Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

ZINA SI DENY BRAVOOOOOOO!

SA TRAIASCA BEBELUSII RARES SI IRINUCA SI SA AIBA O VIATZA MINUNATA!

Pupicei, Ingeras 32+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

a_deju se fac diferite cursuri de pregatire a noii mamici. Curs despre travaliu, nastere, alaptare, ingrijire bebe. La aceste cursuri pot participa si taticii. Al meu s-a cam plictisit - dar ce nu face omu pt cateva zile libere.
Statul ii da tatalui doar 5 zile libere la nasterea unui copil.
Daca face un asemenea curs - mai are dreptul la inca 10 zile libere - se considera ca este capabil s-o ajute pe lauza in cresterea copilului. Vezi daca exista asa ceva la tine in oras - faceti repede un curs - al nostru a constat in doua sedinte a cate 2.5 ore. A costat 1 mil de lei.
Daca nu exista - poti incerca cu dr. de fam - sa-ti dea o adeverinta cum ca sotul a urmat un asemenea curs - neaparat sa existe pe adeverinta cuvantul puericultura - si cu aceasta si certificatul de nastere al BB(copia lui) depune o cerere la servici si are dreptul conform legii la cele 10 zile libere.Sper ca te-am lamurit. Daca mai sunt intrebari si stiu sa-ti raspund ... cu drag.

Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
[/quote]

conform carei legi? m-ar ajuta enorm sa stiu exact, ca sa stie si sotul meu ce sa comunice la munca, ca la el acolo daca nu te duci bine informat, il iau aia de la personal la misto.. multumesc de pe-acum!!!

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput