Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna fete dragi !Mai spun si eu o data rezultatul dupa tura aceasta ca tare mi-ar fi de ajutor sa ma vad in listuta cu minusul de rigoare.Deci -2kg,acum am 78kg.Si poate ma invatati sa pun si poze sa va arat diferenta ,cum eram asta vara si cum sunt acum.Multumesc!

LoredanaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickey79 spune:

Buna fetelor m-am intors
Azi este ultima zi de lactate din a doua serie ,iar maine vin la raport (daca ajung la sora mea sa ma cantaresc ca al meu s-a stricat)
Oricum nu cred ca am slabit prea mult sau chiar deloc, dar sunt optimista si sigur voi slabi cele 5kg pe care le am in plus pana ma voi marita .
As manca ceva bun ,ce pot manca?Niste biscuiti nu am voie, macar dimineata ca apoi am toata ziua la dispozitie sa ard caloriile?
Maine incep o alta serie , deci va fi prima zi de carne .
A inceput sa-mi placa sa mananc asa dar este mai greu cu dulciurile(ca-mi plac foarte mult)

Va urez succes la slabit si sa slabiti cat mai mult nu ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Eu am terminat - termina astazi - ultima zi de fructe/legume din a doua serie. Am mai dat jos un singur Kg. Acum: 57 KG.
Din pacate incepe iar portia de carne...
Nu stiu ce o sa fac sapt viitoare, pentru ca plec in concediu - si putin din tara - si nu stiu in ce masura o sa ma pot tine de cura.
Spor la slabit, fetili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Fetili am comis-o rau,acum am mancat biscuiti cu crema de la copii ,mancau ei cu pofta si nu am mai putut.Promit ca maine recuperez promit.Nu am mancat decat 6 biscuiti mici.

NU MAI FAC!.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...prima zi de carne e pe sfarsite si am pacatuit cu un mar! Nu dati cu rosii dar pur si simplu nu am mai putut sa ma abtin. E prima oara cand tin un regim asa strict din cauza ca am o maaare pb. Daca mi se interzice ceva...e jale asa ca prefer sa imi fac eu meniul...deci...deocamdata incerc sa ma tin de regim dar....nu stiu daca voi reusi sa il duc la capat.
Azi de la carne(eu nu mananc carne asa des ca nu ma omor)mi-au iesit niste exeme pe fata de zici ca sunt zombie. Dar...maine e o noua zi si mai vedem!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hello la fete!
A 3-a zi de carne din seria 2.
Adar te rog sa ma treci si pe mine cu -2,3 kg dupa prima serie,adica 51,7.
Am cam pacatuit eu, aseara cu cateva felii de mandarine de la pitic,ieri peste zi am papat la restaurant si pe langa friturica mea mi-am bagat nasul si in farfuria sotului,deh arata prea bine.Dar putin de tot,si nu o sa mai trisez,promit.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

buna dimineata, luptatoarelor

Nu am mai intrat pe forum de 2 zile pentru ca Miercuri pe 15 nu m-am putut deloc conecta pe DC iar ieri mi-a fost rau si nu am venit la serviciu.
adar, scrie acolo, dupa a 2-a serie de 3-3-3 am 54,4 kg adica -200gr
Ce sa fac?! Asta e. Bine ca n-am +kg. Sper ca in postul acesta, cu "dieta 1" (vorba lui adar) sa-mi ating visul
adar, ia spune-mi,daca mananc, de exemplu astazi, salata de cartofi cu ceapa si masline, pot sa bag cate o portocala, sau stafide sau seminte crude?. Eu obisnuiam sa mananc zilnic cate o portocala pentru sistemul imunitar si seminte crude pentru tranzit intestinal mai usor. Ce zici, pot? Sau nu trebuie nimic, nimic, altceva?!
pentru luptatoarele care au mai pierdut kg
pentru luptatoarele care nu au mai pierdut kg (ca mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mai fetele nu stiu ce se intampla de scapam numa' de 1kg dupa 3-3-3........... o fi luna sau ce?
Si eu am pacatuit ieri seara! Am papat cateva lingurite de varza calita de la fiica-mea (ca deh nu se puteau lasa...) si un coltisor de painica ca era tare proaspata si mirosea........ yam-yam..... V-am spus ca mor de foame ieri! Na, ca am calcat in strachini! Se duce si 1kg dat jos pe tura daca nu-s cuminte! Dupa cum vedeti ma cert singura!
Asa ca nu ma prea tare si nici nu ma sau , ca nu mai fac!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Slabitoarelor – felicitari si la mai multe date jos !!! Va trec imediat in listuta.

Mickey – hai mai … tu suferi de pesimism ??? Sigur ca vei da jos cele 5 kg … ce naiba … daca simti ca nu mai poti, fa si tu o pauza de o zi, mananca ceva bun si apoi revii cu forte proaspete!!! Bafta! Mie mi-a cazut tare bine pauza.

Gabi / dordia– N-AM AUZIT NIMIC !!!!

Alebazi – hmmm, nu stiu ce sa zic … deja sunt acolo in salata amestecate si cartofi, si ceapa si masline … daca ai putea sa le lasi ar fi bine, daca nu … ce sa zic, incearca si tu, si daca vezi ca se ridica acul la cantar renunti!

Nu va bat ca am dispozitie buna! Va iert pentru pacate ca-s fata de gasca si recunosc ca mai calc si eu pe alaturi … ideea e sa nu ne tot dezmierdam si sa renuntam treptat la dieta. Va rog sa aveti grija, e vorba de noi, de aspectul nostru si, de ce nu, de ambitia noastra. Pai ce mama zmeului, cu ce-s mai bune alea slabe ca noi??? Adica ele pot si noi nu ??? Nooooo, putem, si le vom arata de ce suntem in stare, ok ???????????????

mi se umple inima de bucurie, cand vad ca uite asa, de la o serie la alta, mai trec cate un minus in lista ... fie el si numai de 1 kg. eu de exemplu, nu ma astept la nimic tura asta, insa voi continua cu dieta pentru ca sunt constienta ca voi reusi!
Va pupez maxim!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Buna, fetelor!
Va "urmaresc" de cateva zile si imi creste din ce in ce "pofta" de a tine si eu dieta 3-3-3.
Am 2 baieti, de 4 si de 5 ani si pe langa asta nu prea mi-au priit "atentiile" sotului, care ma rasfata cu prajituri, hamburgheri, snack-uri, napolitane, etc. (scuze pentru enumerarea lucrurilor interzise) asa ca de la 66 kg ce le aveam in vara (si nici atunci nu era tare bine la aprox. 1.66 inaltime )am ajuns la 72 de kg. Am dat eu jos vreo 2 kg cu "putina atentie" in ultimul timp, dar cred ca e nevoie de masuri mai ferme. E drept ca la "acumulare" ma ajuta si anticonceptionalele monohormonale ce ma fac sa retin mai multa apa decat ar trebui, dar sunt convinsa ca , de fapt, de vina sunt dulciurile si "as manca ceva bun" cand vreau sa-mi ridic moralul. Asa ca am tatonat terenul atat aici la voi, cat si la sotul meu, si ma gandesc sa ma apuc de maine, in ordinea clasica carne-lactate-legume/fructe.
adar - te rog sa ma treci in listuta ta cu 70.5 kg ce le aveam dimineata, ca pana maine dimineata oricum nu se schimba semnificativ. Multumesc.

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput