Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara!
BB Luca face nani, asa ca incerc sa mai postez si eu cate ceva.

In primul rand - i-am spus medicului de familie despre vaccinul hexa, si cica nu le da voie sa faca alte vaccine decat cele pe care le trimite ministerul sanatatii. La Galati, ca nicaieri...Oare asa o fi? Sau e prea idioata (scuzati expresia)???

Vroiam sa va mai intreb daca bebelusii vostrii au cumva un tremurici al picioruselor sau a barbiei??? Din cate am inteles este din cauza lipsei de calciu. Eu ii dau lui Luca calciu lactic de o saptamana dar nu vad nici o ameliorare. Stiti ceva despre asta?

Amarantina si Luca face kk verzuie. Medicul mi-a spus ca din cauza ceiutului BabyDrink si sa nu imi fac probleme.

La voi este criza de BabyDrink in farmacii??? Ca la Galati nu se mai gaseste decat pe la farmaciile uitate de lume... Cica s-ar putea sa nu se mai fabrice. Voi ce ceaiuri mai dati la puiuti???

Va pup! Si sanatate la bebici.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Buna seara!
Voi ce ceaiuri mai dati la puiuti???

Va pup! Si sanatate la bebici.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Ceai instant de fenicul de la Milupa. Nici eu n-am gasit BabyDrink cand am cautat, asa ca am luat din asta. Faci la ceai dintr-o cutie d-aia de te saturi si tu, nu numai bebe.

Eu ma duc pe campii in curand. Fi-mea e treaza de la 11 jumate de dimineata, e asa de obosita ca nici nu mai are putere sa planga, dar NU INCHIDE OCHII!!! Nici Luk nu-mi amintesc sa fi facut asa ceva... Si el era rau nene, nu ca matza asta mica. Iar fi-miu toata dupa amiaza m-a tocat la cap incet si sigur cu: "hai sa cititm/hai sa povestim". Mi s-a facut acru de Alba-Ca-Zapada, de puzzleuri, de colorat, de povestit. Uf, daca nu se doarme in noaptea asta in casa la mine mor cu ei de gat, nu alta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nici eu n-am gasit baby drink, cred si eu cu atatia bebei nascuti in perioada asta. Am luat de la Hipp si fi-mea nici gand sa bea asa ceva, normal ca nu-i place dupa ce s-a invatat cu ala dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, ti-am zis eu ca noi n-am avut ce face de am mai produs un plod. Daca nu ne-a ajuns unul, acum tragem ponoasele. Din pacate si Luca si David au de suferit si ei n-au nici o vina saracii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu in seara asta ma declar invinsa de fi-mea. De unde pana mea atata putere sa tina ochisorii aia deschisi, nu stiu...

Simona, zau nu-mi pare rau ca am doi plozi acasa, numa' ca uneori mi se pare cam obositor. Azi am avut grija sa nu ma mai enervez pe fi-miu, am stat mult cu el, dar eu la ora asta is varza de oboseala. Dar nu mai conteaza, el e fericit ca a stat mami azi mult cu el. Atat de mult incat acum, pe seara, s-a carat la el in camera sa se joace singurel.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna seara fetele!

ileana, succes in seara asta cu fata!

simona, n-am uitat ce mi-ai promis, sa stii!

noi am fost cumintele azi, suspect de cumintele! parca vad ca in noaptea asta petrecem!
azi am ascultat toata ziua albumul cleopatrei stratan. vi-l recomand din toata inima! fetelor, are niste melodii...eu m-am indragostit iremediabil!

altfel, noi azi am fost la cantarit/masurat! avem la fix 7 sapt 4850gr si 56 cm! deci in 7 sapt am luat in greutate 1750gr si 7 cm! creste ca la carte fata mea! exact 250gr/sapt! cm mi se par cam multi! puii vostri cati cm au luat?

am facut si ultimele cumparaturi pt botez! si apropos de asta: fetelor, voi ce luati (daca luati) la nasi?
noi ne-am tot gandit si ne-am razgandit. nasii nostri sunt genul care au cam tot ce le trb si nu prea am ce sa le iau care sa le fie de folos, sau cel putin nu-mi permit eu sa apreciez ce le trb! mi-e sa nu ii jignesc mai mult! (de ex uneia dintre nase i-ar prinde taaaaaaare bine un tel fix ca il are defect si se intrerupe de cate ori vb! dar ar fi culmea sa-i iau ca s-ar simti jignita!). de intrebat nu se pune problema, ca ar zice toti fara sa se gandeasca sa nu le luam nimic! asa ca am ramas la icoana! am luat cate una pt fiecare! nu foarte scumpa (de ag de ex), icoana normala! am citit ca e bine pt nasi sa aiba o icoana de la fini! ce ziceti?

va pup si va urez noapte buna! noi mai avem! acum doarme fata ca a papat dar pe la 11 ne da trezirea!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

BUna seara fetelor,
Dam si noi raportul...suntem bine, ne mai supara colicii cate 1/2h seara cand venim de afara si suntem haplea...
La brasov o toamna superba...Timpa arata de vis...am reusit cateva poze azi din parc, vezi mai jos.
Noua au inceput sa nu ne mai fie bune hainutele de bebelus asa ca trecem pe cele mai maricele...Ne simtim tare bine impreuna, ne-am obisnuit unul cu altul..cand va veni tati acasa va trebui sa ne obisnuim si cu el...
va pup si numai sanatate tuturor mamicilor si bebeilor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Am reusit sa aparem si noi in peisaj.Primele saptamani a fost o zapaceala totala si abia acum mi-am revenit cat de cat.
Am avut de luptat cu gelozia Dianei, cu durerile de la operatie , cu o infectie urinara insa acum suntem bine.
Rebecca este o cuminte - noaptea are ultima masa la ora 23, apoi mai mananca la 4, la 8 si la 11 dupa care se trezeste si sta treaza pana la 13 cand mananca iar apoi incepe sa se agite si pana la 16 o tine tot asa intre atipeala si trezire cu scancete din cand in cand.In afara de perioada 14-16 este o cuminte mai greu este cu Diana care ma dispera toata ziua este numai pe ea.A reusit sa raceasca si i-a dat si celei mici si de atunci tragem pt. a le pune pe picioare.

Felicitari tuturor mamicilor -aveti niste bebelusi superbi.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna mamici si gravidute (daca mai sunt),
imi pare tare rau sa aud ca sunt probleme cu bbii. Si fetita mea are canalele infundate la ochisori si dr de aici mi-a spus sa nu ii dau nici un tratament, doar sa o curat des, ca in majoritatea cazurilor trece pana la un an.
Inni cum se simte Ami dupa vaccin?

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

bb_ralukutza si fetita mea a avut 51 de cm la nastere si acum, la 2 luni are 61 de cm.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput