Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Cate o ptr fetele
dragutze care mi-au facut galerie!
Hai sa va povestesc de ce ieri eu eram asa de suparata:de dimineata
am iesit din scara frumos ma indreptam catre masina si aud doua femei mai amarate cum discutau:"ala mic al nostru plangea de mult timp dupa o surioara si ute acum s-a intamplat sa raman,i-am spus sotului iar acesta a zis sa-l dau afara!Cum ne certam noi acolo sa avortez ne-a auzit asta micu' noi nu tineam seama daca ne aude sau nu ...."cam atat am auzit pana am ajuns la masina si am simtit ca innebunesc!Cum se poate ma asa ceva???DD nu-i vede?Altii nu ii doresc ca nu au cu ce sa-i creasca si noi care ne-am zbatut atat sa muncim sa avem de toate nu ramanem !!!!!!
Andra buna idee sa ne intalnim...am postat-o si eu acum ceva timp!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna, fetelor!la toata lumea!
Felicitari celor cu 2 liniutze si spor la treaba celorlalte!
Eu am pierdut si luna asta!Sunt z 24, dar am spotting de luni.Asa ca astept sa-mi vina in vreo 2 zile, ca am ov in z12 si sa o iau de la capat. Asta e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor dar voi ce probleme aveti ca nu ramanetzi? io incerc de vreo 7 luni si acu am inceput sa fac "carnatzu" ala de analize pe care mi le-a dat dr. primele cu micolpasma , chlamydya au iesit ok. am facut si HSG , buna si aia doar ca o trompa are tractu lung. acu fac dozarile mormonale..........si sotzu spermograma...........
cand am facut HSG mi-a zis radiologul ca daca vreau copil sa ma duc in concediu langa o balta. adica sa fie prin apropiere o apa unde sa faci baie. cred ca si o piscina e buna. cica ajuta . si ma sfatuia sa-mi pun seara cate 2 diclofenac(supozitor sau alt antiinflamator), asa preventiv.si sa stau cu picioarele pe pereti dupa................. cica legea gravitatiei actioneaza si aici. super simpatic tipu, ce mai.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kiar cu riscul de a supara pe cineva, o spun: cele care fumeaza in timpul sarcinii sunt INCONSTIENTE! Copilul se poate naste bine, grasut si aparent fara probleme! Dar in timp poate avea astm, imunitate scazuta si toate astea ptc mama si-a satisfacut slabiciunea in timpul sarcinii Femeile care beau alcool si fumeaza in timpul sarcinii...imi vine sa mor de ciuda, ca pot face unele femei asa ceva! Cafeaua e permisa in sarcina (cica sa nu depaseasca 3 cescute pe zi), dar alcool si tigari...
Sa ma iertati ca am rabufnit, dar am si eu in anturaj una gravida, pe care o cearta sotul ca bea pepsi la wiskey ("doar stii ca nu ai voie pepsi") si alta care fumeaza ca doar nu se intampla nimic! Poti baga mana in foc????

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mi_a mai asteapta ca cine stie,poate,poate...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, poate ai dreptate puiule Oricum eu am luat niste antibotice fffffffff puternice sa scap de mycoplasma si acum astept rezultatul. Dupa ora 14 fac un test de ovulatie, ca atunci sunt mai libera la munca. Si ce o fi, vom vedea.
LAURA sunt de acord cu tine in legatura cu fumatul in timpul sarcinii. Eu sunt fumatoare spre rusinea mea , dar daca vad testul pozitiv nu mai las pe nimeni sa fumeze langa si ma las si eu. Bebe trebuie sa fie sanatos, ca destul ne chinuim, nu-i asa?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

corinuk, fiecare este cu destinul ei....ce putem face decat sa speram ca va fi bine? nimik. si eu imi pun intrebarea asta, dar nu gasesc raspuns.

eu luni abia asteptam sa ajung acasa sa pot sa plang ca venisera rushii dupa ce se dimineata se zarise a doua liniutza....si dau sa intru in bloc, cu lacrimile in coltul ochiului. cand colo, nu aveam loc din cauza carucioarelor si a mamicilor care se adunasera la sfat i fazta blocului.....am urcat in casa aproape plangand....altii nu au cu ce sa-i creasca si ii trimit la cersit, iar noi..... dar reusim noi, nu-i asa fetelor?

Laura, sunt de acord cu tine cu fumatul....chiar daca eu inca mai fumez. faza cu pepsi si cu wiskey....e de 1000 de puncte.spune-i sa incerce rom cu Cola, daca nu ii da sotul voie sa bea wiskey cu pepsi.....

eu de aceea ma rog la DD sa ma ajute sa nu fumez, pt ca nu vreau sa existe vreun risc.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Eu sunt fumator pasiv dar as vrea sa intervin un pic!Degeaba te lasi de fumat cand afliio ca esti gravi!Trece ceva timp pana corpul tau elimina tutunul!Asa ca mai bine va lasati de acum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

corinuk, eu cred ca ar fi bine sa ne intalnim pt ca asa putem vb mai deschis....si poate ca acea intalnire ajuta sa ne cunoastem si sa ne ajutam si sa ne sustinem mai mult.....

poate isi dau si fetele cu parerea despre propunerea noastra....

catty, inseamna ca tu ma intelegi cand zic ca e greu sa te lasi de fumat, dar ca pt bb orice, numai sa vad acele 2 liniutze si...GATA!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

corinuk, nu e atat de usor cu fumatul asta....eu una fumez de 10 ani....dupa atata timp iti trebuie super vointza sa te lasi....iar pt mine asta inseamna cele 2 liniutze....stiu ca ar trebui sa ma las dinainte....dar eu una nu cred ca pot. am incercat in vara....si dupa 2 zile am fumat mai mult ca inainte....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput