Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu acasa.Diana numai ce s-a trezit si acum a si papat ... peste fiert si conopida
I-am cumparat o papusa care, daca ii scoti suzeta, zice "mama tata" si apoi oracaie pana i-o bagi la loc Evident ca a cam smotocit-o ia privitzi
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061026&ctime=150730
repede am si filmat-o

Noi plecam pe la 5 la BILLA ca e gol frigiderul si o sa iasa mami cu ea la plimbare.
Acum ma pun pe vizionat filmele cu Anastasia pana nu ne pregatim de plecare.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni spor la cumparaturi.
Ma uit la film cand ma intorc de afara.

Noi plecam acum afara si pe la apartament.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Moni scumpica foc pitica

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

TOANCA mersi.Inca la serviciu?
GIOVA distractie placuta.
Ghitza deja a coborat cu ea la hinte ca nu mai avea stare.O preia mami de pe traseu.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

RALU ce sa zic ai o fata de nota zece! Cand o vad cum misuna si in patru labe si merge de manutza si sus-jos pe-acolo parca e Diana,doar ca Anastasia e mai bine dezvoltata (de la 7,500 kg la 11 kg e ceva cale )Pana si cand se enerveaza si maraie face cam la fel
Dar Anastasia stie mai multe - sa scoata limba la comanda de exemplu se vede de la o posta ca e super inteligenta!

Eu de aia le compar in mod special, ca-s nascute in aceasi zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna dimineatza si LA MULTZI ANI DUMITRILOR!
Ralu- ma bucur nespus de progresele Anastasiei si ca ai scris noutatzi despre voi. Pozele sunt superbe ca si Anastasia care a crescut tare frumos.Cu dormitul in patutz, itzi treb rabdare multa.
Eu nu am cedat deloc, nici cand au fost dintzii si nici cu nasul, si doarme mereu la ea, dar se poate corecta.Pupicei dulci.
Moni- vazut si ep diana cu papusa, dulce foc.
LA MULTZI ANI PT TATAL TAU, sa fie sanatos si sa aiba grija de fata si nepoata
Bafta la cumparaturi.

Emma a mincat f.bine ieri si lapte 650 cu cereale si azi de idmineatza a 4 si 10 a bagat 300,, acum la 9 are pitcii pe creier si nu vrea pou cu brinza, doar niste brina topita si mai nou cu orice chestie/obiect mai mare face -de-a v-atzi ascunselea, si cu premergatorul se joaca cu noi la pgreu si s-a prins ca dc o luam intr-o directzie, e posibil sa o pacalim si sa ne intoarcem in cealalta si nici ea nu merge asa ca magaru' pe aceasi traiectorie- se prinde si se intoarce, treb s ao filmez
Eu merg la medic acuma. ca azi noapte asa rau mi-a fost cu un umar, nu m dormit 4h si am plins de durere, mama vroia sa il scoale pe dragos sa ma duca la urgentza-dar decta sa stau cu orele acolopin aimi fac investigatzii, prefer sa ma duc azi la medicul meu ca stiu ca ma salveaza.Hai cami-am varsat si eu off-ul, dar ma oftic ca nu mai pot face asa de multe chestii si in viteza cu care eram obsinuita, deci in concluzie eu sunt cea mai baba dintre voi
Giova, Deea, Anas, Ioana si restul- va pupam si o zi buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA mersi.Imi pare rau ca iar te-a durut - acum umarul - sper sa rezolvi repede. Bine ai venit in clubul babaciunilor
MARAKI nu ne zici nimic? Care-i treaba?

Fug acum sa ma imbrac,fugim la Billa,ne auzim mai spre seara!

Mergi la inceput

Moni- ai vazut-o pe Emma in ultimele filmuletze?Spor la Billa!
Maraki- da-ne vesti, sanatate multa si tzin pumnii sa fie bine.
Pupicei!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor,
nu va inchipuiti acu ca fi-miu e cine stie ce desteptaciune, el habar nu are ce sens au cuvintele, iar seara, in special, ne prapadim de ras ca atunci il apuca limbarita, omul e foarte serios pe parcursul conversatiilor. nu se culca pana nu apare taica-su acasa s-o puna de-un "talk show" .la capitolul 4 labe va recomand: cutiile de bere. nici o jucarie nu are asa succes ca o cutie de bere goala......prinde asa o viteza in urmarirea ei. trebuie sa mai invitam niste prieteni pe la noi ca am cam ramas fara "materie prima", iar cristi cica singur nu are chef sa bea.....
rali-te asteptam ........ce bine ca ai mai dat semne.
mirelush-aveti credite, nu gluma......
maraki-eu sunt sigura ca va fi bine pe toate planurile..........stiu ca grecii-s greci, dar dupa ce se face bine Giorgos, nu puteti, de comun acord, sa mai puneti nitica frana la neamurile alea..........zic si eu.pana la urma, mai bine fara ajutor, dar sa va vedeti de fam vostra linistiti.
denisa-stiu ca tu esti cu duracellu, dar ia-o mai usor ca uite tot apare cate o mica problemutza si santatea e cea mai imp...si c um apar tot felul de chestii eu zic sa profiti si sa bati bine la cap dr sa vada ce si cum cu sanatatea matalutza ca emma vedem ca se descurac bine cu mamaie.
bune rau mamaile astea, dupa cum vedem si la emma si la anastasia si cum am vazut si al alexandre, explodeaza bebeii in preajma lor.....experienta combinata cu muuuulta dragoste isi spun cuvantul......
moni- dia e ca de obicei in top
giova- pasap indiv e valabil 3 ani( asa e al lui alexandre-ridicat acum 2 zile)....povestea cu albastru prea albastru imi e f cunoscuta- fix asa au patzit niste prieteni.......intr-un final s-au obisnuit......
am pierdut sirul si s-a facut si ora sa-l recup pe alexandre

revin

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Andiaro- you made my day!Lots of kisses!
Uite si o chestie super haioasa!
http://www.callcentermovie.com/movie/movie2.html

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput