Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia_ spune:
Laura mama, mie nu imi faci galerie? Ca si eu numar... sunt z 28!
Fetelor, stiu ca va e greu, dar mychydutza are dreptate... ce date ori ma uit cu putina atentie in jurul meu, imi dau seama ce fericita sunt eu ca sunt sanatoasa, am un sot si o familie care ma iubesc si pe care ii iubesc... sa nu uitam sa ii multumim ( macar uneori) lui DD pt ce avem, ca de cerut ii cerem in fiecare zi...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
mychydutza spune:
btw, stie cineva ceva despre ACIDUL FOLIC???????? ia careva dintre voi????????cica e bine sa iei cu 3-4 luni inainte de sarcina pt ca previne tulburarile de tub neural la nou nascut. pls, mie nu mi-a zis dr. dar iau pt ca am auzit ca e ffff bun. de fapt e vitamina B9. nu poate sa faca rau...........nu?...
Laura Ioana spune:
Aoleooo, Felicia! Cum te-am uitat?!?!
Doamne ajuta, Felicia!!! Ceva simptome? Cand faci testul?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
Iubita toate fetele iau acid folic zilnic.Eu iau acid folic de 5 luni.Nu dauneaza daca iei cu mai mult timp inainte sa ramai insarcinata.
anca
poze nunta
Laura Ioana spune:
Mychydutza eu luam acid folic de 3 luni cand am ramas insarcinata si voi continua pana la 4 luni de sarcina. Previne defectele de tub neural la bebe (spina bifida). Poti sa iei si tu ptc nu are efecte negative (1/zi).
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
mychydutza spune:
Sa stii ca am dreptate! nu zic ca suntem cele mai fericite dar nici pe departe cele mai nefericite. zilele trecute stateam la dr. Puia pt HSG. am stat vreo 4 ore dar s-a rezolvat , si discutand cu cele care mai asteptau am aflat de o tanara de vreo 25 ani , nu avea mai mult , pe care o operase dr. de cancer la col. la 25 ani??????????????? e inadmisibil. deci nu va mai plangeti atata de mula . Multumiti-i lui Dzeu ca sunteti sanatoase, ca va sunt familiile langa voi ............etc
iesiti cu prietenela la o piza, cumpatrati-va ceva frumos. eu aseara am iesit cu 3 prietene bune la o batfoteca! stiti ce bine e!!!!!!!!!si 3 dintre noi suntem "tinere aspirante"...............
AndraZ spune:
Felicia, hai cu vesti bune!
Mychydutza, nici mie nu mi-a recomandat medicul insa astazi mi-am facut iar programare la medic sa mai stau de vb cu el despre analize, una alta....plus treaba cu acidul folic. Sper ca unul dintre cei 2 medici ai mei sa fie mai cu picioarele pe manat si sa imi dea si mie acid folic....Nu vreau sa iau nimic de capul meu pt ca in farmacii se gaseste acid folic in diverse concentratii.....si mi-e sa nu dau in altele daca iau ce nu trebuie...
Andra
"Cere si ti se va da!"
felicia_ spune:
Anca, Andra, Laura, merci pt galerie! Nu am nici un fel de simptome, dar nu ma mir, ca organismul meu nu ma anunta nici la ovulatie, cand vin rushii... si cum am CM variabil ( 26- 32 zile) mai astept cu testul!
Mychydutza, si eu iau acid folic de vreo 2 luni... am citit ca organismul retine cat are nevoie, restul se elimina... si nu am auzit sa aiba efecte negative!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye