Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

hi hi hi ...uitasem niste ghilimele
sper ca n-am stresat lumea prea tare

Vai si daca dadeam eu un "vizualizeaza"inainte eram si mai desteapta...scuze fetelor!!!!!!!!

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Pielea pe corp a inceput sa se jupoaie mai ales pe manute si picioruse. Sper ca asta e normala si nu e vreo alergie la uleiul de corp. Eu ii dau cu ulei gel de la Dalin. Mi-a placut ca e gros si ma descurc usor cu el, dar cred ca pana la urma ma dau pe ulei de masline. Am auzit ca e bun si la bebelusi.
Pe fata au inceput sa ii apara brobonele, desi s-a nascut cu o pielicica asa de catifelata... Ma oftic de mor ca era asa frumos si curatel si acum... In afara de faptul ca il spal la baita cu cei de pelin, i-am mai dat cu crema de galbenele cu propolis sa vedem ce efect va avea. Am inceput de aseara.
In rest bebe e cuminte, doarme bine noaptea iar ziua sta mai mult la san, dar ne intelegem bine. Sunt constienta ca asta e perioada frumoasa ca inca nu are colici, dar speram ca va fi bine.
Va pupic pe toate si pe toti bebelusii care sunt niste frumosi toti.

Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

decojitul pielii e normal dupa nastere.lui matei i s-a dus intai de pe maini,picioare,apoi incet incet de pe tot corpul.pina la o luna a fost plin de cosuri pe fata,doctorita si moasa mi-au spus sa nu-i dau cu nimic si au trecut de la sine.sa cresteti mari si voinici!!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nicol...concret..nu stiu.. dar ma gandesc ca vaporii de uleiuri volatile continuti de capsulele de Karvol sunt iritanti pt mucoasa nazala a nou-nascutilor si sugarilor mici.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Din cand in cand am observat pe pampersul Irenei niste puncte verzi, ce-o mai fi si asta, o fi normal? A mai patit cineva?

Tanima, toate problemele lui bebe sunt normale si o sa dispara in cateva saptamani.

Inni, da-mi te rog si mie PM cu farmacia. Cine vine acasa sa-i faca vaccinul? Pediatra sau o asistenta?

Mergi la inceput

Pediatra.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Ti-am trimis PM-ul

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Amarantina Stefan face cand kk galben cu boabe de mustar..cand aceeasi poveste dar mai verzulie cu punctulete mai verzulii....pt siguranta.poti sa ii faci o coprocultura..dar nu cred ca e cazul..
Gety inseamna ca suntem vecine..eu in acelasi parculet din Nicolina il plimb..de la bulevard,,poluat de la gazele de esapament :(((
Tanima Stefan a avut pana la o luna cruste hemoragice al nivelul ombilicului..sterge-l cu alcool zilnic..indoaie pampersul ca sa poate sa"respire"buricutul si pune0i deasupra compresa sterila s anu vina in contact cu hainutele...si in cateva zile o sa treaca..cat depre descumare e normala.Eu nu il dau cu prea multa crema ..ma gandesc ca poate ii schimb ph-ul

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sandra se gaseste masa de infasat si in Iasi, zi-mi te rog a ta cat a costat sa stiu orientativ. Merci

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Amarantina..vezi PM

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput