Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uite de ex clatite cu branza la cuptor!!!!!!!!! imi lasa deja gura apa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

auziti, io sunt noua p-aci dar cred ca voi deveni obsedata daca vom continua sa discutam tot timpu de acelasi lucru..........de ex voi ce gatiti fetelor. stiu ca exista forum separata pt chestia asta dar......haideti sa ne mai relaxam un pic :)

poate ar trebui sa creem un subiect nou atunci: "aspirante optimiste, dar nu obsedate, si care mai si gatesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna idee ca asa poate ni se mai duce din obsesie si ne apucam si de gatit.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Eu cred ca nu suntem obsedate , ci doar dornice de a ne informa cat mai mult si cat mai bine , dar si de a fi intelese si sfatuite de cele asemeni noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa este ai perfecta dreptate,dar nu toate cred asta.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

dragelor incercam si io sa mai "inveselesc" atmosfera. oricum io am aflat multe de pe forumurile astea. si mi-au folosit. exista unele dintre noi care au trecut prin anumite chestii si daca le impartasesc cu celelalte nu avem decat de castigat...........
deci cum ziceam , pe domnu tre sa-l tin o saptamana nebaut de cafea, alcool, energizante si nefumat, inainte de spermograma???????????????????????????plssssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mychydutza pt spermograma trebuie o perioada de 2-5 zile de abstinenta la facut prostii. Mie nu mi-a spus dr sa nu fumeze sotul sau sa bea cafea. Mi-a spus numai sa bea mai putin si mai rar (dar asta dupa ce a vazut rezultatul la spermograma), numai ca al meu nu mai bea de vreo 4 ani, asa ca de grija asta am scapat.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

pls..........nu va suparati pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Hai ca era sa uit. Testul de ovulatie din z12, negativ. Pai e normal ca doar se pozitiveaza in z14, da.. deh... Sa nu pierd ultima perioada fertila inainte de IA l-am facut mai devreme, ca poate sare iepurele si eu nu sunt pe faza sa il prind. Ma si daca vine iepurele il leg in dormitor de pat si arunc cheia. Il las sa iasa peste 9 luni, si asta daca sunt fata finuta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

aha........cineva zicea ca tre sa nu bea deloc o saptamana inainte! ca cica se denatureaza rezultatele............oricum o sa-l pun la regim in zilele astea, just in case!
al meu mai bea cate un paharel si io n-am reusit sa-l fac sa renunte de dragu de avea un copil, poate dr. dupa ce-o vedea spermograma

Mergi la inceput