Hotnews despre supereva.ro
Multumim www.Hotnews.ro ! Sunteti cei mai buni!
http://biz.hotnews.ro/articol_58647-SuperEva.ro-un-nou-site-pentru-femei.htm
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Raspunsuri
dana_ene spune:
Felicitari, Mirela !
Meriti !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Gabbriela spune:
frumos... 
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
gabi_j spune:
felicitari!!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
Alyssa spune:
Eu cred ca nu sint in pas cu moda...
Consider site-ul Supereva o prostie mare, o insulta la adresa femeilor inteligente!
Oare chiar femeia moderna are un asa apetit pentru telenuvele de le citeste si pe cele slabe de tot pe Internet?
Ortansa spune:
Alyssa,pe SuperEva nu sunt numai telenovele.se intampla chiar sa fie doar una.daca nu-ti place e ok,de gustibus,insa consider ca mesajul tau e o insulta la adresa catorva femei care "misuna" pe acolo.
in afara de telenovela respectiva, ce altceva consideri ca mai e insultator acolo?
no offence.
Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)
Witchie spune:
hai sa-i zicem bildungsroman, nu telenovela. e bine asa?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
desprecopii spune:
Alyssa - sunt unii oameni care nu inteleg nici o gluma. Trebuie mereu sa le spui: Gluma!!!
Altii nu inteleg fineturile, glumele prea fine si parodiile.
Este intr-adevar nevoie de un anumit nivel sa poti gusta o gluma, sa poti raspunde in acelasi registru si sa ... well, nu vreau sa iti tin teorie.
Poate ca ar trebui sa nu citesti acel site. Pur si simplu ignora-l daca nu il intelegi. Tu ai telecomanda in mana.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Alyssa spune:
Am spus ca nu sint in pas cu moda... Dar finetze am indeajuns si cultura la fel ca sa imi dau seama de calitate...
Sicer, este un site unde Paris Hilton s-ar intilni cu Jessica Simpson...
diadaniela spune:
si daca nu-ti place de intri?
ca vad ca esti bine informata!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana