Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
De fapt intrasem sa spun si eu despre acidul folic.
Cand am mers aici sa imi fac toate analizele pentru o eventuala sarcina, doctorita nu mi-a spus de acid folic insa am intrebat eu si atunci a zis ca da, pot lua, sigur ca da si ca excesul este eliminat.
Mie analizele mi-au iesit bine, numai prolactina a fost foarte putin marita, dar asta din cauza ca eram la ovulatie.
Sa speram ca va fi totul ok si nu vom avea surprize.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
AndraZ spune:
mychydutza, daca te iei dupa tot ce auzi ca dauneaza va trebui sa locuiti intr-o pestera si sa mancati numai radacini pana il faceti pe bb.... astia spun tot ce le trece prin minte ca sa gaseasac o explicatie la o chestie pt care nu exista raspuns sau leac. E drept ca trebuie sa fii precauta, dara daca aplecam urechea la tot, o sa ne bagam sub un glob si o sa stam acolo pana murim....
mie chiar imi spusese un medic ca un pahar de 100 ml de vin rosu de curte este chiar recomandat in fiecare zi....ajuta la circulatie si la multe altele. despre bere nu stiu.....dar stiu o gramada care au baut o bere din cand in cand sau un spritz si care au copii acasa....
eu sper sa nu aveti probleme cu si cat mai curand sa fiti gravizi.
Andra
"Cere si ti se va da!"
Luna1 spune:
Felicia, Anca, Corinuk, Mirela, Catty sper sa fiti succes si fugiti de rusi. Incercati sa fiti mai optimiste mai ales ca e posibil sa nu putem ramane din motive de stres.
Va pup si sa veniti cu doua liniute zilele acestea.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
catty spune:
LAURA, multumesc de galerie. Sa dea DD sa fie cu noroc luna asta inainte de IA.
NANA bine ai venit printre noi. Iti doresc sa pleci la gravidute cat mai repede, desi de la noi "veteranele" afli destule lucruri bune si utile.
Mai fetelor eu o iau razna de ieri. Am intruna albusul ca la ovulatie, si sunt z12, iar eu ovulez in z14-15. Sa fie de la antibioticul de l-am luat pt infectia cu mycoplasma? Oricum am prestat aseara ai azi fac test de ovulatie si sa vezi belea daca ovulez mai devreme.
Sa ii tinem pumnii azi lui MIRAMAR care face laparo azi. O sa o sun diseara si va spun si voua cum se simte.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
AndraZ spune:
Catty, poate fi de la tratament. Multa lume spune ca dupa tratamentele cu antibiotice bb se prinde mult mai usor. asa ca daca testele de ovulatie ies pozitive, da-i bataie! Poate bb bate la usa si noi nu stim! Bafta!
Nana, bine ia venit printre noi si sedere cat mai scurta!
MIRAMAR, !
Andra
"Cere si ti se va da!"
mychydutza spune:
merci mult andra. esti draguta. asta cam asa e. daca te iei dupa toate cate se zic o iei tu razna. o sa vedem la spermograma cum e.sa speram ca de bine
Happiness_4_us spune:
Andra, Catty, multumesc mult de urari!
Va fac galerie si va tin pumnii!
Eu am acasa cartea cu Mama si copilul, mi-am adus-o din Romania, si chiar citeam serile trecute ca un pahar de vin rosu face bine!
Eu am o cunostinta care pe toata perioada sarcinii a fumat si sigur si cafea a baut pentru ca era o mare bautoare de cafea, iar acum are o mandretze de baietel.
Deci fiecare hotaraste ce e mai bun pentru el insa eu pot spune cu certitudine ca voi avea mare grija de bebe atunci cand voi ramane insarcinata! Asta este dorinta mea.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
AndraZ spune:
mychydutza, din pacate asta este lumea in care traim. in loc sa e faca sa ne simtim mai bine, parca ne face sa devenim ipohondri.
legat de , stii ca e si o vorba veche: "vinul rosu e bun pt femei cand il beau barbatzii"......asa ca daca berea ti se pare ca ar putea face rau, treceti pe vin rosu....
eu zic sa incerci sa te linistesti. trebuie sa iasa bine! TREBUIE!
Andra
"Cere si ti se va da!"
blueeyes2003 spune:
Intru si eu in galerie cu voi pentru Felicia ,Corinuk si Anca!
Nana bine ai venit si sper sa mergi cat mai repede la Odisee.
Mirela
AndraZ spune:
Nana, asa este. vinul rosu e bun, dar cu moderatie.
In ceea ce priveste fumatul si cofeina in timpul sarcinii, nu ma pronuntz pt ca nu vreau sa supar pe cineva. Eu sunt fumatoare inraita....si ma chinui de ceva timp sa ma las dar nu reusesc...insa mi-am promis ca din momentul in care apar cele 2 liniutze sa fac tot ce este omeneste posibil sa nu mai fumez. de baut cafea nu beau asa ca as rezolva problema. oricum ma rog la DD sa ma ajute sa nu fumez cand va fi cu bb pt ca daca s-ar intampla ceva rau cu el sigur mi-as reprosa toata viatza si m-as acuza ca a fost mai important fumatul decat sanatatea lui bb. insa aici ma refer numai la mine. fiecare face ce vrea. e decizia fiecaruia si nu judec pe nimeni.
Andra
"Cere si ti se va da!"