Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am uitat sa va intreb daca merge cineva la cursuri prenatale. Cica ar fi la Filantropia si la Universitar. Eu as vrea sa merg. Inca nu am timp dar vreau sa ma interesez din timp ca sa ma organizez.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Adelyna,felicitari pentru tine si bebe.Nastere usoara!

Tzuna,daca afli ceva despre cursuri la Filantropia,merg si eu.

Bun venit noilor mamici.Sarcini usoare.

Pupici,
Mada21+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sosesc si eu... ce-i drept mai greu.
Dupa trasee intregi strabatute astazi in interese care mai de care mai de "afaceri" dar si de "placere" am ajuns acasa si m-am instalat in fata calculatorului. Intai am trecut pe la ... poate si voi va confruntati cu problema (mie mi se intampla si inainte de sarcina). Insa baiul e ca in urma "faptului" am remarcat acea scurgere roz de care va intrebam si in capitolul trecut. Oare a fost de la efort? Ca a fost efort nu gluma!!! Nu curge sange si, in urma verificarii, observ ca totul pare in regula dar ma sperie faptul ca se intampla chiar si pentru cateva momente. Voua vi s-a intamplat sau stiti ceva despre acest lucru? Orice sugestie mi-ar prinde bine!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Fetelor, va rog mult spuneti-mi si mie daca v-au recomandat medicii la care mergeti sa faceti vreun vaccin. Am o cunostinta care e in luna a 9-a si care ma zapaceste de cap ori de cate ori vorbim si se mira ...vaaaaai, cum nu ti-a zis nimeni ca se face de doua ori vaccin in sarcina? nu se poaaatee! Si m-am enervat in sarea asta de nu mai pot, pentru ca in plus ea sta si imi explica de fiecare data cand vorbim de ce sunt eu umflata(am tendinta spre edeme) si ce trebuie sa fac sa nu mai fie asa, desi ii explic mereu ca am redus mult sarea si ca dorm cu picioarele ridicate pe o paturica. Dar n-am cu cine ma intelege...ea e perfecta si le face pe toate bine, eu se pare ca sunt o ignoranta. Daca stiti ceva de vaccinul asta, lamuriti-ma si pe mine, va rog.

Bun venit noilor burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ce vaccin Arrisa??? ca si eu sunt la fel de ignoranta ca si tine
Eu nu stiu de nici un vaccin obligatoriu insarcina. Poate o fi cel cu imunoglobulina Rh (ptr mamicile cu Rh negativ si tatici cu Rh pozitiv)ca altceva imi suna dubios. M-ai facut si pe mine curioasa, sa imi zici daca prietena ta iti da detalii. Io zic sa nu te ingrijorezi.

roxana 18+

Mergi la inceput

Pai tocmai, Roxanici, ca nici eu nu am auzit nimic in afara de acel "vaccin" administrat gravidutelor cu RH negativ. Dar ea parea atat de sigura si m-a facut sa ma simt atat de prost incat am zis sa intreb, ca poate nu sunt eu suficient de informata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Pai ori o intrebi ori stai linistita si nu iti mai faci griji.
Mie nu mi-a zis nici unul din dr la care merg (de fam si O.B.)de vre-un vaccin si stau linistita.

Uite, m-am documentat un pic:

http://www.clevelandclinic.org/health/health-info/docs/2800/2811.asp?index=9758&src=news

http://health.discovery.com/centers/pregnancy/americanbaby/vaccinations.html

N-am gasit sa scrie undeva ca ar fi obligatoriu vr-unu din ele.

roxana 18+

Mergi la inceput

Ah, hormonii astia, simt si acum ca fierb dupa discutia cu ea.

Roxanici, de cate ori vorbesc cu ea imi pomeneste de acest vaccin, dar nu mi-a spus niciodata mai mult decat ca este obligatoriu si ca toate gravidele fac vaccin si iau vitamine. Si nu prea cred ca o sa mai vorbesc cu ea curand, avand in vedere schimbul conversational din seara asta. Oricum, o sa stau linistita.

Rebiana, probabil e de la efort. Poate nu trebuie sa te ingrijorezi decat daca problema persista. Si la urmatorul control intreaba medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by arissa

Fetelor, va rog mult spuneti-mi si mie daca v-au recomandat medicii la care mergeti sa faceti vreun vaccin. Am o cunostinta care e in luna a 9-a si care ma zapaceste de cap ori de cate ori vorbim si se mira ...vaaaaai, cum nu ti-a zis nimeni ca se face de doua ori vaccin in sarcina? nu se poaaatee! Si m-am enervat in sarea asta de nu mai pot, pentru ca in plus ea sta si imi explica de fiecare data cand vorbim de ce sunt eu umflata(am tendinta spre edeme) si ce trebuie sa fac sa nu mai fie asa, desi ii explic mereu ca am redus mult sarea si ca dorm cu picioarele ridicate pe o paturica. Dar n-am cu cine ma intelege...ea e perfecta si le face pe toate bine, eu se pare ca sunt o ignoranta. Daca stiti ceva de vaccinul asta, lamuriti-ma si pe mine, va rog.

Bun venit noilor burtici!

nu am auzit nici eu de asa ceva!aici astia nu-s asa stresati ca in tara cu 1000 si una de analize!
intr-un fel e mai bine! in schimb aici am aflat ca tre sa fac un test, pt ca cica grupele de sange 0 si B nu se impaca prea bine (iar eu si sotul meu pe astea le avem). n-am auzit nici de asta pana acum!
trebuie sa ma duc la culcare, ca maine am o zi grea!
e ecografia si imi trec numai prostii prin cap. sper sa reusesc sa inchid un ochi!!!
noapte buna!
ana 20+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara
Am revenit dupa o absenta de 2 luni dar va spun sincer nimic nu mi-a lipsit in perioada asta cum mi-a lipsit forumul
Am stat la socrii o perioada dar..... m-am intors in Bucuresti.
Eu sunt binisor si spun asta deoarece am citit ultimele 4 pagini si nu am remarcat sa se fi ingrasat cineva asa de mult ca mine:am luat 7 kg;nu mananc f mult si beau destule lichide dar nu stiu de ce arat de parca as avea 6 luni(asa spun surorile mele care au nascut una in 06.2005 si cealalta in 03.2006);dr m-a vazut pe 7 sept ,mi-a zis sa fac triplu test in sapt 14 si eco 3D demorfologie fetala in perioada sapt 18-22 si sa vin dupa asta la el cu rezultatele.Sunt tare necajita ca nu ma cheama lunar cum fac alti medici
Surorile mele zic sa stau linistita ca stie el ce face dar , dupa ce am pierdut 2 sarcini , numai linistita nu sunt.Pe 8 noi ma duc la eco sa vad ce e si cum e; mi-a frica dar nu stiu de ce;aparent totul e ok doar ca eu as vrea sa vad in fiecare ora ce face bb, cum e, sa fiu sigura ca e bine.Sper sa am timp sa facsi eu cateva poze si sa le pun in album.Mi-a placut ideea cu prezentatul asa ca ma prezint:Marta 35 ani si ceva ,de profesie inginer chimist,ocupatia de baza consultant la o companie de executive search si suplimentar consultant la ING Asigurari de viata si , intre doua joburi, gravidutza cuminte in sapt 19.
Va pup dulce si sper sa intru macar la 3 zile sa vad ce mai faceti.

marta

Mergi la inceput