Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 31
asiza spune:

...pentru Pitikot...sa ai parte numai de bucurii in viata!!! 
Oana
31+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Gabitza_max spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Fetelor mie una imi e frica de epidurala asta! M-am gandit sa nu o fac...daca suport durerile! Stie cineva la spitalul Universitar trebuie sa am trusa mea pentru epidurala? Stiu ca nasa mea a nascut la Elias si au pus-o sa-si cumpere de la farmacie sistemul ala pentru epidurala, dar i-au spus in ultimul moment, adica atunci cand trebuia sa nasca...s-a dus sotul sa caute pe la farmacii prin tot Bucurestiul si pana a venit ea nascuse! Voi sunteti pentru epidurala? Am auzit pareri pro si contra, o prietena de-a mea a facut injectia asta in coloana si nu a mai simtit nimic asa ca a tra medicul de copil de a iesit cu umarul dislocat si cica se urcasera asistentele cu totul pe ea fiindca ea nu mai putea sa impinga atunci cand ii ziceau.
carla200535
Carla, stiu o mamicutza de sept.-oct, care a nascut la Municipal, unde, de altfel, voi naste si io, si careia i s-a spus sa-si aduca trusa de acasa (ma rog, de la farmacie). Doctorul a sfatuit-o, insa, sa-si cumpere trusa de la farmacia spitalului, ca cica ar fi mai ieftina decat la farmaciile din oras. Ea parca a dat la vremea respectiva pe trusa in jur de 70RON. Il voi intreba si io pe medicul meu la urmatoarea consultatie sa vad ce-mi spune si te voi tine la curent.
Pupici
Gabitza
31+ 
P.S.: incearca sa nu te mai stresezi atat de mult vis-a-vis de epidurala. Discuta cu medicul tau mai mult pe aceasta tema si vei decide tu singura ce vei face. Numai nu te mai stresa aiurea ca nu face bine la bebe, dar sunt convinsa ca nu-ti spun nici o noutate.

Daca te linisteste cu ceva, si pe mine ma apucase frica de nastere acum cateva sapt., dar am mai vorbit cu cateva mamici despre asta (amalia si monique, carora le multumesc f. mult

) la cursul pt. parinti la care am mers impreuna, si acest lucru m-a ajutat extrem de mult. Astept cu nerabdare urmatoarea consultatie cu medicul meu, ca sa-mi mai povesteasca si el diverse lucruri ajutatoare, si ora cu tipurile de nasteri de la cursul pt. parinti de la Spitalul Filantropia. Daca vrei si ai timp, ar fi bine sa poti veni si tu (cu sau fara sot) pentru a cunoaste o gramada de lucruri care te pot ajuta sa te linistesti cu siguranta! Cursul este joia de la ora 17.00 si dureaza 4 saptamani. Iar astazi este chiar prima ora a acestui curs, desi nu-i musai sa vii chiar din prima ora a cursului. Te astept!
Pupici din nou!
saryta spune:
Otikerekes, Lalarose bine ati venit in
.
Asiza multumim pt. veste.

A aparut si al 2-lea bb FELICITARI ZINA (refacere rapida) sa creasca bb Rares mare si sanatos si sa va bucurati de el.

.
Dolores multumim de veste astazi este zi mare.

Dany (refacere rapida) FELICITARI si sa-ti traiasca Irinuca.

.
Pitikot La multi ani! multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca.
Miro- multumim pt. stiri de la Dia si Ralu le urez insanatosire grabnica.

Mai asteptam vesti 

la toate burticile si mamicile.Pa.
Mariana - 35+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
Gabitza_max spune:
quote:
Originally posted by ama.lia
chris80 si eu am 2 kg+ fata de sapt trecuta... nu-mi vine sa cred!!! creste si copilul, in perioada asta cam 250 grame/sapt, iar restul???? e deprimant.
Amalia 35+ si
Amalia nu-mi vine sa cred!!!! Imi vine sa te bat! Arati foarte bine, ce-ti veni? Vezi ca ti-o iei!
Pupici
Gabitza
31+
fatima spune:
Inca un BEBE...IRINUCA, prima bebelusa...ce emotionant..Deny, sa-ti traiasca, sa fie sanatosa si mancacioasa...FELICITARI!!!!!!!

marinelaf, pentru aparatorile laterale, pernite sau pilote, se gaseste vatelina la metru (ca cea pt. captusit geci) , are grosimea de 1 cm, dar o poti pune in cate straturi vrei..eu chiar ma duc azi prin oras sa colind magazinele de materiale..sper sa gasesc ceva frumos..
fatima
37+ si
eva ioana
Gabitza_max spune:
URA URA URA pt. inca un bebic pe forumul nostru!!!!

FELICITARI ZINA!!!! 

Sa va traiasca sanatos, frumos si destept, fericit si cu noroc cu caru'!!!!! Recuperare grabnica, Zina!!!

Asiza multumim tare mult pentru veste! 

A_deju: sotul meu lucreaza la firma particulara si a aflat sapt. trecuta ca daca aduce dovada urmarii unui astfel de curs de puericultura primeste intr-adevar cele 10 zile de concediu. Deci, e pe bune!
Gabitza
31+ 
atudor spune:
Pup toate fetele!!!
Bebei, bine ati venit pe lume!!!!!!! Sa fiti sanatosi si papaciosi si sa va ascultati parintii!
Felicitari fetelor!
Sa inteleg ca ne apropiem toate de marele moment...
Pe mine ma incearca un soi de frica..Azi am o stare ciudata...ma tot intreb daca la mine va fi cezariana sau nu...Fatima, tu stii care e situatia cu T si V in spital....iar prezentatia pelviana cica n-ar fi un caz clar de cezariana...si mai pleaca si dr din tara...
Va pup
Ana
38w6d cu
Tiberiu Mihai
Gabitza_max spune:

Wow!!! nici nu termin bine de postat mesajul pt. Zina cu felicitarile pt. bebe Rares si citesc ca si Deny a nascut!!!! Ce zi superba e cea de astazi!!!!!

Felicitari Deny pt. Irinuca!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de o Irinuca sanatoasa, cuminte, frumoasa si care sa va umple casa cu bucurie!!! Ai grija de tine, mami, sa-ti revii repede repede si sa va intoarceti cu bine acasa! 

Gabitza
31+ 
dandusa spune:

OAUUUUUU,CE SURPRIZA....,DOI BB-EI FRUMOSI SI SANATOSI.

SA TRAIASCA SA FIE SANATOSI SI FUMOSI.
FELICITARI ZINA SI DENY,SA VA REVENITI REPEDE ,NOI SINTEM ALATURI DE VOI.

Pina diseara...,cine stie ,poate mai urmeaza cineva..
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa