PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 23
oncicu spune:
Buna fetele.
Eu cred am cel mai plangacios copil.
Ieri am fost la mama si am dormit acolo si a urlat toata ziua, dar rau de tot de zici ca-l picai cu ceara. Nu stiu ce are acolo dar vad ca nu-i mai place deloc, sta cuminte ceva timp si apoi incepe sa urle de nici eu nu am putut sa-l linistesc asa usor.Poate ar tb sa-l las sa mai creasca si apoi sa-l duc acolo ma gandesc sa nu prinda ura pe locul ala si sa nu mai vrea niciodata. Voi cum ati proceda in locul meu?
Azi am fost la dr si avem 6 kg si 60 cm deci nu am luat prea mult in greutate dar el asa a fost mereu. Nu este slab dar nici buflei. S-a uitat in gurita lui si a zis ca are gingia de jos f putin rosie si se poate cam in 2 sapt sa-i apara un dintisor
. Ati mai auzit de dinti la varsta asta sau viseaza dr ?
Eu ii dau cam 50 ml suc de morcovi si mar amestecate dar nu chiar in fiecare zi cam de 2 sapt. Pediatra mi-a zis sa incep sa-i dau cereale seara dupa ce face 4 luni.
Cand vad ce copchii cumintei aveti mi se pare ca al meu e si mai rau. Are si zile mai bune dar fff rare. M-am uitat la pozele voastre mai pe fuga si aveti toate niste persicute dulci si frumoase iti vine sa le mananci nu alta, sper sa am tp sa le savurez mai bine .
Va pup
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
oncicu spune:
Voi cum ii imbracati pe micuti afara acum cand a venit frigul?
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
ionelalit spune:
Fetelor eu sunt terminata! E cuminte foc, dar parca la noi abia acum incep colicii. Nu mai pot iesi afara cu el ca nu este zi sa nu facem vreo doua crize de colici. Initial am crezut ca nu-i place in carut, dar totusi a avut si zile in care nu a zis nici "car" afara. Saptamana viitoare face 3 luni si ma intreb cat o sa mai tina. Chiar m-am bucurat ca pana acum doua saptamani facuse doar o criza mai serioasa, dar de vreo saptamana face cel putin una pe zi foarte serioasa. Nu stiu ce sa ma mai fac. Am trecut la regim sa vedem nu cumva e din vina mea, desi nu am exagerat cu nimic. De fapt cateodata stau si ma intreb daca nu cumva plange din alte motive. Sper totusi sa fie colicii. In rest e foarte vesel si foarte vorbaret. Nu avem nici o treaba.
Ionela mamica de Vladut (04.08.2006)
Sabana spune:
Si noua ne iese un dintisor in cel mult 3 saptamani. Se zice cu cat ies mai deverem cu atat sunt mai prosti. Aici are pe cine mosteni, ca nici unul nu stam stralucit cu dantura.
Avem febra 38 cu 2. I-am dat panadol. Sa vedem daca scade. Sper ca da. Cred ca e o reactie la vaccin.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
anasia spune:
tweety, 
, raspund la apel;am fost plecati la tara, a fost cat de cat mai bine decat data trecuta, vreme superba;in schimb sunt suparata
ca ne-au confirmat infectia urinara cu e coli, nici nu stiu ce sa fac, vaccinul inca nu l-am facut, sa facem tratamentul intai si pe urma vaccinul sau sa ne vaccinam si pe urma tratamentul;stiu ca este pacatoasa bacteria si trece greu, n-as vrea s-o indop cu antibiotice de la varsta asta;eu sunt terminata ca m-am deranjat la stomac si am
, ma dor toate cele, nici afara n-am iesit cu Alessia;
Muhh,
, multumesc, mai vorbim, parca se mai domolesc colicii, mai are crize, in schimb nu adoarme pana nu plange-urla minute in sir; sa va traiasca micul crestin!
dr mie mi-a spus ca scaunele galbui sunt de la mai multa formula decat san, cele verzi sunt cand papa mai mult san;
anasia mami de
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
larissa_79 spune:
onciu, da la dantura. Asa se spune cel putin..nu stiu daca e confirmata ideea. Hai ca ti-am raspuns eu in locul Sabanei.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
ionelalit spune:
Inca o data. Am dat gres.
Ionela mamica de Vladut (04.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2
Asan
oncicu spune:
Am citit eu pe fuga mesajul Sabanei, sigur ca la dinti se referea