Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
LunaNoua spune:
Am venit si eu la batuiala. buhuhuuuuu
Pana am citit toate paginile, am uitat ce am vrut sa va zic. Mai tin minte un poliglot .. si Mirelus care a facut un rezumat de nota 10. Bravo !!!! De acum caut mesajele de la tine .. si nu mai tebuie sa citesc tot capitolul .. si gata .. s-a consumati momentul in care neuronul meu a facut sinapsa (cu cine nu stiu, ca normal trebuiesc cel putin 2 neuroni pentru asta). Ah ... stai ca mi-am amintit. De vina o fi si varsta phihologica... ca eu inca copilaresc Mie mi-a iesit 25 .. mai tre sa ma mai coc un pic la minte
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
Denisam spune:
Bombo- ma bucur ca ai intrat si ai mai scris de Jasy! Si ma bucur ca suntetzi bine!
Moni-acum pune filme sip oze, pe dropshot.
www.dropshots.com/denisam
Va pup pe toate, merg la gym
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
LA mesajul anterior am vrut sa zic ca ma duc la dus, nu la gym
Moni- am uitat sa itzi zic ca si emma s-a nascut bruneta si acum e saten inchisa, prin crestet chiar are is un pci de blond la cat soare a vazut ea in vara asta plus mexic, doar nu vroiam sa se faca negru, nu?Lasa ca lor la pubertate li se face ondulat si negru
A si am pus filmuletz cu fii-mea cand vb la telefon.mai nou cand suna il cauta sa il ia sa raspunda (cand am fost plecatzi si sunam ne auzea vocile ca il punea mama pe speaker si sa vezi ce concert tragea, dc nu il avea a ureche,cand il dadea mama zicea doar de-de si ta-ta) si cu se strimba din nas ca un peste care ar da apa afara
Am plecat si eu la nani.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Mai ce fete harnice!
Eu m-am dus asear ala nani ca se misca netul in vant si imi era inghetate picioarele. Si asa m-a boscorodit consortul ca l-am speriat cand mi-am pus picioarele pe -u' lui sa ma incalzesc, a zis ca parca-s sarpe. Si mi-a luat o eternitate sa adorm, ca ma bataia de frig....mai bine stateam cu voi la povesti!
Am vazut si eu pozici de dimineata: Pe Marcolino cuceritorul, pe Raisa, Daniel de Bianca, Daniel de Mirela, Tiberica, Diana, Raisa si acum ma uit la Alain al lui Silvi. Am avut eu super restanta la poze dar de la 6 tot recuperez! Copilasi minunati si nevinovati ca niste ingerasi
Filmulete nu pot sa vad mai nou deloc, a sters Cristi toate programele, in ideea ca vom reformata hardu, asa ca astept pana lal reinstalarea sistemului!
Pup U ca si asa nu e nimeni pe aici!
Fug la vizionat in continuare!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
paula2003 spune:
Paulica al meu mai are 2 dinti de jos. Au spart acum 2 zile.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Spune PA si bate din palma daca se canta si incearca sa si danseze. E un dulce. Asa as vrea sa opresc timpu in loc..
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
anasebe spune:
Neata.
Paula Felicitari pt cei 2 dintisori. Baiat mare Paul deja!!!
Gio L-am vazut pe Marco la locul de joaca. La voi e mult mai misto decat in mallurile noastre.
Ma duc sa vad cine a mai pus poze si revin.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
cosmi1975 spune:
fetelor va pup si multi ani sarbatoritilor
GIOVA super marcolino cum se joaca
PAULA si noi tot 2 dinti avem
restul fetelor multi pupiciiiiiiiiiiiiiiii si vb
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
anasebe spune:
Denisa Am vazut si pozele din excursie. Superbe! Si pe cele din dropshots le-am vazut. E o scumpa Emma, jucausa foc.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
ralirali spune:
Neata fetelor.
Eu cu muncile mele nu am reusit sa mai intru cam de multicel, dar v-am mai citit pe ici pe colo si m-am uitat la poze si filmulete cat am putut.
Strumfita mea e din ce in ce mai haiduca...vrea toata ziua joaca si plimbata de o manuta. Se joaca cu orele atat timp cat ma simte prin preajma. Nu mai avem loc prin casa de jucarii si oricat as strange ea le imprastie...Asa cum v-a zis Ioana, a inceput sa paseasca singura, dar e smechera si numai cand vrea ea, nu cand o rog eu.Cu mama invata o gramada de chestii, face ca masina, face hamham, adica "bambam", face salut, da pusi, tot numai cand vrea ea si in special la barbati si cand "vorbeste" cu cineva la telefon. E un papagal ambulant..tot ce vede incearca sa imite si va dati seama ce ii iese. Mancarea de baza e laptele, asa ca Silvi, nu esti singura. Dar eu sincer nu mai mai sresez atata timp ca vad ca ii merge bine...are 11 kg si e vesela si sanatoasa..are toata viata inainte sa pape mancare. Mananca orice poate sa manance singura..cremvursti, branza topita, chiftele, sunca. Daca simte carnea in mancare o scuipa, pe cand o chiftea o evoreaza in doi timpi si trei miscari. In urlima vreme ne intelegem bine cu fructele si iaurturile si poate va amintiti ca a avut luni bune cand nu a vrut sa guste fructele.
Acum suntem un pic amarate pentru ca de doua zile face febra fara nici un alt simptom, a facut si 39.5. Voi ce stiti? Cum e cu febra de dinti? Ca nu as vrea sa ma gandesc la altceva. Doctorita ei spune sa o lasam trei zile pe antitermice si daca nu cedeaza sa ii facem din nou o urocultura. DAr eu sunt optimista pentru ca nu a agitata cum era cand avea infectie.
Am pus si eu cateva poze si filmulete mai noi, Moni m-am conformat, dar nu prea reusesc sa o filmez pentru ca imediat ce vdee aparatul ia pozitia de pozat.
http://www.dropshots.com/anastasia2
Va pupim
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia
Poze cu familionul[/b]