Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, merge DC bine la mine. Nu cred ca e vb de virusa, ci mai de graba ca nu iti merge bine netul

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am restartat
RALU pai cum sa fie ? Doar atat febra mare trei zile,dar in rest era ok cu toate.Si apoi niste pete pe burta si umeri asa ca o retzea ca abia se observa,dupa 2 zile au disparut singure.E mai bine rubeola decat infectie sau alte cele.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Monica, da, top-babaciune .
Ralu, superba pustoaica voastra!
Rubeola (pojarel) este contagioasa, a avut si Razvan. La fel, a debutat cu febra si apoi pete maronii, micute, pe spate-omoplati. A trecut usor. Nu stiu de unde a avut, nici nu mai conteaza.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pai la noi mai are 2 dinti de acum o luna de zile. Acum sunt cei de jos. Cei de sus deja sunt mari si musca....dar imi place cum sta la spalat pe dinti si cum mai vrea. Deja mi-am luat periuta ca ....ma pregatesc pentru muscaniada....la ce forta are.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Paula Bravo ca ati inceput sa va spalati pe dinti. Cu ce va spalati?
Rali Fii-miu e mare mare decat Anastasia, asa e, dar Anastasia m-a surprins (placut evident).

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cu nenedent_baby, dar de o luna ne spalam de la primi dinti. E cam scumpa dar pui si tu putin pe degetel(are ca un fel de degetar si cu dintisori). E super, o inghite si asa ii place
Mai spal si fata cu pasta de dinti dar cu periuta. Deja ne pregatim sa trecem si la baiat la periuta dar pe la un an(am cumparat periuta si o primeste de ziua lui) NOi am cam terminat cu jucariile de cumparat pentru sarbatori(la noi sunt si cam multe in decembrie, fetita , mos Neculai, moas craciun, baiatul...) atunci sunt scumpe si e aglomerat si mai avem si alte cheltuieli..si ne-am gandit din timp sa fie ca sa nu fie sacul gol. Mai avem pentru rude si dr. dar e mai simplu.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Intru intr-un final, am avut masaj, pe urma am stat cu bolnavul familiei, acum ca doarme Marco am timp de DC.
Ralu ma bucur ca ai intrat si ne-ai dat vesti si poze cu frumoasa, mare si ochioasa. Am vizionat cateva, dar mai am.
Sper sa reusesti sa o dezveti in urmatoarea saptamana, mai ales ca esti in concediu si te poti odihni. Mai tarziu va fi mai greu.
Paula felicitari pt. ceilalti dintisori. Ma bucur ca Paul iubeste spalatul pe dinti, si eu vreau sa-i iau tot pasta si periuta nenedent.
Deea aseara ai intrat la spartul targului?
Denisa am vazut o parte din poze si filmulete.

Stiu ca e sarbatoare, dar eu am bagat la spalat, ca am o gramada, si marco nu mai are haine.
va pe toate, merg in garaj sa-mi aduc cutiile sa ma apuc de impachetat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Paula, da stiu ca aveti de sarbatorit in iarna, nu gluma

Gio, poi la spartul targului, taca atunci am primit si eu liber !!

Mergi la inceput

Gio, de ce te feresti de spalat in sarbatoare atat? Poi se mai compara spalatul rufelor de pe timpuri cu cel de acum? Asta mai e munca, sa arunci niste haine in masina si sa apesi pe un buton? Sunt pacate mai mari pe care le facem ... si de alea nici nu ne sinchisim, dar toata lumea se fereste de spalat in sarbatoare Deh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa e Deea, ai dreptate. Cica sa speli haine de bebelusi nu e pacat. asa ca...m-am scos pe ziua de azi.

Eu am umplut vreo 3 cutii cu vase si late chestii de prin bucatarie. acum vreau sa-mi spal vasele si sa impachetez serviciile de cafea , ce tragere de inima am.... si sa mai ies si cu bebu pe-afara, cand s-o trezi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput