PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Doamne ce mult ati scris...abia am reusit sa citesc tot...dar ca sa si raspund cred ca trebuie sa mai citesc odata ca nu mai stiu cine si ce a intrebat.
Amabella, draguto un baietel asa inteligent ca Rares sigur nu are sindrom Down. El e vesel se joaca cu manutele...mie mi s-a parut un copil absolut normal. In acelasi timp inteleg ca esti speriata avand in vedere antecedentul si ce ai descoperit pe manuta stanga. Eu ti-as recomanda sa mergi pentru linistea ta la un pediatru bun..renumit si cu experienta. Eu stiu de dr. Culcer de la Municipal ca ar fi foarte buna. Sigur se poate face o analiza ca sa te linistesti.
Uite iti dau un link
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86170&whichpage=1
Aici sunt mamici cu copii ce au SD...eventual le poti pune cateva intrebari ..legat de acest sindrom si cam ce analiza ai putea face...totodata poti intreba si cum se manifestau copii lor la 3 luni jumate. Din ce stiu eu...copii au o evolutie mult mai lenta si se vede cu ochiul liber ca are ceva copilul. Uite un pupic de la mine si incearca sa te linistesti.
Vad ca voi toate vorbiti de diversificare...mie una mi-e groaza...dr a zis ca incepem la 4 luni adica acusi acusi. Alexia mai nou da cu mainile in biberon, il trage..il impinge...pune mana pe el si apasa...ba chiar pe cel de ceai il tine si singurica. Deci va dati seama ca automat va baga mainile in lingurita mea cu mancare. Nu stiu cum o sa ii dau eu sa manance diversificat...cred ca va trebui sa ii leg mainile la spate. Deja ma apuca nervii numai cand ma gandesc.
Stiti cum o invat eu pe Alexia sa coordoneze miscarile mainilor..i-am dat niste pliante colorate si vreau sa va zic ca e foarte interesanta de ele. Le suceste pe maini..le cocoloseste....daca scapa pliantul il apuca iar...e foarte interesat de ele. De jucarii se plictiseste repede...le ia putin timp...dar le scapa repede. Asa hartia o prinde cu ambele maini..si coordoneaza miscarea mainilor. O sa fac si un filmulet cand am putin timp.
Eu is cam suparata...ca Alexia iar a revenit la obiceiuri proaste si se trezeste la 3:30, 7:30 si apoi 10. De vreo trei zile asa imi face....a uitat sa doarma pana dimineata.
Fetelor va multumesc mult de tot pentru laudele la adresa Alexiei.
lucians, si mie imi place mult de Daria. E foarte chic imbracata Alexia e cam cheala...nu prea are ce par sa ii cada. Ia cazut dar acum parca nu ii mai cade. Ea doarme pe burtica de la 1 luna..asa se odihneste cel mai bine.
sabana, am vazut si eu toate pozele cu Alexandra...superbe...de acolo m-am inspirat sa pun si eu comentarii. Alexa are ochi albastri sau mi se pare mie? Mi-a placut mult ca o imbraci in mai multe culori....eu am o boala cu rozul de care nu prea ma vindec...asa ca fi'mea are mai toate hainele roz si albe.
Ma duc sa ma uit la poze...ca m-am zapacit de tot...am vazut multe albume si nu mai stiu care si cum!
Va imbratisez!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Tweety7, tare dulci mai sunt pupicurile tale, dar nu stiu pentru care fata? Ca eu am un ditamai baiatu de 7kile jumatate, care insa o place pa Clara ta.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Alte poze cu Luca:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=be87re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor, un pupic mare la toate si pentru puiutii vostri. Nu am apucat sa citesc din urma dar incerc sa recuperez.

Am spus ca intru mai des si nu am mai apucat.

Sambata a placat mama asa ca saptamana care a trecut am petrecut-o cat am putut cu ea. Acum am ramas cu bebe, ieri a fost prima noatra zi petrecuta impreauna, si fara mamaie si fara tati, dar ne-am descurcat de minune. Am noroc ca Robert este cumintel, acum se trezeste o data pe la 2-2.30 noaptea si apoi la 6.30-7 dimineatra, sta treaz ce sta si mai face nani un pic. Oricum dupa o ora si jumatate de gangiurit este frant de oboseala De cateva zile se uita si la manute, le vede si le priveste asa mirat Inca nu-si petrece ore privindu-le insa parca pe zi ce trece le studiaza mai mult. Cand "vorbeste" tine buza de jos sub cea de sus si face ca un porumbel parca. Manutele sunt cat se poate de delicioase, suge la ele de se aude cum plescaie Din fericire noi am facut parte din categoria bebeilor fara colicei, sau poate ca ceva ceva o fi avut insa de foarte mica intensitate, mai mult de 10 minute nu a plans niciodata Robert.

De kg si de lungime nu prea mai stiu, oricum asa cu proximatie intre 6.5 si 7 kg si cam 63-64 de cm.

Acum face nani pupil meu si cand se trezeste o sa papam si o sa plecam afara.

Acum fug sa citesc un pic ce ati mai scris pana nu se trezeste piticul.

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mihatocae stiu puiule ca ai baietel si mai stiu si ca-i rapidist infocat. Pupaturile erau in exclusivitate pentru tine! Uite, iti mai trimit cativa:

Anasia unde esti, scumpa?

Fetelor, a inceput si mititica mea sa gangureasca mai mult si mai variat. Combina mai multe sunete si are inflexiuni tare dulci ale vocii. Imi vine s-o pap nu alta. Si cu zambetul stam ceva mai bine acum.

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mihatocae uite de la Clara pentru Luca:

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

muuh, am vazut pozele de la botez. Foarte frumos! Vreau sa zic ca Alexei e bucatica rupta tatal sau. Seamana foarte bine! In parc nu am observat asa bine pentru ca dormea...insa acum din poze se vede f f bine ca seamana perfect cu tati!
oona, am vazut si eu micuta..tare dragalasa si dolofana!
mihaela, salut si eu rapidistul desi sunt stelista. Eu din casa...aud scandalul din Giulesti...ca doar stau in Crangasi!

Mai fetelor...Alexia mea tot vrea sa stea pe burta din ce in ce mai mult...si tot se chiunie cu capul ala...il tine ce il tine..si apoi se tot chinuie..dar daca o intorc pe spate boceste nu vrea sa stea. Ce sa fac? Sa o las sa stea pe burta cat timp vrea ea...? EU o pun pe o perna mai moale...ca sa nu fie ceva tare sub ea. Ma gandesc la oasele ei mititele.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am auzit si eu ca daca scaunul bebe-ului e verde ar fi din cauza ca nu a mancat suficient.

Eu inca mai alaptez si sincer Petra face caca foarte moale uneori chiar apa. Scaunul este mustariu si are aspect de jumari de ou. E perfect sanatos. Daca era diaree de 4 luni jumate s-ar fi deshidratat fata si nu are semne de deshidratare. Stiam ca diareea inseamna scaune dese, foarte abundente (iese din pampers) si au o consistenta grasoasa.

In caz de diaree se recomanda sa faceti un ceai de menta (fiert apa si tinuta planta f f putin in ceai, maxim un minut...cateva secunde) si puneti in el un plic de smecta. Se da cate putin pe parcursul unei zile. Cate o lingurita usor.

Mie pediatra mi-a zis ca Petra are diaree la san si sa ii dau smecta, ca mai sus, cand ea avea 2 saptamani. Nu am facut asta. Ma gandeam ca o constip inutil.

cat despre bautul Colei sau mancatul de ciocolata observ ca da, o influenteaza pe Petra. Adoarme foarte greu si se agita. DAr uneori chiar nu ma pot abtine.oricum uneori am baut si 250 ml de cola si Petra nu a avut nimic. Depide.

lucians scumpica foc bebelina cum sta pe burica in carutz. Si Petra sta asa.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Sarilla sunteti frumosi foc
Muh foarte frumoase pozele de la botez! eu as mai indrazni odata sa va provoc sa ne vedem live .

Codritu si la noi e o ciresica f f f constipata de luni de zile. S-a descoperit ca avea infectie urinara!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

AA si inca ceva sa nu uit!

Cand scrieti muult si pierdeti mesajul pt ca nu v-ati logat, dati back si apare fereastra in care ati scris neatinsa . Eu asa fac si nu am pierdit niciodata ce am scris. (cel putin cu mozilla e posibil)

larissa de ce sa nu o lasi pe burta? acusi incepe sa mearga de-a busilea. Petra a inceput chiar sa se deplaseze taras grapish ajunge unde vrea

Va pup!!

Mergi la inceput

amiss, si Alexia se deplaseaza...cand sta pe burta...numai ca nu inainte cum ar trebui ci inapoi...da din picoare...si merge inapoi nu stiu cum.
legat de ciocolata eu mananc jumatate sambata si jumatate duminica..si nu am remarcat sa fie mai agitata.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput