Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 8
AndraZ spune:
mychydutza, eu sufar de o boala care duce la pierderea acidului folic si de aceea cred ca ar trebui sa vb cu dr mai intai. Plus ca am avut cateva dereglari hormonale acum cativa ani...si de atunci toate tratamentele sunt luate numai sub observatie medicala. Oricum in seara asta merg la medic. sunt z3....asa ca sunt la inceputul lunii.
Andra
"Cere si ti se va da!"
danyalo spune:
felicia_ - tin pumnii stransi!!!
De cand iau eu acid folic zilnic??? nu mai stiu sincer! Dar sigur de peste un an!
dany
Laura Ioana spune:
Andra la sarcina trecuta nu mi-au spus nici ginecologul si nici medicul de fam de acidul folic si totusi am luat, ptc stiam de pe net. La ctrl la 8 sapt, parca, la ginecolog, i-am spus ca iau acid folic si mi-a zis: "foarte bine, foarte bine, ca e obligatoriu pana la 12 sapt" Asa ca, daca ma luam dupa ce mi-au spus de la inceput, nu luam acidul folic. Si e adevarat ca surplusul e eliminat de organism!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
AndraZ spune:
Laura, stiu ca este f bun, toti mi-au zis de el.....dar imi e teama sa mai iau ceva fara sa vb cu medicul. La cate probleme de sanatate am avut.....imi e teama sa mai iau si o aspirina fara sa il sun pe dr. De abia acum m-am reglat cu toate si nu vreau sa o iau de la capat. Plus ca din cate am auzit, dar nu stiu sigur daca este adevarat, surplusul de acid folic din organism duce la chisturi ovariene...eu de abia acum un an am scapat de ele si nu vreau sa o iau de la capat cu tratamente....ar insemna sa aman iar bb...
Andra
"Cere si ti se va da!"
Happiness_4_us spune:
, o tanara si aspiranta viitoare mamica!
Ma alatur si eu voua pentru ca incepem operatiunea .
Deocamdata am o usoara infectie urinara pe care o tratez, medicul meu de aici mi-a dat un antibiotic foarte usor care se poate administra si in sarcina, deci nu afecteaza in nici un fel o eventuala sarcina.
Prin urmare, Laura felicitari pentru sarcina, te urmaresc de cateva luni si am fost alaturi de suferinta ta iar acum ma bucur nespus de tare pentru tine, te rog sa ma treci si pe mine pe listutza.
Fac galerie pentru Felicia, Anca,Corinuk
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Laura Ioana spune:
Nana multumesc din inima pt felicitari!
Bine ai venit, tanara aspiranta si viitoare mamica, si sa dea Domnul sa ramai cat mai repede si sa vii la Odisee
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
mychydutza spune:
intrebare: sotul meu mai obisnuieste sa se rasfetze cu cate o bere doua. sau tarie din cand in cand. asta dauneaza la fertilitate , nu? o sa vedem marti la spermograma.
de telefoanele mobile ce stitzi? ca citeam de dim in ziar ca dauneaza fff mult la calitatea vi vivacitatea