Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am si io o intrebare: se trateaza careva dintre voi la dr. Puia? la Giulesti????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele mele cucuiete va pup si va urez o zi buna si cine stie poate azi auzim de nitcaiva bebei.La mine azi este ziua 26 si ieri am avut niste intepaturi in ovarul drept si azi continua in stangul.Azi ma simt balonata si ma doare un pic burta,iar dispozitie nu am de nimic...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Catty, acum am inteles despre ce era vb in propozitie. Totusi raman la parerea mea ca un control nu poate deranja implantarea "naturala" ca sa zic asa. Eu iti tin pumnii oricum. Sa dea DD sa iasa bb oricum: natural sau IA, dar numai sa iasa.

Blueeyes2003, Liana30 multumesc pt imbarbatare!acum astept sa fac teste, dar de ovulatie!

Anca, nu te da batuta! Suntem aici cu mic cu mare si facem galerie!

Catty, fii optimista! Nu e totul pierdut! am galerie si pt tine! Sunt sanse pana in ultima clipa! Nu ai voie sa te dai batuta!

Galerie pt toata lumea care numara ultimele zile de CM in sapt asta!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Am plans toata noaptea!Acum sunt cheauna...Aseara imi era rau,ma durea ceva dar nu stiam ce ..cu greata si durere de cap in plus!Si m-am gandit sa fac un test sa vad cum este...sa iau o pastiluta macar ptr cap!Dar dupa test mi-a fost mai rau...sanii sunt foarte mari dar nu si tari..in burta simt chestii,mici dureri!Incertitudinea asta ma omoara!
Felicia,Liana30,Mirela,Turturica,Mychydutza va pup dulce
si ma bucur enorm ca va am aproape!
P.S Mychydutza daca mergeti la Giulesti cautati-l mai bine pe Dr.Moisa Marcel,este un dr extraorinar si in plus de asta toate investigatiile pe care le faci sunt miscate rapid de el!Sotul meu a facut spermograma repejor intr-o ora dus de Moisa la laborator si lucrata de doctorita Moisa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Corinuk ce ai ma mama?
Acum cum te simti?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORINUK, ce iti veni? Stai linistita puiule ca nu ti faci bine. Va veni si vremea noastra sunt sigura.
ANDRA, multumesc de urari. Pai sper in continuare, si orice ar fi lupt sa apara bebe al meu. Nu ma intereseaza daca apare natural sau prin IA sau la eprubeta cum spune sotul. Va fi al nostru si asta conteaza.
Fruntea sus tuturor si felicitari gravidtelor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Corinuk, tu ceri bataitza??!?!?!
Daca plangi si te agitzi o sa ii faci rau lui bb. Cunosc sentimentele astea ca le-am trait si eu in week-endul trecut, dar trebuie sa treci peste toate si sa fii foarte calma. Cu cat de agiti mai mult, cu atat iti va fi mai rau. Incearca sa fii calma. Incearcasa te aduni. Trebuie sa poti sa faci asta pt tine, pt sotzul tau, pt bb.....pt toti. Te rog mult linisteste-te......

Fetelor, aveam o idee....nu stiu cat de buna e, dar tot o voi spune......Ce ziceti sa aranjam o intalnire DC?

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Incepem galeria pt fetele care numara Anca Corinuk (sa nu te mai aud ca plangi, ca ne suparam! pai tu pari a avea simptome de sarcina!) Mirela Catty

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si cum faci sa-ti lucreze spermograma Dr Moisa???????? te duci in ziua cand ea are consultatii? io ma tratez la dr Puia. sunt fffff multumita . un mare OM. si cu rezultate fff bune. va pup si nu mai plangeti fetelor. nu e asta cea mai disperata situatie. stiu pe cineva care a nascut un copil si acu e operat pt a nustiu cata oara pt ca are probleme la cap si coloana vertebrala.............cica n-ar fi luat mama acid folic si asta ar putea fi o cauza.....................asta e o PROBLEMA. ca nu putem noi ramane gravide cand vrem asta e.......orice lucru bun se obtine cu efort deci capu sus!

Mergi la inceput

Laura multumesc pentru galerie.Pup

anca
poze nunta

Mergi la inceput