Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 11
catty spune:
ANDRA, te inteleg perfect cu treaba cu fumatul. Eu iau nu stiu ce pastile date de o prietena care e dr, si care ajuta, spune ea, la eliminarea toxinelor acumulate in orgamism de la tutun. Asa ca primul pas in a ma lasa l-am facut. Urmeaza sa apara bebe si termin cu totul.
Din pacate eu nu ma pot intalni cu voi pt ca in afara de zilele cand vin la bucuresti la analize si sunt pe fuga alte drumuri in zona nu am.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
Andra si eu am fumat 10 ani si ceva! Am 4 ani si 1/2 de cand m-am lasat pt sanatatea mea! Si fumam 1 paket de LM/zi! Deci pt bebe ar trebui sa fie si mai usor!
PS Nici rom cu cola nu se poate, ptc nu are voie sa bea cola, pepsi si cafea
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
catty spune:
Mychydutza si la mine trompa dreapta este mai lunga decat cea stanga. Cat despre statul cu picioarele pe pereti si cu o perna sub fund, toate suntem experte. Sotul rade de mine mereu si ma intreaba daca nu cumva stau si sprijin peretele sa nu se darame pe mine.
Peste 15 min fac primul test de ovulatie pe luna asta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
AndraZ spune:
Laura, nu vreau sa par ca imi scuz de viciul pe care il am.....dar in ultima vreme nu mai am vointza....am consumat-o.....astept cel mai important motiv pt ca si sotul meu sa se lase de fumat. am incercat cu ceaiuri antitabac, cu guma, cu tincturi, cu tigari de plante....am incercat, dar nu am reusit. sper ca bb sa imi dea puterea sa ma las....ca asta e ultima sperantza....
PS: e tare faza! e bine ca nu consuma cofeina....ca de restul....are voie.....macar daca ar fi constienta ca alcoolul nu e bun....
Catty, poate reusim sa te aducem cumva la Bucuresti....o sa ma gandesc la asta....dar sa vedem intai cine se mai inscrie pt intalnire, ca pana acum sunt numai eu cu Corinuk...
Bafta la testul de ovulatie!
mychydutza.....la mine statul cu picioarele in sus e deja ritual.....e ca mersul la servici....
Andra
"Cere si ti se va da!"
mychydutza spune:
intrebare: pt spermograma nu are voie sa fumeze , bea cafea si alcool cu o saptamana inainte? plsssssssssss. sau cum e? cineva care a trecut prin asta sa ma lumineze!!!!!!!!!!!!
vas spune:
BUNA ziua fetelor scumpe. Ce mai faceti? am intrat un pic deoarece imi era tare dor de voi sa vad cum va mai descurcati. Vad ca Laura Ioana a reusit sa ma prinda din urma , hai ca mai avet6i si celelalte timp. felicitari, si nu in ultimul rand va multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ati oferit cat timp am stat pe aici.
noi avem 11 saptamani si suntem bine, ne cam facem loc prin burtica de miscam tot pe acolo, dar trece. Si fetelor ca mi-am adus aminte cat de mult ne doream greturi, dar va spun sincer ca sunt chiar neplacute, dar vi le doresc din suflet.
va pup dulce pe toate si haideti la ODISEE
11
O sa fiu si eu mamica
stancutza spune:
quote:
Originally posted by corinuk
Cate o ptr fetele
dragutze care mi-au facut galerie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Corinuk, si eu vreau sa te incurajez. Intamplator sa nu, dupa cum povesteam acum cateva postari, cu cateva zile inainte sa am testul pozitiv si pe mine m-a apucat un plans si o depresie ca nu ne iese de un an, ca poate sotul me nu-si dorea destul de mult si asa a influentat rezultatele negative (asta-i o super tampenie, dar asa simteam eu atunci!), ca toata lumea ramane numai eu nu etc. A fost prima oara ca am facut asa o criza si sper si ultima din viata mea. Peste doua zile am avut testul pozitiv - asa, ca un bobarnac prietenos de la DD. Ca sa-mi arate ce toanta nerecunoscatoare sunt.
Oricum, eram atat de convinsa ca luna asta nu o sa iasa nimic...chiar ca "asta" se intampla cand te astepti mai putin. Poate cand am timp va povestesc si ce am facut diferit luna asta de celelalte. Nu le pot transmite ca sfaturi, dar daca la mine a mers, poate o mai fi cineva caruia sa-i foloseasca...
In ceea ce priveste simptomele, in afara de ce ziceam la inceput cu sanii, am avut si mici crampe la burtica (inculsiv ieri = ziua 31) exact ca durerile de la ciclu, in forma usoara. E foarte ciudat, pentru ca desi stiam ca am testele pozitive, tot ma apuca o spaima irationala ca o sa-mi vina, totusi! Deh, reflexul, dupa atatia ani de crampe lunare :-)
A! si ingrasatul, bineintels. In prezent ma "laud" cu 61 kg , fata de 58 cate aveam eu de obicei. de obicei inainte de CM te mai umfli, ei bine eu acum chiar am ramas ...O colega a mea, care va naste in ianuarie, imi povestea ca i s-a intamplat la fel: in zilele premergatoare testului "norocos", toata zona din jurul taliei si soldului a "prins" carnita. Ca o amenintare pentru ce va fi mai tarziu :-))
mychydutza spune:
auziti, io sunt noua p-aci dar cred ca voi deveni obsedata daca vom continua sa discutam tot timpu de acelasi lucru..........de ex voi ce gatiti fetelor. stiu ca exista forum separata pt chestia asta dar......haideti sa ne mai relaxam un pic :)