Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
adar spune:
Alina – ardei umpluti la ziua de lactate ????
Sa stii ca eu mananc umplutura de sarmale sau ardei la zilele de carne, dar la lactate nu am incercat inca …
Alexutza – asa e, e mai greu acum, dar lasa ca te vei obisnui sin u-ti va mai fi asa fomica … eu tocmai am de pregatit o pizza pentru hazband si … tre sa-mi testez puterea: resist sau nu resist ???
Mickey – bun venit. Te voi trece in lista imediat. Si voi incerca sa pun pe prima pagina si ce scrisesem eu despre dieta asta. In rest, daca citesti din urma si in viitor, nu ai cum sa dai gres. Durata … o stabileste fiecare, in functie de ce si-a propus …adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
OrbuGabi spune:
Buna ,am vrut si eu sa intru aici la voi dar am facut o enterocolita si am slabit 3 Kl in 2 zile,dar ma enerveaza starea pe care o am .Poate dupa ce ma pun pe picioare am sa incep si eu cura 3-3-3.
Am uitat sa va spun greutatea mea inaite de enterocolita era 68,acum este 65,am 1.60 innaltime.Mult succes tuturor.
Gabriela mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete
adar spune:
gabi - bine ai venit ... imi pare rau pentru enterocolita ... sanatate multa iti doresc!!! dar nu ma pot abtine, tre sa zic; mi-ai amintit ca dupa ce am nascut, am avut multe complicatii la operatie, alte operatii facute dupa, etc, ideea e ca am slabit foarte mult .... toata lumea zicea "vai, da' ce-ai slabit!!!". La un moment dat, exasperata, i-am raspuns uneia care nu se mai oprea din mirari "Da, stiu ca am slabit, mai fac doua operatii si ma fac fotomodel!!!' Au ras ai mei cu lacrimi ...
Hai te pup si te asteptam dupa ce te faci bine!!! Si ne dai atunci kg, ok?adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alexutza_26 spune:
Buna dimineatza fetele!!!
Cum stati...cu foamea?
Traiasca dulcele gust al laptelui..toata noaptea asta am visat...cum deschid frigiderul si beau o cana mare de lapte rece....
Urate sunt zilele cu carne, iti pun rabdarea la incercare...
La voi cum e?
Mamica fericita de Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alebazi spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine???
Eu v-am citit vineri pe forum si nu eram sigura ca o sa tin cate 3 zile. Eu tin deja de cateva luni dieta disociata dar 1-1-1, si nu mai pot da jos nimic.
De aceea sambata dimineata cand m-am intrebat ce mananc mi-am zis lactate, apoi mi-am zis ca si dumninica voi manca tot lactate, iar astazi este luni si deci, sunt la a 3-a zi de lactate.
Deci vreau sa ma inscriu si eu.
Sambata dimineata m-am cantarit (eu oricum ma cantaream in fiecare zi) si aveam 56 kg, astazi de dimineata m-am cantarit din nou si aveam 54,3 kg.
Ma primiti si pe mine?
izabela
aalina2003 spune:
Bun venit tuturor fetelor noi, spuneti-i lui Adar datele voasrte sa va treaca pe lista de la inceput.
Alebazi, bine ai venit..da' cu dieta asta 1-1-1 cat ai slabit si in cat timp?
Ieri la mine a mers bine, adica branza de vaci , iaurt si lapte..fara cascaval, dar atata mi=- atrebuit, nu am facut un efort deosebit..cred si eu, dupa ardeii aia imensi!
Azi vreau sa mananc o mica mancare de cartofi si mi-am luat si o varza pe care sa o fac, fara carne, desigur...
M-am cantarit azi dimineata si am 70,4..stiu ca trebuia de-abia joi..dar daca tot dau cu ochii de cantarul ala, ce sa fac?
