Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Bune fetele,

am nascut acu o luna si am in plus 18 kg fatza de cat aveam initial, adica; 1,58 inaltime si am acum cantarita 76 Kg fata de 58 cate aveam ...stiu nu eram vreun manechin nici atunci, da' cel putin ma simteam in largul meu...

As vrea incepand de maine sa incep si eu cura...tinanad cont ca pe 12 nov avem botezu lui Gabitzu si sincer trebuie s a ma imbrac in ceva,nu?

Ce ziceti ma primiti???
Intrebare: CAFEA - am voie cu zaharina?

Mamica fericita de Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

lolly - ok, te iertam si pe tine si luni te asteptam cu nr de kg pe care le detii. welcome!!

alexutza - welocome si tie. DA, ai voie cafea cu zaharina, eu beau cu tona ....

Fetelor, am pacatuit ... ... am mancat aripioare de pui cu .... mamaliguta ... asta e ... maine post negru!!! Glumesc !!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

... ar putea fi copilul tau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Adar si Alina da,totul arata bine in cifre dar in oglinda
Mi-e frica tare pentru dupa,cred ca totusi mai astept putin ,pana acum 3 saptamani am alaptat asa ca mancam ca sa am lapte.
Mai astept 1 luna,daca nu slabesc revin si suferim impreuna.
Adar si eu sunt din Sibiu.

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Adar - ma simt tare in forma azi...am inceput dimineatza cu o cafea mare de tot cu zaharina....si acum 10 min m-am uitat in frigider sa vad ce ash putea sa inghit in urmatoarea ora...cred ca nishte salam cu rulada din piept de pui...ce apetisant suna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna fetelor!

vreau sa incep si eu un regim si poate ca asa impreuna o sa pot sa tin un regim si sa reusesc sa dau din tonaj.

a si apropoo vad ca mai sunt fete din Sibiu,ce super.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ieri a fost ultima zi de carne, nu am trisat (inca!), dar nu prea mai pot sa vad carne in fata ochilor..moooama ce-as mai fi baut un lapte!..sau un suc!!...Azi am inceput cu un iaurt, mai tarziu un fagaras si am mai baut si lapte cu cafea..sa vedem ce-o mai fi pana diseara!
Mamaluidavid, cum spui tu asa sa fie..te-asteptam peste o luna, da' noi o sa fim atunci atat de slabe incat...oare?

Mergi la inceput

Aalina2003 - BRAVOOO, esti pe drumul cel bun....tine-o tot asha
eu de abia sunt in prima zi de carne...oooffff, mai am destule zile pana ajung la fructeee

Mergi la inceput

Mamaluidavid – deci renunti acum ???? Pai si eu zic ca n-avea rost sa te chinui … Ma bucur sa aud ca esti sibianca. Uite, eu cred ca te-ar ajuta exercitiile Pilates, nu cura de slabire, daca le vrei, ti le pot trimite pe messenger, adresa mea e adar386. Pupici

Alexutza – felicitari!!!! Eu am trecut la lactate si … am uitat sa-mi iau iaurt … deci n-am decat sa stept pana vine hazband pea casa sa-mi aduca

Alina – ufff, asa m-am bucurat dimineata ca am scapat de carne …. Eu am mancat un Regenon si un Vitamax deocamdata … sa vedem mai tarziu … am ceva branzeturi pe acolo darn u ma tenteaza. Imi astept Activia !!!

Bai fetelor, intr-adevar cele mai grele zile sunt cele de carne. Aseara am luat niste aripioare de-alea picante de la “zboara puiule, zboara” si le-am facut la cuptor. Au iesit nebunie !!!! Trebuie sa ne concentram sa vedem ce putem manca tura viitoare, ca eu salam nu mai pot vedea in fata ochilor !!!!!!!!!!!
Ma simt mult mai bine de cand iau Vitamax, am luat Calibrum darn u e bun de nimic, apa de ploaie …

Ma duc la o cafea.
Va pupez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mey Adar, mey, tu mananci si Regenon si mai bei si cafea...! Poti sa dormi?

Mergi la inceput

aalina - DA, dar nu prea am timp de dormit ...

Mergi la inceput