Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 9
adar spune:
Dacia te vad mama, te vad, da am o bebelina dintoasa care nu prea ma mai lasa sa scriu
Eu am mai baut si cola light, dar incerc sa ma abtin pe cat posibil si beau apa minerala, plata
De indulcit imi indulcesc cu Diamant lichid, mi se pare mai bun la gust ca zaharina, iar ceai ai voie fara nici un fel de probleme, si negru si verde si mov
LA MULTI ANI sotului tau si multa sanatate!!!
Poti manca o bucatica de cioco de pofta, nut e omoara nimeni
am comis-o si eu intr-o zi cu un Toffiffee
Babe nu prea ai voie nici un fel de frunze
dar poti rontai una din plastic, ca sa te simti mai bine
![]()
Alebazi nu ma supar puiule, de ce sa ma supar ?????? Modific imediat in listuta, sigur ca da
Alina am tinut-o 4 luni, am zis 3 ??????? 4 luni, si am slabit 14 kg. Nu va complexati pentru ca v-ati facut o favoare intr-o zi
ganditi pozitiv. Se poat face si 1-2 zile de pauza, cand simtiti ca nu mai puteti, numai ca dupa aceea, va fi mai greu sa reincepeti, eu de-aia recomand gustatul in locul pauzei.
Daca as fi tinut-o asa strict, eu una n-as fi reusit
FETELOR, astept greutatea, n-a terminat nimeni prima serie ???? Ca eu maine o termin pe a doua, desi nu-mi fac sperante mari la cantar, ca am mai pacatuit intre timp
Acum sunt la ultima zi de legume/fructe. Ieri am built-o de-a dreptul, ca n-am mancat toata ziua nimic, sa mananc cu sotzu cand vine. Si ce credeti? A venit cu un prieten, ca aveau ceva de discutat.
Ala a mai sunat un tip, a venit si ala cu nevasta
apoi a sunat-o si asta pe nevasta-sa, si a chemat-o sip e ea. Si i-a zis sa treaca sip e la un vecin, sa-l ia sip e ala
. Am crezut ca inebunesc
cum sa invite atatia oameni in casa altcuiva ???????

Ideea e ca au plecat azi dimineata la 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!
eram neagra de furie
n-am mai mancat nimic de suparare
pana am facut un dus, s-a facut 3 jumate
m-am culcat, si la 7 mi-a dat Maia trezirea !!!
Aaaa, si totul a culminat cu faptul ca AU FUMAT IN SUFRAGERIE !!!!!!!!!!!!!! TOTI!!!! Noi nu fumam in casa, din cauza Maiei, dar ei n-au avut nici o treaba
.
Azi am mancat un castravete
mi-am pus vopseaua in cap si acu n-am chef de nimic
is obosita rau!
Ma duc la cupilu meu!!!!
Va pup.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
dacia spune:
Imi pare rau pentru tine Adar
E cumplit sa-ti vina asa pe neasteptate atata lume in casa...si poate vroiau si tratati...
Macar bine ca n-ai mancat de suparare.Eu una asa sunt.Cand sunt suparata sau nervoasa bobinez intr-o veselie tot ce-mi iese in cale

Acu' du-te si te odihneste si zi-i sotului,alta data sa propuna petrecerea la altcineva.
Azi sunt tot la carne si...mi-am mai pierdut din elan.Parca nu mai imi place asa tare.As pofti la o fructa ceva....
Eu fac sport.
Am o banda de alergat si o folosesc de 2,3 ori pe sapt (nu alerg,merg rapid)
Si mai am un steper la care mai fac din cand in cand.
De abdominale m-am cam lasat dar tre sa incep iar ca ...la burtica e problemuta(dupa 2 copii...)
Hai ca v-am
si ne mai auzim (citim)
Irina
, Edy cel scump
4 ani si Amy creata
1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
Lolly spune:
Astazi este ultima zi de carne. Ultima, fetelor... Gata cu
, gata cu carnitza - cel putin pentru inca 6 zile.
Acum, trei zile sunt un copil fericit. Lapticul imi place, branzica... pap non stop daca mi se da...
De ce se incepe totusi dieta cu carne? exista o "egzlipatie"? Dar, pentru urmatoarea transa de carne... o sa imi umplu frigiderul cu... peste... eventual conserva. 
Deocamdata: apa plata. Pana maine...
Babee spune:
S-a terminat si ziua carnoasa
..si marturisesc o abatere
-o gogonea ca nu-mi aluneca nicicum carnea aia.Sepiile au mers de minune
..si am baut la apa de numa
Maine e zi de lactate..si tot asa.Vedem miercuri dimineata ce-a iesit.
Adar eu dadeam de mana musafirii aia..ca multi au asa o doza de nesimtire in vene...
Nu mai da nimeni raportul cum a trecut ziua???Haideti ca eu ma bazam pe incurajarea voastra
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
dacia spune:
La mine a fost ultima zi de carne si a fost f. bine.
Am mancat numai gratare de mi s-a acrit.Merci Adar pt urari sotului
Am si calcat pe bec cu o lingurita de inghetata si putin lichior.

M-am aprovizionat pt. maine cu un frigider plin de tot felul de branzeturi si lactate.Sa vedem ce-o fi...
Sport n-am facut deloc(sa-mi fie rusine)![]()
Pa ,pa ,noapte buuuna!Irina
, Edy cel scump
4 ani si Amy creata
1 an comoara noastra
Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
Dana_ch spune:
buna dimineata!
eee cum stati cu dieta?
eu am terminat cele 3 zile de carne, ce bine ca ma cam saturasem de atata carne,azi incep cu branza lapte....
dacia La multi ani!sotului.
nu va lasati prda ispitelor fiti tare pe pozitii.
Poze cu
Lucas
poze noi
adar spune:
Fetelor, felicitari!!!! Vedeti ca merge treaba daca suntem impreuna ???? Am stiut eu ca va iesi o treaba grozava! Eu am terminat a doua serie si vin la raport cu .... alte trei kg in minus ..... 

Sunt fericita de nu mai pot ... si acum sa va spun ... secretul: am pacatuit cu o bucatica de pizza, un toffiffee si niste mar cu biscuite de la Maia ...
ca ramasese ... Si cu toate astea, au mai plecat 3 kg ... nu-mi vine sa cred ... sunt extrem de fericita. Asadar, pentru a doua oara mi se confirma faptul ca atitudinea este importanta, ca trebuie sa crezi in ceea ce faci ca sa dea rezultate, ca nu trebuie sa faci foamea ca sa slabesti ...
Haideti fetelor, ca intr-un an vom fi fotomodele daca o tinem asa ...
Astept si alte cantariri si, daca cumva nu dati jos foarte mult, sau stagnati, nu va speriati, organismul lupta in continuare cu kg ... nu renuntati !!!
Va pup si va doresc sa traiti bucuria mea ....
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
Dana_ch spune:
adar 

ce super ,eu numai de luni am inceput asa ca mai am de asteptat,de cantarit nu m-am cantarit deloc si nici nu o sa ma cantaresc decat dupa cele 9 zile.
sa stiti ca impreuna e mai usor,ai un suport moral si trebuie sa reusim,cred ca inceputul e greu.
Poze cu
Lucas
poze noi
aalina2003 spune:
Se vede treaba ca "abuzurile" au fost mai importante decat am crezut eu.(mai ales in zilele de legume). Au trecut 9 zile si nu raportez decat 1 kg in minus. (de fapt 900g)..Asta e! Poate peste alte 9 zile o fi mai bine!
adar spune:
alina - da ce mancasi mama ??? Adica cu ce pacatuisi ???
Lasa, nu-i bai, avem timp berechet ... sunt absolut convinsa ca de Craciun vom fi super mistoace ...![]()
dana - sa stii tu ca pentru mine a contat foarte mult faptul ca v-am avut pe voi ... cand n-ai cu cine impartasi bucuria sau supararea e altfel. Eu sunt tare fericita si repet: vreau sa va aud si pe voi spunand asta!
Haideti fetelor, capul sus, pieptul inainte si LUPTATI >>> OSTENII MEI !!!!! ![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari