetita ta !![]()
ionelalit eu zic sa mai astepti vreo 3 sapt cu diversificarea, nu e graba, eu am inceput cu suc de fructe la 3.5 luni ca era cam constipat, dar al meu e pe lapte praf...decizi cum vrei tu, insa nu e graba deloc...Doamne ce seamana baiatu cu tine !
Larissa si al meu tot trage de biberon, il scoate, il impinge, dar cand ii dau cu lingurita cereale nu a prea bagat manuta in castronas...insa nu e timpul pierdut ![]()
oncicu dar are f bine la greutate, nu-ti fa griji.
anasia imi pare rau ca aveti ecoli...sper sa va treaca cat mai repede. Eu nici nu stiu cum poti descoperii ca are bebe asa ceva, aici nu mi-au zis sa-i fac nici o analiza...
fetelor
,
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
codritu spune:
Amiss-zip, mercic de raspuns. Eu i-am facut niste analize de urina, dar mai demult ca fara trimitere nu se pot face si atunci nu a iesit nimic. Nu pot sa spun nici ca e constipata, nu e lichid cum ar trebui sa fie, e ca pasta de dinti si poate de aia se chinuie asa de tare, nu stiu. Deocamdata ii dau numai san asa ca nu stiu de ce nu are consistenta mai moale. Azi noapte am crezut ca o iau razna s-a trezit toata noaptea sa screama bashinute si nici alea nu ii ies, stiu eu poate nu stie sa le impinga afara.
Comorile lui mami