Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 20
dolores spune:
cleo tot dimineatza ma trezesc...va citesc si daca e ceva de postat, postez...daca nu, imi vad de treaba mea. te pup
dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
otikerekes spune:
Vai fetelor ce ma bucur ca sunteti atat de primitoare si dragute
Eu azi noapte cred ca am avut contractii false toata noaptea,sau cel putin asta cred sa fi fost.Am avut dureri de burtica si de spate foarte intense,care ma tineau cate 10-20 minute,apoi ma lasau o ora-doua...nu am dormit toata noaptea,am fost hotarata ca dimineata sa merg la spital,chiar mi-am revizuit bagajul.Dar surpiza:odata cu venirea dimineatii,durerile au incetat,m-am simtit mult mai bine,asa ca inca n-am plecat nicaieri
Azi peste zi am fost relativ ok,asa ca bebe inca sta cuminte in piscina lui

Plec sa incerc sa-mi pun la punct semnatura si revin.
Pupici la burtici 
dolores spune:
dbunny, dat tu cate lichide bei pe zi..ca in general pipi are culoarea de care zici tu cand nu prea bei lichide
dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
ama.lia spune:
panaa si eu simt bebelina miscand jos de tot... eu ma gandesc ca mai da si din manute fix in vezica mea.
nu te ingrijora, este normal!
amalia 35+ si 
dolores spune:
multumim tare mult giova de sfaturi..si te mai asteptam si cu alte idei care ne sunt de folos 
dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
dolores spune:
miraco, cand ma decid ce fac bun, iti zic 
dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
dianocica spune:
multumesc mult pt raspunsurile voastre despre scutecele din finet. pana sa intru pe forum nici nu stiam ca s ar folosi.
jojo_miha, sper ca e totul in regula cu bebelul. Si al meu a avut vreo 2 zile de cumintenie dar dupa asta parca nu l mai opreste nimeni. euma mir ca parca vrea sa iasa dar nu pe unde trebuie ci prin laterale, pe sus... cateodata ma intreb daca nu cumva burta mea a incetat sa mai creasca si doar el se face din ce in ce mai mare. simt ca nu mai are loc deloc. da-ne vesti cand te intorci de la spital
fetelor, voi aveti cumva greturi? eu de 3 nopti de abia pot sa adorm, imi vine sa vars in fiecare seara dar rau de tot. nu trece nici cu no spa.
dianocica,
34