Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 30
Mirona spune:
Deny - felicitari mamico. Chiar voiam sa intreb: bebelina mica inca nu avem?
Si iata ca am primit vesti despre tine. Sa-ti traiasca Irina si sa aveti parte de ea. Refacere rapida si te asteptam cu vesti si impresii. 
Multumim solilor: Oana si Dolores. 
a_deju se fac diferite cursuri de pregatire a noii mamici. Curs despre travaliu, nastere, alaptare, ingrijire bebe. La aceste cursuri pot participa si taticii. Al meu s-a cam plictisit - dar ce nu face omu pt cateva zile libere.
Statul ii da tatalui doar 5 zile libere la nasterea unui copil.
Daca face un asemenea curs - mai are dreptul la inca 10 zile libere - se considera ca este capabil s-o ajute pe lauza in cresterea copilului. Vezi daca exista asa ceva la tine in oras - faceti repede un curs - al nostru a constat in doua sedinte a cate 2.5 ore. A costat 1 mil de lei.
Daca nu exista - poti incerca cu dr. de fam - sa-ti dea o adeverinta cum ca sotul a urmat un asemenea curs - neaparat sa existe pe adeverinta cuvantul puericultura - si cu aceasta si certificatul de nastere al BB(copia lui) depune o cerere la servici si are dreptul conform legii la cele 10 zile libere.
Sper ca te-am lamurit. Daca mai sunt intrebari si stiu sa-ti raspund ... cu drag.
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
asiza spune:
WOOOOOWW....ploua cu bb-lusi astazi!!!! Ma apuca si pe mine batzul!!!!![]()
Deny. sa-ti traiasca Irinuca, sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa...iar tie iti urez recuperare grabnica!!!! 

Dolores, multumim de vesti!!!!! 
Oana
31+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dolores spune:
asiza succes la ridicat masina cea noua 
ZINA felicitari mamico.....sa va dea Dumnezeu santate, fericire si mult noroc in viata..va pupam 

dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
Lorym spune:
Deschid eu un nou cap. si apoi vin cu toate urarile de rigoare.Deocamdata sunt bulversata de tot ce se intimpla si tremur!

Lory
38+ sapt
Catrinel Rianna
Dbunny spune:
BeBe Rares si Bebelina Irina bine-ti venit pe lume. Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa umpleti viata mamicilor vostre numai cu bucurii.
Ieri am adus caruciorul. Toata noaptea am visat cu el
. acu mai trebe sa visez si cu mutritza lu fii-miu.
Am pus poze, dar numai cu carutul cela pan la 6 luni si cu maxi-cosi, celalalt e in cutie inca. Vine cu pompa de umflat rotile, frane de discuri, aparator de muste, ploaie si paturita. Cel mai fascinant e ca odata indoit...se ridica in picioare singur...iete scartz...
apesi pi boton si se ridica !Dolores am masa de infasat cu vanita ca a ta
. Mai lipseste patutul...
Dbunny
36+
Mirona spune:
iarasi eu
ma scuzati - am vb mai inainte cu Dia- am anuntat-o ca avem 2 bebei si s-a bucurat si ea mult. Deseara o externeaza.
Am mai vb si cu Ralu - ea este deja acasa - are in continuare dureri - a si racit pe deasupra. S-a bucurat si ea de aparitia bebeilor.
you all. acuma chiar ca tre sa fug in pat.
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
bamboletta spune:

AVEM BEBEI !!!

PITIKOT-

Bamboletta
37+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
alexandra_25 spune:
Buna burtici....eu am avut o noapte groaznica...mi s-a pus un junghi in picior si nu mai pot calca...si e asa de dureros...cred ca imi apasa pe ceva nerv....nu mai stiu ce sa ma fac....
Vad ca a-ti scris nu gluma....eu am fost plecata aseara cu Marius la consultatie la ochi...toata ziua la birou lucreaza la calculator si deja nu a mai suportat de durere....are miopie...ce suparat era aseara ca va trebui sa poarte ochelari....asa ca am venit destul de tarziu si nu am mai apucat sa va scriu...
Miraco....Andy trebuia sa plece luni dupamasa dupa ce veneau de la control...si stiu ca zicea Korina ca daca sunt probleme nu pleaca...asa ca pana la urma cred ca nu a mai plecat...
Apropo de morcovi...ai fost totala...eu deja am cateva straturi...![]()
...apropo de casuta...azi am primit un telefon de la primarie ca maine sa ma duc la 12 ca va fi tragerea la sort pentru etaj si nr.apartamentului....asa ca nu stiu cand ne vom muta...oricum nu mai apuc pana nasc....
Miro...multumim de vesti....eu chiar nu mai inteleg de ce o chinuie atata pe Ralu...saracutza...eu cred ca as ceda nervos...
Salar bonus de la servici.....????????....eu nu am auzit de asa ceva...
Dia......
..si suntem alaturi de tine!
Miro...mi s-a facut si mie rau cand am citit ce ti-a povestit Dia....sincer e ceva de neconceput......
Jojo_miha....ce-ti spuneam eu?....ca va fi bine totul...
Dolores.....la ora aia tu faceai gogosi???????.....cred ca ti-a fost tare pofta.....
ZINA........FELICITARI.....BINE AI VENIT PE LUME BEBE RARES.....ce emotii am......!!!!!!
Asiza...multumim de veste...
Inca un bebe.......vai fetelor....ce emotii am.....Deny...felicitari..
..sa-ti traiasca bebelina......ma bucur ca sunteti bine!
Ma duc sa ma linistesc...ca toata tremur...asa cum zicea una dintre voi.....noi urmam....
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
bamboletta spune:
Dbunny-felicitari pt achizitii 

Asiza-
felicitari pt noua masina
plimbare placuta
Bamboletta
37+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Gabitza_max spune:
Alexandra, multumesc tare mult!!! 

Io, sincera sa fiu, speram sa ma mai ingras un picutz de-a lungul sarcinii, ca toata viata am fost complexata ca sunt prea slaba. Dar cum seman cu mama inclusiv la cap. asta...se pare ca prea mult nu voi mai pune pe mine si, cred ca oricum tot ce voi pune pe mine in per. asta voi da jos dupa nastere sau chiar la nastere. Toata lumea zice ca e bine, asa ca o iau ca atare si incerc sa nu-mi mai fac griji si din cauza asta, ca inca nu ma plictisesc atat de rau. ![]()
O zi superba burticilor si bebicilor!
Gabitza
31+