Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alexandra_25 voi folosi scutece de finet, dar nu in loc de pampers.

dianocica colega mea mi-a spus ca foloseste scutece de finet 70*70, 90*90.

otikerekes bine ai venit in

jojo_miha eu cand beau ceva mai rece incepe sa se agite.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa cu siguranta m-ai ajutat foarte mult si iti multumesc din suflet pentru asta..amnotat absolut tot..unele chiar nu le aveam in bagaj, de fapt sunt ceva mai multe ce nu le aveam...te pup si inca odata mii de multumiri

asiza eu il simt pe david de multe ori asa foarte jos ca si cum imi misca pe picior, dar asta numai cand stau pe scaun, fotoliu, canapea....

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

dandusa sa nu uiti sa pui in bagaj un aparat de ras

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oooffff mi s-a anuntat o matusa in vizitaaaaaaa......,nu vreau pe nimeni, eu trebuie sa merg sa imi aleg caruciorul...si e o matusa care sta departe, nu aici, in bucuresti, fir-ar sa fie!!!!!deci nu o pot amana....

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

chris80 o lasi pe matusa acasa si te duci sa-ti rezolvi treburile.
ei ii explici ca aveai ceva programat de o saptamana de facut si nu se poate amana.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

laura macar ai specificat ca sunt pt nastere???? sa nu se astepte la spital ca ii mai dai ceva...eu o sa-i dau atunci la spital.

eu nu am sangerat niciodata de cate ori m-a urcat pe calul balan

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

De abia m-am trezit.....ce pui de somn am tras.....numai ca mi s-a pus un junghi acum in picior de nu ma lasa sa calc...
Panaa....si eu simt o durere interesanta...cam de la buric pana jos...asa ca si o fulgeratura si cateodata ca niste pulsatii jos de tot...acum se poate si din cauza greutatii si mai ales ca acum se pregateste de coborat....
Gabitza....am vazut pozici...de abia aveai burtica....si tu esti o mamica fotomodel....numai eu sunt o balenuzta...
Extraordinar......ce surpriza.......maramureseanca de-a mea.......bine ai venit otikerekes.....surpriza placuta....te asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine si despre bebe tau.....
Miro.....
Jojo-miha...de cate ori am trecut si eu prin starea ta si eram asa de speriata....dar fii sigura ca nu e nimic...are si el zile cand vrea sa-l lasi sa faca nani...la mine cateodata nu misca toata ziua si il apuca noaptea sa faca tumbe...ai rabdare si nu te stresa...pana la urma va fi bine....
Giova.......multumim de sfaturi si de urari si esti binevenita sa ne mai dai si alte sfaturi.....
Dolores.........si multumesc de incurajari...eu sunt buna la dat sfaturi...cand e vorba de mine....pauza...
Chris80.....scrie pe usa..: sufar de depresie...nu va recomand sa ma vizitati........
V-am pupat pe toate si sa nu uitam de [red]ZINA .....curaj ...

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of mai fetelor nimic,am baut si lapte rece,si cafea,am stat si intr-o parte si pe spate.Stiu ca daca in 12 ore nu misca de 10 ori trebuie sa te duci la medic,asa ca ma duc sa ma spal si plec la spital.Tineti-mi pumnii va rog.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Dandusaam retinut si eu listuta ta...Mai dar ce indicatii pretioase aveti voi doi...norocosilor...(poate l-as mai prinde si eu pe al meu din cand in cand daca ar veni de la dr....ca asa...)ergometul pt ce este?
Dbunnyde la fier se schimba culoarea la urina si scaun,nu-ti fa probleme.
Jojo_miha misca grasunul?
Otikerekes bine ai venit in gasca noastra...Speram sa te simti bine cu noi si nastere usoara ca vad ca esti pe ultima suta si tu...
Giovamultumim pt interventie...
Intr-adevar fetele...noi cu ce ne strangem dupa...Stiam si eu ca ne trebuie ceva centura...dar uitasem
Doloresputem veni si noi lapapa?Ca am dormit pana acum...In legatura cu ceva dulce ...ia sa mai dezghettam noi niste"morarita Si sa calim repede niste mere...Tu ce faci bun?
Mirosa te odihnesti in continuare cat mai mult...Chiar cum sta treba la site-ul Karinei?
Alex,mami,multumim de stirile despre kokorina.Dar ia spune-mi ,sotul ei Andy,era cumva plecat la Praga sapt asta???Si inca ceva...hai mai mamico sa ne apucam sa jumulim morcovii aia din impreuna....ca e perioada propice nu...ca la mine au facut frunzele de juma de metruVoi cand va mutati in casa noua?
Chrisn-ai gasit si tu nimik sa inventezi....tecred ca esti nerabdatoare savezi carutul in locsaasculti sfaturile si babismele unei matusi...Ca de e perioada in care fiecare se simte dator sa ne dea sfaturi...
Of ca m-am saturat....sa faci aia,sa nu faci aia,sa faci asa ca asa am facut si eu si e cel mai bine...Ce ma enerveaza...Deh...de unde sa stie ele ca am eu burticile mele pe care le intreb ce si cum

Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

bine ai venit la noi, sarcina usoara in continuare, un baietel asa cum ti-l doresti si te asteptam cat se poate de des la discutii

quote:
Originally posted by otikerekes

Buna burticutelor!Sunt noua printre voi,sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.Sunt insarcinata in 37/38 saptamani,voi fi mamica de baietel.
Azi noapte am avut toata noaptea dureri de burtica si de spate,nu am dormit toata noaptea,sper sa fi fost contractii false,ca acum sunt ok.Sper ca bebe sa mai vrea sa stea inca putin in burtica.
Va pup.

poze
poze dolores

Mergi la inceput