Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 29
Lolly spune:
Adar...
Astazi am mai tinut o zi de fructe: a 4-a.
Asta pentru ca... A inceput postul si.. Asa am crezut eu de cuviinta.
De maine... carne...
Cum impacam si capra si varza? 
kittygreeneyed spune:
Am si eu o intrebare: soia si produsele din soia (ex. lapte sau branza de soia) merg la dieta?
Si daca da, unde se incadreaza? La carne, ca e practic inlocuitor; la legume-fructe, ca e vegetala sau la lactate - braza sau laptele de soia? 
Kitty, mamica de Adi si Robi 
Dana_ch spune:
Din pacate eu ma retrag,fetelor,din motive de sanatate,asa ca adar sa ma scoti te rog din lista.
oricum nu ma las batuta si am sa incerc altceva.
spor la slabit si felicitari care au mai reusit sa dea din kg.
o sa va urmaresc si sustin in continuare
Poze cu
Lucas
poze noi
dacia spune:

Fiecare organism reactioneaza altfel la o dieta
(Unele slabim,altele nu.)
Al meu nu pare sa fie impresionat de eforturile mele si ale psihicului meu de a ajunge cu 6 kg in minus.Sta ca puturosul si nu arde nimic.Se pare ca nu vrea de vorba buna.Vrea oare ceva mai drastic?

Sa incerc numai cu apa?
NU REUSESC SA SLABESC!

Nu-s o pofticioasa si-s perseverenta in hotararea mea de a slabi...DAR....vad ca ma abtin cam degeaba
Am sa reincep dieta mea veche...poate am mai mult succes...
alebazi spune:
Aoleu, fetelor!!!
Eu am trait cu impresia ca am vazut pe cantar 53,4 kg, in loc de 54,4 kg si am zis ca am slabit 200 gr, cand colo m-am ingrasat 800 gr.
Doamne, ce
mai sunt. Vai de capu' meu, si nici
nu sunt.
Pai atunci, adar, renunt la portocale, la seminte, la tot. Mananc doar ce trebuie. Imi fac eu si o zi numai de portocale.
Trebuie sa ma pun pe treaba ca nu se mai poate. Si nu am pacatuit deloc
(decat cu gandul
)
dana ch, ce probleme de sanatate ai, daca nu sunt indiscreta?
si mie mi-a fost rau ieri, nici nu am venit la serviciu; am avut o cadere de calciu si nu mai stiu ce; mi-am facut azi analizele sa vedem ce lipsa am, dar postul tot il tin; asa m-am obisnuit. Sanatate multa si 
va pup
, fetele, si nu cadeti prada ispitei in weekend.
ne vedem luni (eu am internet la serviciu
)
aurora1 spune:
Da, Adar, acum m-am urnit si vreau sa merg mai departe. ![]()
Nu inteleg de ce ma doare zona ficatului ( ori e pancreasul ?) Este singurul lucru care ma deranjeaza, poate este de la mancarea de post, dar mananc dietetic si incerc sa "bag" cate putin la interval de 3 ore. O fi de la otetul de mere ? ![]()
Mi-am cumparat capsule de redigest in speranta ca ma vor ajuta.
TGIF spune:
quote:
Da, Adar, acum m-am urnit si vreau sa merg mai departe.
Nu inteleg de ce ma doare zona ficatului ( ori e pancreasul ?) Este singurul lucru care ma deranjeaza, poate este de la mancarea de post, dar mananc dietetic si incerc sa "bag" cate putin la interval de 3 ore. O fi de la otetul de mere ?
Mi-am cumparat capsule de redigest in speranta ca ma vor ajuta.
Eu stiu, Eu stiu de ce te doare ficatul! Bei oare macar 8 pahare de apa pe zi? Daca nu, astai problema. Maninci prea multe proteine si toxinele nu ies afara. Fratemiu a facut un diet de high proteins si a avut probleme cu dureri de ficat. Dar cind a ascultat de sfatul asta i-a trecut. Adar are dreptate, si v-a spus de la-nceput sa beti multa apa. De ce nu ascultati bre?
adar spune:
Kitty bine ai venit si spor la slabit! Trebuie sa recunosc ca m-ai bagat inceata cu branza de soia
tofu eu n-am mancat, dar chestiile celelalte, snitele, cuburi le-am papat la legume. Te voi trece in lista kitty, sper sa nu te deranjeze.
Lolly hmmm, e cam greu si cu capra si cu varza. Una e la carne, alta la legume/fructe
faceti cum credeti voi, daca voi credeti ca vreti sa tineti post, mancati numai legume / fructe pana de Craciun. Eu nu cred ca as putea!!! Dar va apreciez. Si respect decizia voastra oricare ar fi ea. Pup !
Dana ch ce s-a intamplat ????? Ce probleme de sanatate ai ??? Nun e lasa asa, spune-ne! Eu te sterg, dar
te mai asteptam pe la noi!
Dacia este practice IMPOSIBIL san u se slabeasca cu dieta asta. Nu renunta! Ai incredere in mine, vei reusi!!! Iti promit eu! Daca te tii de treaba, mananci numai ce ai voie, bei apa multa si faci putina miscare
eu garantez. Parol!!!
Alebazi 
Aurora n-am idee de ce ar putea sa doara acolo
pastilele te vor ajuta cu siguranta, insa ai grija la ce papi si cata apa bei sa nu-ti faci rau. Eu povestea cu apa am spus-o tuturor, dar tie in mod special. O repet si acum: BETI MULTA APA ( elimina toxinele, hidrateaza corpul, tine de foame
etc) SI LUATI VITAMINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TGIF sarumana! Suntem pe-o felie!![]()
FETELOR am deschis subiect nou AICI
De acum, acolo va astept ...
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???

MAIA