Hotnews despre supereva.ro

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Si cu ce te ajuta daca scoti limba la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ai venit aici cu intentia clara de a face scandal.
daca iti pute totul de ce nu pleci de aici?
de ce intri pe Supeeva si pe Dc?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Am spus ca nu sint in pas cu moda... Dar finetze am indeajuns si cultura la fel ca sa imi dau seama de calitate...

Sicer, este un site unde Paris Hilton s-ar intilni cu Jessica Simpson...

Alyssa, tocmai ca ai finete si cultura, io te intreb de ce crezi ceea ce crezi? Cu argumente.. :-))
Dididaniela, hai sa ascultam intii de ce si apoi sa vedem ce si cum!!! :-)
Sa spui sincer, am si io o lista de puncte tari si puncte slabe pentru siteu' supereva si consider ca o abordare sincera ar putea fi in folosul tuturor.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

ai venit aici cu intentia clara de a face scandal.
daca iti pute totul de ce nu pleci de aici?
de ce intri pe Supeeva si pe Dc?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Eu chiar nu inteleg de ce nu imi pot expirima parerea?

Si uitindu-ma la raspunsurile tale catre mine ma duce gindul la un pechinez atzitzat... Relax, draga cu excessul asta de zel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Alyssa - sunt unii oameni care nu inteleg nici o gluma. Trebuie mereu sa le spui: Gluma!!!
Altii nu inteleg fineturile, glumele prea fine si parodiile.
Este intr-adevar nevoie de un anumit nivel sa poti gusta o gluma, sa poti raspunde in acelasi registru si sa ... well, nu vreau sa iti tin teorie.

Poate ca ar trebui sa nu citesti acel site. Pur si simplu ignora-l daca nu il intelegi. Tu ai telecomanda in mana.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Tztztz, Mirela...Poate ca e posibil sa ai umor si sa poti poti intelege una, alta si daca nu iti place supereva. Nici mie nu mi se pare ceva grozav site-ul, asta e parerea mea, simplu. Banuiesc ca nu asteptai aprecieri unanime, astea au fost pana la congresul 13 PCR...

Eu te felicit pentru initiativa, spirit comercial si organizatoric, bravo tie, dar da-ne si noua "voie" sa avem propriile opinii si, de ce nu, respecta-ni-le.

Alyssa,

Nora

PS Cafeaua la Bruxelles...sper ca ramane valabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Nora - tocmai ca imi place sa ascult parerile voastre. Si stiu si ca orice este controversat este si discutabil.
Ti se pare ca nu e loc de opinii??? Ca vad ca sunt opinii de toate felurile!!!

Cel mai trist este insa ca, acest topic este folosit pentru platirea unor polite care nu au nimic de a face cu noul site.

va pup pe toate
mirela

Nora: hai sa ne vedem in aceasta duminica la o cafeluta cu tarta de mere in Bruxelles. Spune tu la ce cafenea, Adu si plozicii te rog sa aiba Andrei cu cine sa se joace.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

a,ok,pai nici pe Monalisa n-o place toata lumea.

Mergi la inceput

Mirela, imi pare rau daca tu crezi ca am folosit raspunsurile mele pentru a plati politze vechi...
Chiar nu ma cunosti... Pentru ca spun lucrurilor pe nume de fiecare data. Daca aveam ceva de spus sau de platit, o faceam pur si simplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Alyssa, am intrebat si eu ceva ...si vreau, la modul cel mai sincer, sa aud obiectiile/criticile tale !!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Lilanda, am citit mesajul tau si iti voi raspunde mai pe indelete. Acum sint la munca si sint cam presata de timp. Sper sa ma intelegi...

Mergi la inceput