Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 4
Lemoni spune:
Succes fetelor!
Eu nu ma bag inca la dieta ca nu am de slabit decat 5 kg si acum am inceput sa maninc mai mult sa vad daca pot sa-mi pacalesc metabolismul o sa o tin asa vre-o 2 saptamini ori o sa trebuiasca sa slabesc 7 kg ori poate numai trebuie sa intru in dieta deloc.Dar va citesc sa vad rezultatele si daca va fi nevoie o sa incerc si eu.
Va pupic si mult succes !
adar spune:
Lemoni - cum adica ????
Ca m-ai bagat in ceata cu "pacalirea" ....
FETELOR, CUM MERGE ???????????????? MAI SCRIE CINEVA SAU ...... ????
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!
... ar putea fi copilul tau ...
Lemoni spune:
tocmai am citit asta intr-un articol si il dau copy:
pacaleste-ti metabolismul: cea mai mare greseala este sa mananci foarte putin ca sa slabesti. Metabolismul tau se obisnuieste sa traiasca cu mai putine calorii si intra intr-o "stare de alarma": pentru ca mancarea lipseste, organismul hiberneaza. Cand reincepi sa mananci chiar si mai putin in plus, nu este pregatit sa arda calorii in exces si te ingrasi imediat. Iata cum poti evita acest fapt: insista cu o dieta echilibrata care sa nu coboare sub 1.300 de calorii pe zi, exercitiile la sala sa fie regulate ca organismul sa se obisnuiasca cu un echilibru intre activitatea fizica si alimentatie, iar cand ai ajuns la greutatea ideala, nu abandona. Este momentul sa mentii o dieta de circa 1.600 - 1.700 calorii pe zi, facand mereu multa miscare si evitand portiile exagerate de mancare.
alexutza_26 spune:
Fetele - buna dimineatza
Deja a doua zi de carne, prima a trecut repede si nici macar nu am simtit ca am mancat numai salam si rulada de pui...
Am facut o prostie exact in dimineatza asta - am facut cafeaua cu zahar..dar oricum cred ca o lingurita acum nu face atat de rau..nu?
Voi cum stati???
Alina cum e la tine, merge?
Adar - tu ce zici?
Mamica fericita de Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
adar spune:
lemoni - asa o fi draguta mea, da' mie mi-e frica ... eu raman fidela la 3-3-3
alexutza - stai linistita, eu am mancat mamaliga in ziua de carne si nu consider ca am facut o crima ... Dupa cum spuneam si la inceput, se poate gresi, pacatui ... ideea e sa nu devina obisnuinta ...
hai, va pup, ma duc la Trompetzica ...
adar spune:
Slaba miscare pe aci fetili ... ce faceti, ati dat iama in oala cu sarmale ???
adar spune:
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, MAI TRAIESTE CINEVA SAU ATI MURIT TOATE DE FOAME ?????????
aalina2003 spune:
Ada, n-am murit de foame, sau nu inca..dar ieri a fost cam greu cu conexiunea dimineatsa si apoi s-a infiintat husband la calculator si gata! Ieri am tinut-o toata ziua cu branza de vaci proapspata, cascaval, lapte si seara..ei bine, seara am dat iama nu in oala cu sarmale ci in oala cu ardei umpluti cand am mancat 2 ardei mari...fara ardei, doar umplutura..dar destul si aia, ca e cu orez..da' asta cred ca stiti si voi..Ma rog, azi incerc sa ma tin tare in continuare! Mi-am mai luat si un ceai chinezesc antiadipos care ajuta si la constipatie..ca imi cam da tarcoale. Cam atat despre mine! Voi?
alexutza_26 spune:
Buna dimineatza,
Inca nu am murit, dar am avut ieri o zi tare agitata..numai vizitatori si a trebuit sa le stam in fatza cu te miri ce...
In fine, azi e ultima zi de carne, ma simt asha plina incat cred ca nu mai mananc prea curand carne..de nici un fel...
Am inceput sa imi fac curaj ...ca maine incep cu lactate...deja al meu sot cand vede ca tot deschid frigiderul...imi zice ca o sa o iau razna in curand..dar inca rezist!!!!
La voi cum merge treaba????
Bafta multaaaa!!!
Mamica fericita de Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
mickey79 spune:
buna fetelor sunt noua pe acest forum.Ma primiti si pe mine?
Vreau sa slabesc dar nu pot.
vreau mai multe sfaturi de la voi.
Vad ca sunteti puse pe fapte ceea ce imi da curaj.
Eu am 1.75cm si 70kg.
Vreau sa stiu mai multe de aceasta dieta 3 3 3
Pentru cat timp trebuie sa o faci?