OrbuGabi spune:
adar multumesc mult ,deja incep sa ma simt mai bine,dar cred ca am sa mai astept pana sa incep si eu dieta pt. ca mai am ceva sarbatoriti in familie iar dupa 8 noiembrie(dupa ziua mea)pana pe 24 (ziua cumnatei)este timp sa tin si eu o dieta pe care vreau sa o asociez si cu,Cura de slabit Dr. Ionut Moraru,pe care am mai tinut-o si a functionat destul de bine.Am slabit nu 8 Kg cat trebuia dar 6Kg in 3 saptamani,am fost destul de multumita.
Va urez mult succes tuturor celor care ati inceput,incercati sa va abtineti cat puteti de la ispite.
Gabriela mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete
alebazi spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Bun venit tuturor fetelor noi, spuneti-i lui Adar datele voasrte sa va treaca pe lista de la inceput.
Alebazi, bine ai venit..da' cu dieta asta 1-1-1 cat ai slabit si in cat timp?
Ieri la mine a mers bine, adica branza de vaci , iaurt si lapte..fara cascaval, dar atata mi=- atrebuit, nu am facut un efort deosebit..cred si eu, dupa ardeii aia imensi!
Azi vreau sa mananc o mica mancare de cartofi si mi-am luat si o varza pe care sa o fac, fara carne, desigur...
M-am cantarit azi dimineata si am 70,4..stiu ca trebuia de-abia joi..dar daca tot dau cu ochii de cantarul ala, ce sa fac?
M-am ingrasat 11 kg in 4 luni, mancand ce n-am mancat eu niciodata, adica si 2 ciocolate/zi. Din aprilie tin dieta 1-1-1 si am dat jos 8 kg, dar din vara nu am mai dat nimica, nimica (am mai avut si eu scapari, adica mai trageam cate 1 Mars sau fursecuri, dar in principiu nu amestec alimentele). As vrea sa tin si eu dieta asta pana incepe postul Craciunului. Eu is cu posturile. Deja mi-am calcat putin pe inima ca nu mai tin posturile lunea, miercurea si vinerea. Zic si eu ca 2 saptamani n-o fi foc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Primiti si o balenuta de 74 de kile?
De astazi am inceput cu lactate, dar mi se parea ca geu pentru ca eu fara fructe nu pot trai.La mine nu exista zi fara fructe asa ca...am zis ca ar fi mai bine sa tin 1-1-1 ca nu rezist.
Astazi lactate..maine legume fructe si poimaine carne.Pot manca peste mult, da?
Am nevoie sa dau cateva kg urgent jos(in ultima luna am pus 6 kg) dar pentru ca nu prea mai alaptez e musai sa imi revin.
Ma gandeam sa tin cam 1 luna dieta asta si apoi sa trec pe un regim sanatos fara prajeli, fara paste, paine eu oricum nu mananc decat rar.
Astazi am mancat la micul dejun un iaurt de 500 gr, la amiaza am niste branza, iar seara lapte.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
dacia spune:
Buna fetelor
Ma primiti si pe mine?
Sunt foarte hotarata sa slabesc asa ca de azi vreau sa incep dieta impreuna cu voi.
Am 60 de Kile , 1.67 si vreau sa ajung pe la 53,54 daca se poate.
Sunt hotarata s-o tin mai cu strictete,cum am auzit ca a tinut-o Monica Anghel cu carne doar fiarta,gratar sau cuptor(nu salamuri si alte grasimi),carne slaba,fara prajeli.
lactate slabe
legume cat mai putin preparate,fructe multe
apa din belsug,ceai verde.
Imi place carnea si deja visez la puiul fript si la gratarul de azi......
La lactate imi va fi greu ca nu prea ma satur eu cu lapte si branza
Deci nu mai trebuie sa ma cantaresc pana in ziua 9?
Si alta intrebare :Pot manca 3 carne,apoi 3 fructe&legume si la urma lactatele?
Succes la slabit!Irina si Edy Irlandezu'
cel scump
!(5 noiembrie 2002)
Poze cu noi la 2 anisori
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite