Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 21
otikerekes spune:
quote:
Originally posted by aelita
otikerekes,bine ai venit!30+
Bine v-am gasit

Otilia
37+
Dbunny spune:
Dolores m-ai prins cu matza-n sac!
Lichide nu prea beau, si mai ales acum ca ma cam ustura gatul![]()
Monique baga neshte aripioare in duba(sau ceva puitz) asa cu neshte verdeturi pe langa...Eu asta facushi aseara.
Azi creca-i randu la supica fierbinte...doara doara mai scoate raceala din noi.
Dbunny
36
carla2005 spune:
Fetelor eu maine ma duc la control ecografie+ controlul periodic, dabea astept sa vad bebita iara! Si eu am impresia ca nu mai are loc, cateodata parca se baga pe sub coste de nu mai pot sa respir! Maine imi spune si cam cand sa ma pregatesc de nastere!
Sper sa fie totul bine, fiindca visez numai tampenii!
35
dolores spune:
pai bine mai iepurash...chiar vrei sa te procopsesti cu vreo infectie urinara???treaba tu, tu stii mai bine ce vrei si cum iti e mai bine.daca vrei sa bei lichide mai multe bine, daca vei continua sa te simti mai rau si sa te mai procopsesti cu inca altele..te pup
quote:
Originally posted by Dbunny
Dolores m-ai prins cu matza-n sac!Lichide nu prea beau, si mai ales acum ca ma cam ustura gatul
Monique baga neshte aripioare in duba(sau ceva puitz) asa cu neshte verdeturi pe langa...Eu asta facushi aseara.
Azi creca-i randu la supica fierbinte...doara doara mai scoate raceala din noi.
Dbunny36
dolores
34+
David Cristianpoze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
Mirona spune:
Buna fetelor,
Gio tzuca-te mama - merci ca intri sa vezi ce facem. Merci si de sfaturi. Pupici la Marcolino. Te mai asteptam.
Fetelor - am vesti de la Ralu - a plecat din nou spre spital. Are dureri si se interneaza din nou. Va tin la curent.
Despre Dia nu am aflat inca nimic. Mai astept.
Propun ca Tema zilei pt azi si maine:
Acte necesare dupa nastere:
1. Act de la maternitate (primit de la portar).
2. Cu acest act se merge la primarie. Mai sunt necesare
- copie certificat casatorie
- copii buletine (mama, tata)
Se depun la camera XYZ - se scoate certificatul de nastere al copilului.
3. Cu certificatul de nastere (+ copie) se merge la oficiul XYZ, se depune pentru ajutor de nastere (acei 1.950.000 lei)
4. Cu certificatul de nastere se merge la primarie pentru dosarul alocatiei (copie certificat, copie certificat casatorie, copie buletine).
5. Depunere cerere pentru salar bonus la personalul institutiei unde lucreaza mama.
6. Pentru taticii care au facut curs de puericultura - depunere adeverinta la institutia unde lucreaza pentru a beneficia de cele 10 zile libere. Mai este nevoie si de copie certificat nastere bebe.
5 zile de la stat + alte 10 zile daca a efectuat acest curs. Adeverinta aceasta o poate elibera si dr. de fam. cu o mica atentie. ![]()
7. urmeaza dupa incetarea concediului postnatal - de depus actele pt CIC ( la primarie).
Haideti sa incercam sa completam aceasta lista. Voi ce mai stiti pe langa? Mai este ceva ce nu am mentionat?
you all si mai revin cand am vesti despre Dia.
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
aelita spune:
Raluca,tinem pumnii,de data asta cred ca vine!!!!!
Mirona,multumim pt vesti.
cu tema zilei,eu nu stiu.
30+
carla2005 spune:
Adica ne da statul ajutor de nastere 1.900.000?
Chiar ma uimeste statul roman cu chestia asta! Si astia cine ii da primaria sau cine? La mine o sa fie mai greu fiindca sunt din Pitesti si o sa nasc in Bucuresti, actele copilului le voi face in Bucuresti ( certificat de nastere si ce o mai trebui) dar sper sa nu stau sa iau banii din Bucuresti ca mai bine renunt!
Carla2005
35
carla2005 spune:
Am gasit ceva pe net despre chestia asta poate mai e cineva in situatia mea
Acte necesare pentru intocmirea dosarului de indemnizație de naștere pentru copil nou nascut:
-cerere tip
-certificat de nastere al copilului in original si copie;
-buletin (carte) de identitate pentru ambii părinți in original si copie
-certificat de nastere pentru ceilalti copii ai familiei (original si copie);
-certificat de casatorie a parintilor copilului (original si copie);
-pentru copiii care s-au nascut in alta localitate decat cea de domiciliu a mamei trebuie prezentata o adeverinta eliberata de Primaria localitatii pe raza careia s-a nascut copilul din care sa rezulte ca nu a depus dosar pentru acordarea alocatiei de stat si alocatiei pentru copil nou-nascut;
dosar incopciat
Dosarul se depune la Primărie - Directia / Serviciul de asistenta sociala
panaa spune:
Multumesc pentru raspunsuri, incurajari si pupici!!!
INTREBARE: CE TIP DE ECO VA FACETI DE VA POATE SPUNE CUM ESTE CORDONUL OMBILICAL? De la 3D in sus? Sau dr.mea nu are un ecograf performant?
Mirela
36+
Ana
adinazot spune:
DANDUSA,mersi pt lista,de maine imi fac si eu bagajul sa-l am pregatit ,ca nu se stie ce urmeaza.
DBUNNY,si eu am ceva probleme cu gatul,dimineata cand ma trezesc ma zgarie si este ff incarcat,de imi vine sa ma inec.Azi am fost sa-mi ia proba din gat sa vedem ce-o fii,dar dr a zis ca arata ca si o candida.E f enervant.
MIRO,bine ai venit cu ideea cu actele,eu nu stiu ce ma fac,ca sotul meu nu stiu daca va fii aici,sper sa faca in asa fel incat sa vina acasa si sa rezolve el problemele astea cu actele,ca nu ma vad pe mine umblind prin primarie sau unde trebuie sa fac actele...
Azi ma simt asa obosita si nervoasa,cred ca si vremea asta anormala e de vina..
RALUCA,de data asta chiar vine micuta,curaj si multa sanatate!!!
va pupicesc
Adina 36+
Alessia
poze
Adina 35 sapt