Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

DAAAAAAAAAAA
Cum sa nu speri?
Asta ne-a mai ramas...speranta.
Pup

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Anca ti-am vazut pozele de la nunta FOAAAAAAAARTE FRUMOS!Ai avut o nunta foarte frumoasa!Sa fiti fericiti si cat mai repede 3...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by corinuk

sunt foarte tristam-am simtit rau de fapt ma simt rau tare dar nu stiu ce ma doare si am facut un test..negativ din pacate!deja nu mai am sperante daca era sa fie bb apareau II!z 25 asa ca gata s-a mai dus o luna!

Corinuk,

eu am avut testul pozitiv in ziua 28, ce-i drept nici nu am incercat mai devreme. asta inseamna acum 3 zile. bineinteles ca intre timp mi-am mai facut teste ... cel de azi dimineata (ziua 31) avea liniuta a doua mai pronuntata decat cele din zilele trecute. asa ca, dupa cum multa lume spune pe-aici, mai asteapta cateva zile...daca nu, o noua luna, o noua speranta! curaj si tin pumnii!

stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Stancuta FELICITARI si sarcina usoara!Sa ai un bb sanatos!
Mersii de raspuns ce sa zic ...te intreb ceva..ai simtit ceva miscari in burtik,eu tot le am si sunt neobisnuite ptr mine!Parca sunt niste serpisori asa ??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Stancuta, felicitari!
Corinuk, vrei sa vin la tine cu ? Pai de ce facusi mama, testul asa de repede? Sa ai motive sa fii dezamagita? Eu stiu ca e grea asteptarea asta ( si eu astept de 2 ani ) dar si mai grea mi se pare dezamagirea testului negativ... ideea e ca e f posibil ca la un CM de 30 de zile testul sa nu se pozitiveze in z25! Deci incearca sa stai calma si sa mai ai putintica rabdare.... asa ca mine (sunt z 27 la un CM de 26-31, ov a fost in z 14, dar n-am facut nici un test, rezist eroic!)

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

corinuk, si eu cred c-ai facut testul prea devreme. Uite numai exemplul laurei. Ei i-a iesit un test negativ in ziua 27, ca apoi sa ii iasa test pozitiv in zilele urmatoare.
Ai putintica rabdare Si eu sint ziua 25, dar nu-mi fac test, astept sa-mplinesc macar ziua 28, dac-oi apuca.
Vad ca sintem o gramada care numaram zilele saptamina asta, of, ca nu trec mai repede o data.
monica, imi pare rau s-aud ca ti-a venit ciclul
anca,irlandeza, voi cum mai sinteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Stancutza felicitari! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Corinuk nu fi nerabdatoare! Si eu cred ca Z25 este prea devreme pentru test la un CM de 30 de zile. Iti tin pumnii sa fie

Andra imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta.Trebuie sa fii optimista si o sa vezi ca in curand va veni si

Multi pentru toate aspirantele optimiste!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Laura se poate sa ma pui si pe mine pe listuta?
Poate imi porti si mie noroc.

Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Micky te-am trecut pe listuta. Bine ai venit si sper sa-ti port noroc si sa te trec repede pe listuta rosie!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stancutza felicitarii!!
corinuk ai grija mama ca scot si eu bata!!
Andra capu sus mergem inaintee!!
Laura pup io!
ancutzooo cum sta treaba?
bun venit celor noi!!
pupacesc toate..meii da toate aspirantele..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput