Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 31
matahut spune:
Neata!
Sunt un pachet de draci, desi n-ar trebui. Stiu ca altii au probleme mai grave, dar…astea sunt ale mele si le simt cu toata fiinta. Dupa ce toata noaptea n-am putut dormi fiindca Maruca a fost fonfaita si s-a chinuit mititica sa doarma si sa tot readoarma (cu toata batista bebelusului aplicata aseara!), acum la 8, cand in sfarsit a adormit mai bine, fiindca am mutat-o din patut in scoica ca sa stea un pic cu capul mai sus decat corpul si sa poata respira mai bine….dupa ce am pregatit-o pe Ana si am trimis-o la gradi (mentionez ca asta e un adevarat chin in fiecare dimineata…ei e somn, nu vrea sa se scoale, nu vrea apoi sa se spele, sa se imbrace, vrea sa se joace etc) m-am aruncat si eu in pat! Dar….n-am parte, fiindca boul de dedesubt a pus muzica lui cretina la MAXIM! Din cand in cand (si destul de des) il apuca si ne terorizeaza. Mi-e mila de el ca e si un pic cu defecte (se pare ca nici nu aude bine si de asta da asa de tare…in fine, asa zice maica-sa), dar NU MAI POT. Abia astept sa ne mutam din blocul asta de cretini. Mai avem un meloman, si ala nebun, holtei la vreo 50 si ceva de ani, chitarist in mizerie, care isi da tot banii pe statii audio cu care apoi ne blagosloveste pe noi. Si tine-te cand unul canta la chitara (prin super statie) slagare internationale, iar altul asculta la maxim tehno! Daca mai pune si vecina de sus manele…tacamul e complet.
Asta de jos stiu ca intr-o ora inchide muzica ca tre’ sa plece la serviciu, dar la ora 9….nu imi mai arde mie de somn. Plus ca sigur se trezeste Maruca pana atunci sau exact atunci.
Adevarul e ca imi vine sa plang de oboseala, fizica si psihica. Ma intreb ce ar fi fost sa fie Maruca precum a fost Ana – rea tata, urla non stop, noapte, zi. Cred ca ajungeam la spitalul de nebuni (ca tot in bloc sunt numai nebuni). Asa ca, acum tot e bine, macar Maruca plange doar cand are o durere…Ma enerveaza insa ca am impresia (sper sa fie doar o impreise) ca a si luat o raceluta de la sora-sa. Parca tuseste, horcaie. Sper sa nu dea in vreo laringita.
Hai ca v-am facut inviorarea!
Ma duc sa vad daca imbecilul a oprit muzica. A, metode cu batut in podea, aruncat apa pe geam etc nu merg. E complet INSENSIBIL. Dar tot o sa chem eu politia intr-o zi cu soare….
Pa!
Marina, mamica Anei (21.05.2003) si a Marucai (29.09.2006)
mexxa spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Neata!
Sunt un pachet de draci, desi n-ar trebui. Stiu ca altii au probleme mai grave, dar…astea sunt ale mele si le simt cu toata fiinta. Dupa ce toata noaptea n-am putut dormi fiindca Maruca a fost fonfaita si s-a chinuit mititica sa doarma si sa tot readoarma (cu toata batista bebelusului aplicata aseara!), acum la 8, cand in sfarsit a adormit mai bine, fiindca am mutat-o din patut in scoica ca sa stea un pic cu capul mai sus decat corpul si sa poata respira mai bine….dupa ce am pregatit-o pe Ana si am trimis-o la gradi (mentionez ca asta e un adevarat chin in fiecare dimineata…ei e somn, nu vrea sa se scoale, nu vrea apoi sa se spele, sa se imbrace, vrea sa se joace etc) m-am aruncat si eu in pat! Dar….n-am parte, fiindca boul de dedesubt a pus muzica lui cretina la MAXIM! Din cand in cand (si destul de des) il apuca si ne terorizeaza. Mi-e mila de el ca e si un pic cu defecte (se pare ca nici nu aude bine si de asta da asa de tare…in fine, asa zice maica-sa), dar NU MAI POT. Abia astept sa ne mutam din blocul asta de cretini. Mai avem un meloman, si ala nebun, holtei la vreo 50 si ceva de ani, chitarist in mizerie, care isi da tot banii pe statii audio cu care apoi ne blagosloveste pe noi. Si tine-te cand unul canta la chitara (prin super statie) slagare internationale, iar altul asculta la maxim tehno! Daca mai pune si vecina de sus manele…tacamul e complet.
Asta de jos stiu ca intr-o ora inchide muzica ca tre’ sa plece la serviciu, dar la ora 9….nu imi mai arde mie de somn. Plus ca sigur se trezeste Maruca pana atunci sau exact atunci.
Adevarul e ca imi vine sa plang de oboseala, fizica si psihica. Ma intreb ce ar fi fost sa fie Maruca precum a fost Ana – rea tata, urla non stop, noapte, zi. Cred ca ajungeam la spitalul de nebuni (ca tot in bloc sunt numai nebuni). Asa ca, acum tot e bine, macar Maruca plange doar cand are o durere…Ma enerveaza insa ca am impresia (sper sa fie doar o impreise) ca a si luat o raceluta de la sora-sa. Parca tuseste, horcaie. Sper sa nu dea in vreo laringita.
Hai ca v-am facut inviorarea!
Ma duc sa vad daca imbecilul a oprit muzica. A, metode cu batut in podea, aruncat apa pe geam etc nu merg. E complet INSENSIBIL. Dar tot o sa chem eu politia intr-o zi cu soare….
Pa!
Marina, mamica Anei (21.05.2003) si a Marucai (29.09.2006)
M-ai bine dispus de dimineata cu postarea ta...

dar lasa ca si la mine vecinu de dedesubt isi face curat in casa...darama pereti..termopane...si am impresia ca stau sub tren asa se aude...
La tine termina astia cu muzica...da la mine o tine asa pana diseara...

_
mamica de ingeras luptator

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
matahut spune:
A, asta cu daramat peretii, mutat mobile, pus termopane am prins-o si eu la Ana. Era vara si tot blocul isi renova casa....E drept, e mai nasol decat cu muzica...Ce zici de bormasina? Si intr-adevar, n-au pic de bun simt, lucreaza la toate orele si in toate zilele. Mai putin noaptea...dar daca sunt unii constiinciosi isi gasesc de frecat ceva pana la 12 naoptea si incepana de la 6-7 dimineata...Oameni harnici, ce mai!
Marina
adameasca spune:
Marina, zau ca m-a luat rasu-plansu dupa postarea ta... Eu n-am nebuni d-astia in bloc, insa e unul care renoveaza de vreo luna in casa, si sparge la pereti cu bormasina de cred ca si-a daramat toata casa...
Incerc sa deschid un capitol nou, dc ma lasa iezii. Azi is singura cu amandoi acasa, a plecat mama la tara. Sa vad cum rezist pana deseara. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Fetelor..o intrebare care ma sacaie de ceva timp...voi infasati copilul ...strans ca sa stea mainile si picoarele drepte??Pe mine toata lumea ma cearta ca nu il infas si sa il leg..ca o sa aiba mainile si pioarele strambe...etcc
Este adevarat??????????
_
Andreea mamica de ingeras luptator
Mexxa, eu o infas pe Maria, dar de sub brate in jos. Si nu o strang sa-i stea picioarele drepte, ci sa-i fie caldut la picioruse si la burtica. Are propriul ei saculet, si se simte bine, nu protesteaza.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Asa si eu il infas...ca sa se linisteasca...da nu ca la armata "drepti"...ce stresanti mai sunt oamenii astia...care mai decare sa iti de'a sfaturi peste sfaturi...
Merg sa pregatesc hainutele ca acusi vine sotu si plecam.
_
Andreea mamica de ingeras luptator
Nu se mai infasa cum se infasau inainte. Maica-mea cand isi aduce aminte cum se infasau copiii inainte "scandurele" ii vine sa planga de mila. Dar asa le invatau atunci.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
Buna!
Noi alaltaieri am ajuns de 2 ori la spital la Grigore Alexandrescu cu pitica!
Azi parca se simte ceva mai bine, sper sa-i treaca de tot mucii ca nu poate dormi din cauza lor...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cu stropul de lapte am auzit si eu ca e bine, dar mie nu-mi iese cu storsul sanului, mai ales sa-i nimeresc si ochisorul cand ea misca capusorul ca margica. Numai cand am stors sanul sa scap de un nodul tasnea ca la fantana arteziana.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Eu storc un pic de laptic si-l pun cu pipeta in nasuc si-n ochisori. Pipeta gasesti la farmacie (0.7 lei) sau cu pompita de nasuc (a mea are si pipeta).
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by inni
Gety stoarce mai mult in ceva si ia cu pipeta ca sa-i pui in ochisor.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Acel "ceva" trebuie sa fie steril, nu? Sa-l fierb inainte?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Eu folosesc un capacel de plastic care-l tin in solutie de sterilizare.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID