Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

AAA, pana acum am laudat-o, acum haideti sa o si parasc. De cand a fost bolnavioara tare (a avut o laringita urata si am ajuns cu ea la urgente in insuficienta respiratorie severa) si am dormit cu ea, nu mai vrea sa doarma in patut. Asa ca de mai bine de o luna m-a chinuit pe canapeaua din sufragerie sa il lasam totusi si pe tati sa doarma,, sa nu mergem in dormitor. Sincer, nu stiu cum sa fac sa o obisnuiesc iarasi in patut pentru ca de cum o pun e in picioare si nu mai doarme neam. Si nici eu nu prea rezist sa fac multe ture noaptea pentru ca de dimi trebuie sa muncesc. Voi ce sugestie imi dati?

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia

Poze cu familionul[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna gagici!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR! Avem vreun Dumitru? Ca eu il am pe tati

Am zis ca oi fi mai lejera azi,dar nici vorba
Am de lucru cat cuprinde si toate suuuuna pe aici

Ralu ma bucur ca mai dai un semn! Si Diana toat asa face la culcare - noi o culcam in leagan si dupa ai o mutam in patutz

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bey Rali Unu la mana Mi-era tare dor de voi. Doi la mana: La semnatura...bre, numai ghemotoc nu mai e Anastasia. Ai un ditamai copilasul!!!!!!!!!! Si cate stie sa faca! Ma bucur asa de mult a e bine, si e crescut enorm si frumos (nu stiu de ce dar mi ser pare ca vad niste asemanari la trasaturile fetei intrea ea si Tibi). E superba!
Febra..o fi de la dinti...nu stiu. Iar depsre nani la ea in patut...asta da provocare. Din pacate nu stiu sa te ajut nici aici.
Oricum imi pare tare bine ca ai scris si ca sunteti bine.
Un maaaaaaaaaaaare pupic pt tine si Anastasia.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

RALU vezi ca si Diana a facut trei zile febra 39,5,fara alte simptome. cand a avut rubeola.A patra zi au aparut niste pete ca abia se observau si a disparut febra.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Raluuuuu,

Ai incercat sa o adormi unde vrea ea si apoi sa o muti in patuc? Eu asa fac... E drept ca si Daria se mai trezeste si mai face apelul... sa vada care din noi nu doarme. Daca ne simte langa ea un pic, adoarme la loc. As vrea si eu sa o dezvat de apelurile astea .. dar deocamdata ... nik.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, dar de unde a facut Dia rubeola? de la vaccin ?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

DEEA o fi luat de pe traseu ... de la vreun copil, avea cca 6 luni atunci.Cum sa ia de la vaccin?
RALU am vazut pozele,filmele le vad acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hai ca azi n-am chef de munca..ma pregatesc de concediu sapta viitoare.
Anaaaaaa, am schimbat semnatura, tocmai ma gandisem inainte ca de mult nu ii mai zicem ghemotoc, strumfa e de baza, mai nou ratza de la mers. Si Tibi e un baban, mie mi se pare choar un pic mai mare decat Anastasia, cat despre asemanari nu stiu ce sa zic, ar trebui sa ii punem fata in fata ...valeu sa nu auda Liliana si Bee. apropos, ce mai stiti de ele? Ca nu le-am mai vazut pe aici. Cu Bee am vazut poze la tine cand eratiin parc cu Ana.
Moni, sper din suflet sa nu aiba probleme ca ma impusc. La voi cum a fost cu rubeola?
Cat despre adormit, din totdeauna adoarme cu noi, dar inainte o mutam in patut si se trezea un pic de lapte, suzi, ceai etc si dormea mai departe tot in patut. Dar acum e jale. Atata se zvarcoleste in somn pana ma gaseste dupa care doarme dusa. Daca o pun in patut, adormita, in urmatoarele 5 minute e picioare si ma striga sau cu chef de joaca. Sper sa rezolv ceva ceva saptamana viitoare cand voi fi in concediu si imi permit sa pierd noptile.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1

www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2

Poze cu familionul

Mergi la inceput

La mine abia se misca DC,e la fel si la voi sau e PC virusat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

ralirali, strumfita doarme cu voi?
Nu ai reusit s-o dezveti?
Matei n-a dormit niciodata cu noi......are patutul lui si acolo doarme.
Iti urez bafta la dezvatat.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput