Hotnews despre supereva.ro
Raspunsuri - Pagina 3
Nora spune:
Cu toata simpatia, Mirela, da, mi se pare de multe ori ca nu e loc de opinii! Sigur ca sunt zeci si zeci de subiecte in care se prezinta opinii, dar nu la toate subiectele poti sa-ti prezinti opinile fara sa fii apostrofat (vulgar ca diadaniela sau mai politicos, ca tine),asa mi se pare mie...
Cat despre site-ul in discutie, eu nu cred ca are rost sa ne prezentam in detaliu argumentele pro si contra, ar putea deveni ori prea lingusitor ori prea ne-elegant. E simplu, iti place sau nu-ti place. Eu l-am accesat de cateva ori, nu mi s-a parut chiar pe gustul meu si gata. Nu am timp sa fac astfel de analize, banuiesc ca-i cazul multora dintre noi. Asta nu inseamna ca "am terminat" cu supereva, poate voi gasi articole sa-mi placa, de ce nu?
Habar nu am despre ce polite vorbesti, eu scriu rar pe site si poate de aceea cand mai apare vreun (asa se scrie?)conflict imi trebuie muuult timp sa ma dumiresc...
Cum sa facem sa ne vedem la Bxl, iti scriu pe PM, ca sa nu acaparam subiectul d-aici![]()
Nora
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Lilanda, am citit mesajul tau si iti voi raspunde mai pe indelete. Acum sint la munca si sint cam presata de timp. Sper sa ma intelegi...
da, te rog.
Si Nora cred ca este foarte important, si nu numai pentru siteul asta sau supereva, sa stii sa-ti argumentezi parerea; sa spui de ce nu-ti place sau spui de ce-ti place.
Eu cred ca toate ideile si lucrurile bune se nasc din contradictia de idei...idei argumentate, chiar si senozarial. Argumentarea, in opinia mea, are dublu impact: atit de intelegere - din punctul de vedere al celui caruia ii transmiti mesajul - si de autointelegere..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Nora spune:
quote:Perfect de acord, in general asa este! Argumentarea si comunicarea sunt esentiale! Si crede-ma, ma lupt in fiecare zi pentru dreptul la comunicare, in societatea in care ma invart, cu sotul meu, cu copiii mei! Comunicare de toate felurile
Originally posted by lilanda
Si Nora cred ca este foarte important, si nu numai pentru siteul asta sau supereva, sa stii sa-ti argumentezi parerea; sa spui de ce nu-ti place sau spui de ce-ti place.
Eu cred ca toate ideile si lucrurile bune se nasc din contradictia de idei...idei argumentate, chiar si senozarial. Argumentarea, in opinia mea, are dublu impact: atit de intelegere - din punctul de vedere al celui caruia ii transmiti mesajul - si de autointelegere..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Dar eu vorbeam despre site, strict in acest caz nu mi se pare necesar sa aduci argumente. Iti place, foarte bine. Nu-ti place, iarasi foarte bine. Ca sa-mi explic parerea despre site ar trebui sa-l studiez si eu nu am timpul necesar. Atata tot.
In rest, pace tuturor si pupici dulci dintr-un Bruxelles mohorat, vantos si ploios
.Nora
diadaniela spune:
poate am fost un pic cam vulgara,dar chiar nu inteleg de ce atata inversunare contra noului site Supereva.
marturisesc ca eu intru acolo si nu pricep de ce sunt eu mai putin inteligenta decat altele care nu intra.
Consider site-ul Supereva o prostie mare, o insulta la adresa femeilor inteligente!
eu consider ca ai scris asta cu multa rautate .
si cam asta e!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Am vizitat site-ul cu pricina,dar sincer,nu m-am simtit insultata cu nimic.
Poate doar putin ametita de prea mult roz. ![]()
Miha 
adrienne12 spune:
Sa va spun eu de ce nu-mi place. E prea populist. Nu are nici un pic de stil. Ii lipseste cu desavirsire umorul. Nu glumele postate de useri ci stilul. Nu e structurat in jurul unei idei. Nu are consistenta. E prea vag, un fel de varza. Consider ca se adreseaza unei categorii de femei din care eu nu fac parte. Nu ma intereseaza nimic in el. Nu are tinuta intelectuala:"Dimineata se cracana imposibil de fierbinte spre pranz"Am crezut ca lesin citind asta. In nici un site concurent din nici o tara din lumea asta nu veti gasi un asemenea hal de exprimare. si niic n-am inteles la ce se refera: e proza scurta, memoriile cuiva numit Paula ori ce? Pe scurt se adreseaza acelei categorii de femei care citeste Sandra Brown, se uita la telenovele si birfeste. Si da, sint de aceeasi parere cu ALyssa, a sustine ca toate femeile fac parte din aceasta categorie e o insulta la adresa femeilor cu creier si educatie. E ca un fel de de adunatura de kitschuri de stiluri complet diferite.personal nu gasesc nimic absolut util pe el.Daca nivelul de cultura al populatiei se imparte in highborow, middlebrow si lowbrow (uitati pe wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Low_culture)aceasta e-publicatie e sub nivelul de low-brow.Si daca credtei ca spun timpenii va rog comparati nivelul super-everi cu situri similare (despre femei) din lume:http://www.womansday.com/http://www.modernmom.com/content/211?blogadshttp://www.bhg.com/bhg/index.jhtml?_requestid=286922vedeti diferenta?
Mik spune:
Ceea ce nu inteleg e ca cineva care spune tare ca nu-i place ceva e imediat insultat si cuvintele sunt rastalmacite in toate sensurile.
Nu, nici mie nu-mi place supereva ! E grav ?
Nu cred ca voi posta acolo ceva pe forum, articolele nu ma intereseaza si nu ma resprezinta. E grav ?
Nu pot decit sa felicit pentru stirea de pe hotnews pe creatorii siteului.
lilanda spune:
adrienne12, inteleg ca, in opinia ta, siteu' n-are nici un stil (cu exceptia stilului cititor de Sandra Brown, telespectator de telenovele si birfitor) :-)) Si mai inteleg si ca lipsa asta de stil, cu stil, nu te caracterizeaza deloc. Imi poti spune, tu cum te-ai caracteriza?? (in afara de creier si educatie??)..ce ti-ar placea, ce-ai vrea sa citesti intr-o revista de femei online??? ce consideri kitsch acolo?? ce stil crezi ca ar trebui sa aiba si de ce??
si...unde citisi, frate, aia cu cracanatu'n zori, ....my god??? :-))
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Mik
Ceea ce nu inteleg e ca cineva care spune tare ca nu-i place ceva e imediat insultat si cuvintele sunt rastalmacite in toate sensurile.
Nu, nici mie nu-mi place supereva ! E grav ?
Nu e grav...ba chiar e provocator...daca spui si de ce!!! :-)) Si acuma sa nu zici ca nu-ntelegi de ce reactioneaza publicul navigator pe-acolo, cind e calificat subcult si fara creier, ca nu te cred!!
papadie spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Sa va spun eu de ce nu-mi place. E prea populist. Nu are nici un pic de stil. Ii lipseste cu desavirsire umorul. Nu glumele postate de useri ci stilul. Nu e structurat in jurul unei idei. Nu are consistenta. E prea vag, un fel de varza. Consider ca se adreseaza unei categorii de femei din care eu nu fac parte. Nu ma intereseaza nimic in el. Nu are tinuta intelectuala:
"Dimineata se cracana imposibil de fierbinte spre pranz"
Am crezut ca lesin citind asta. In nici un site concurent din nici o tara din lumea asta nu veti gasi un asemenea hal de exprimare. si niic n-am inteles la ce se refera: e proza scurta, memoriile cuiva numit Paula ori ce?

PE SCURT: e o pagina din jurnalul meu de pe DC in care vei gasi si scrisoarea tatalui Paulei :))) Nu e telenovela decat daca vrei tu s-o cauti :)))) Cat despre exprimare asta e nu suntem toti programatori.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush